Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebari Globo 6010CR

    Salut
    Am cateva neclaritati legate de un receptor marca Globo 6010CR.
    - Se intampla (destul de des) cand schimb canalele mai rapid sa “sara” monturaH-H de pe satelitul X pe un alt satelit. Cand observ asta “o las mai moale” si se repozitioneaza inapoi pe satelitul initial. Sa fie oare un defect al monturii sau un defect de soft? (versiune soft Polska 3.3.28, am observat acelasi lucru si cu alta versiune)
    - Am vazut la un post anterior o problema legata de subtitrare. La mine apare subtitrarea cand apas pe butonul Albastru dar in schimb nu mai am imagine. Am de ales in aceasta situatie intre un ecran negru si subtitrare, sau imagine fara subtitrare. Exista o alta alternativa pe care eu nu o stiu?
    - Cand introduc k*y-le de la telecomanda totul e OK mai putin cand ajung la N*gr* 2 (e drept ca nu am incercat decat pentru N*gr*1 si B*ss). La N*2 nu vrea sa mearga sub nici o forma (probat ptr. D+ ). Am incercat si varianta de a introduce k*y in calc, si apoi sa transfer softul in receptor dar nimic. Ce e mai ciudat ca daca descarc soft de pe net atunci e ok. Pentru introdecerea in PC folosesc “Globo k**s editor V2.2”.
    - Mai am o intrebare pentru cei care au acelasi tip de receptror (si nu numai), de ce la canalele Zone R**lity din pachetul D*C de pe Telstar12 cand am imagine nu am sonor in engleza iar cand schimb audio pe engleza imi dispare imaginea.
    - Configuratia completa o gasiti in semnatura

    - O intrebare aparte este daca si la altii canalul Zone Horror de pe Astra 2 nu se mai receptioneaza de 2 zile, sau e doar la mine semnal 51% calitate 0%.

    Orice raspuns la subiect e bine venit.
    Va multumesc tuturor
    Offset: 0.9m; LNB: 0.2; Montura H-H STRONG SRT DM 2100; Amiko Alien; + Abonament DigiTV.

  2. #2
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Intrebari Globo 6010CR

    Quote Originally Posted by nadesat
    Salut
    - O intrebare aparte este daca si la altii canalul Zone Horror de pe Astra 2 nu se mai receptioneaza de 2 zile, sau e doar la mine semnal 51% calitate 0%.

    Orice raspuns la subiect e bine venit.
    Va multumesc tuturor



    Mie imi merge chiar aseara ma-m uitat pe ZONE HORROR
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Intrebari Globo 6010CR

    Quote Originally Posted by cri25
    Quote Originally Posted by nadesat
    Salut
    - O intrebare aparte este daca si la altii canalul Zone Horror de pe Astra 2 nu se mai receptioneaza de 2 zile, sau e doar la mine semnal 51% calitate 0%.

    Orice raspuns la subiect e bine venit.
    Va multumesc tuturor



    Mie imi merge chiar aseara ma-m uitat pe ZONE HORROR
    Acum merge si la mine. Se pare ca a fost o schimbare de frecventa din 22000 in 27500
    In legatura cu celelalte probleme, stie cineva ceva?
    Offset: 0.9m; LNB: 0.2; Montura H-H STRONG SRT DM 2100; Amiko Alien; + Abonament DigiTV.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La prima problema - asa face cu montura h-h si n-ai ce sa-i faci. Asapatesc si eu uneori.
    La a 2-a nu am incercat si nu pot sa-ti raspund dar o sa incerc.
    La a 3-a schimba softul cu ultimul veriunea 3.3.45 de pe http://www.bliner-key.org/ si nu mai ai treaba. Vezi ca pt. softul nou este un k*y editor nou si a aparut si un loader nou care poate incarca doar k*y fara sa fii nevoit sa incarci tot softul.
    In ce priveste zone re**ity asa face cu orice soft dar numai la acest progr, la restul e ok - ciudat.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @danyel
    OK multumesc de ponturi. Am sa incerc.
    Offset: 0.9m; LNB: 0.2; Montura H-H STRONG SRT DM 2100; Amiko Alien; + Abonament DigiTV.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    am o intrebare cu globo 6010 cr
    daca merge subtritrarea la gigi?
    si cine detine acest model dac imi poate zice ceva despre el
    multumesc anticipat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade ptr. GLOBO 6010CR
    By nadesat in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 4th September 2006, 06:53
  2. Intrebari
    By M15uva in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 30th April 2004, 12:23
  3. Intrebari SS2 :)
    By onyx in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 16th December 2003, 14:16
  4. intrebari despreSS2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 3rd November 2003, 07:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top