Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default Max si DM 7020s nu se prea plac

    foarte bizar dar un card de max nu vrea sa functioneze cu nici un fel de emu pe scula mai sus mentionata, image e Gemini 2.8.
    oare ce nu fac bine?
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge f bine si cu un camd3
    nu stiu ce nu faci bine

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mers cu camd3880 dupa ce am umblat in config si am modificat la rubrica boxtype pe 7020
    cu restul tot nimic
    mersi @tastatura
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SWEDEN
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default max tv si db7020

    Foloseste Gbox si merge fara probleme
    VU+Ultimo Dell ispirion9400 laptop Abonament Canal Digital HD si upcdirect Hayat tv freex tv HRT tv Ubuntu server Satlook Mikro HD

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat, max merge cel mai usor si foarte bine pe dreamuri. Scuza-ma ca-mi permit sa-ti dau un asemenea sfat, dar mai vezi odata daca e corect introdus; am avut un client care il baga invers, avea dm500 si-l baga cu pastila in sus.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-adevar, merge cu GBox, Scam si Camd3880, dupa ce am activat SmartCardSloturile din config, cu restul deocamdata nu
    dar pe de alta parte ce nevoie mai e?
    in CI merge oricum cu orice
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by u196
    intr-adevar, merge cu GBox, Scam si Camd3880, dupa ce am activat SmartCardSloturile din config, cu restul deocamdata nu
    dar pe de alta parte ce nevoie mai e?
    in CI merge oricum cu orice
    Cum ai activat SmartCardSloturile din config?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe la rubrica : "SLOT=/dev/......."
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by u196
    pe la rubrica : "SLOT=/dev/......."
    Cum se intra in rubrica asta? (Imagine Gemini 3.10)

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica in \\var/Keys/camd3.config ai liniile urmatoare:
    SLOT=/dev/sci0:2:1:1:1:999:slotuntenassword3
    SLOT=/dev/sci1:2:1:1:1:998:slotobenassword2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. E prea mare...???
    By emyklaudiu in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 11th June 2006, 03:55
  2. Subtitrarea prea sus
    By Kroky in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 8th January 2006, 12:25
  3. Cat de mult imi plac mie surprizele..
    By JOhNY_DJ in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 39
    Last Post: 5th February 2005, 12:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top