Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

View Poll Results: folositi smartcarduri in receivere linux

Voters
23. You may not vote on this poll
  • da

    10 43.48%
  • nu

    13 56.52%
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default Carduri oficiale si folosirea acestora in Dreambox

    Ar fi momentul sa ne impartasim unii altora experienta acumulata prin incercarile (reusite sau nu) de a folosi smartcarduri oficiale sau semioficiale ( ) in cititoarele de la dreambox si dbox2
    In acest scop rog userii rdi sa evidentieze perechile card/emu , imaginile folosite si configuratiile aferente utilizarii smarcardurilor in cititoarele interne dreambox sau dbox2 si interfete phoenix pe portul serial
    Este momentul ca aceste informatii sa nu mai ramina ascunse si sa nu mai fie folosite in scopuri materiale de anumite persoane
    Asta ptr ca ceea ce facem noi aici este un hobby si nu o afacere

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as vrea sa folosesc, dar singurul card oficial pe care il am, deocamdata, e cel de la DigiTV, asa ca... mai astept
    Gabi
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dupa blocuri
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc un card Irdeto2 pe dm500. Am scam si newcamd, si merge cu amandoua, dar am avut o problema, in sensul ca pe newcamd nu mi-a mers din prima.

    Am schimbat atributul la cardserver in 755 si a luat-o Newcamd parca schimba canalele ceva mai repede decat scam si cu card-ul oficial.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! Eu am reusit sa pornesc UPC cu newcamd, dupa 2 zile de configurare a cardserverului si a newcamd-ului...daca aventzi nevoie de fisierele de conf PM

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default aaaaaaa!

    a folosit careva din voi cardul FOCUS pe DREAM si pe care anume?
    ma intereseaza fiindca as vrea sa iau si vreau sa stiu ce dream sa opresc pt ca am de gind sa le marit....
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Saluti


    Am si eu o carte XPlus Tv si nu reusesc sa vad nimic cu ea. Mi s-a spus ca trebuie sa activez Cardslotul de la Dream 5620, dar eu nu stiu cum. Poate cineva sa ma ajute si pe ion ?


    thx

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga emulatorul xcamd si trebuie sa mearga fara nici o problema,cardul il bagi cu cipul in jos.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @marian13 merge cardul focus pe orice model de dreambox cu camd3.probat de mine pe dream7000 si dream 500.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 6th March 2006, 22:53
  2. Dreambox cu 8 carduri !!!!!!!!!!!!!
    By silver96 in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 26th August 2005, 10:00
  3. Folosirea unei cartele pe Skystar 2
    By t1ger in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 28th December 2004, 15:58
  4. folosirea a 2 pachete ss2
    By slice in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 13th August 2003, 19:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top