Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: D+????

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default D+????

    Poate sa-mi spuna cineva si mie ce se intampla cu d+ de schimba cu o asa frecventa cheile si de ce dureaza asa mult timp pana devin din nou publice?
    Nu de alta dar nu as vrea sa mor prost....
    mersi!


  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea ar fi ca nici baietii care se ocupa cu scosul cheilor nu au interes sa le faca publice imediat (asftel apuca si ei sa vada cateva zile nestingheriti PPV-urile.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Safetroni are dreptate

    Nu fac keyle publice imediat si cand le fac sunt diferentze intre surse. Practic keyle nu mai acopera decat 15-20 % din ce se zice. Cei care au facut patch-ul l-a facut pe jumatate functzional , keyle sunt diferite intre surse cand ar trebui sa fie identice, keyle sunt demult schimbate dar ei le publica ca si actuale, etc. Un bulshit !

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Safetroni are dreptate

    Quote Originally Posted by nikos
    Practic keyle nu mai acopera decat 15-20 % din ce se zice. Cei care au facut patch-ul l-a facut pe jumatate functzional , keyle sunt diferite intre surse cand ar trebui sa fie identice, keyle sunt demult schimbate dar ei le publica ca si actuale, etc. Un bulshit !
    Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta ...te referi cumva la faptul ca apar o gramada de key false prin diverse locuri

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Macar a mers azi d+ cu cheile aparute pe frocusat?
    ca eu tocmai le-am pus in recyver si nimic in afara de scrambled chanel


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Garantat 100 % - NEGRU

    Nu se mai vede absolut nimic atat pe Astra 19 cat si pe Hotbird 13. Pana si Easy TV nu se mai vede . Keyle aparute azi 12.10.06 sunt identice cu cele aparute acum o saptamana ( verificat keye cu keye ) Presupun ca si ei nu vad nimic in afara de faptul ca ei au key-le corecte , fiindca nu pot pricepe de ce daca nici ei nu vad nimic de ce le mai posteza ?))))

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nikos, nu du oamenii in eroare! Noi de fiecare data scrim ce nou aduc keyle noi de pe http://upl.frocus.net . Chiar si mai mult, ai acolo comment-room, unde oameni eminiti ca Andy, Henk si altii iti scriu in mod on-line ce se mai vede, si ce nu merge. Ultimele key (12.10.2006) aduc posibilitatea de a privi canale sportive RAI Africa si RAI Asia (codate BISS) de pe satelitul H-B, 13E.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Daragoi Frocus ,

    Eu nu vreau sa duc pe nimeni in eroare . E adevarat ca nu am cautat RAI Africa dar te pot anuntza ca :
    - France 2-3-4-5-6- Q nu merg.
    -TF1 ,TF6, TF Ou - nu merg
    Eurosporturile nu merg
    TPS(tot ) nu merge , Takilla nu merge
    -Easy TV nu merge
    -Premiere nu merge, Paris Premiere nu merge .
    In conluzie , nu merge nimic in afara de RAI Africa pe care nu l-am probat .
    Daca la cineva merge un program din cele zise de mine imi retrag spusele.
    Nu am intentzia sa te necajesc, stiu ca si voi facetzi ce putetzi, dar asta este ! Si daca tot discutam , ia zi-ne si noua , mata ce program folosesti ca faci conversia din key in bin , program care sa poata convertii si crypto si biss . In patchloaderul matale se pot introce noi systeme (biss, crypto) noi provideri insa totul numai manual . E mult de copiat , de ce nu ne zici ce program recunoste si converteste din key in bin crypto si biss ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca tot discutam , ia zi-ne si noua , mata ce program folosesti ca faci conversia din key in bin , program care sa poata convertii si crypto si biss . In patchloaderul matale se pot introce noi systeme (biss, crypto) noi provideri insa totul numai manual . E mult de copiat , de ce nu ne zici ce program recunoste si converteste din key in bin crypto si biss ?
    Patchloaderul si toate programele de pe web-site nu-s ale mele, le gasesti si pe www.********.com . Cine e autorul programului Patchloader si cum de-a converta softcamuri pe mine concret niciodata nu m-a interesat. Tot ce noi facem pe FrocuSat si ce gasim adaugator nu ne face pe noi proprietari al softului dat, o facem ca un hobby.

    De ce nu se decodeaza canalele sus numite - nici v-oi comenta, si asa se stie ca tot ce e in Nagra-2 - apar keyle numai pe o zi-doua.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Frocus,

    Frocus,

    una intreb eu si alta imi raspunzi matale ! Sa o iau babeste , ca poate asa o sa fiu intzeles :
    Deci : mata publici pe siteul Frocus Gkeys.bin fiind autorul lui. Buuun . Aceste key.bin pot fi citite de catre programul patchloader. Buun . Intrebare:Cu ce program produci dumneata acest Gkeys.bin care cuprinde si Crypto Biss si care poate fi citit de patchloader ? E clara intrebarea ? Te intreb fiindca acest patchloader nu poate citi si alte key.bin de pe net . Spui ca nu mata esti autorul patchului . O fi ! Dar mata cand faci keyle trebuie sa tzii seama ca ele (key.bin ) sa poata fi citite de patch si deci sa fie recunoscute si crypto si biss !
    Pe net apar in fiecare key noi, atat sub forma x.key cat si sub forma key.bin. Toate contzin crypto si biss numai ca acest patchloader nu poate citi pe cele sub form key.bin iar sub forma x.key nu sunt convertite in totalite in key.bin ( fara crypto si biss ) or key.bin al matale poate fi citit de patch desi are si crypto si biss. Repet, cu ce program faci aceste key din txt (key) in bin de poate fi citit de patch ?
    Mai clar de atat nu te pot intreba !
    E cumva secret de stat de nu veri sa ne spui ?

    Cu ajutorul carui program faci mata acest fisier Gkeys.bin

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos:

    E adevarat ca nu am cautat RAI Africa dar te pot anuntza ca :
    - France 2-3-4-5-6- Q nu merg.
    -TF1 ,TF6, TF Ou - nu merg
    Eurosporturile nu merg
    TPS(tot ) nu merge , Takilla nu merge
    -Easy TV nu merge
    -Premiere nu merge, Paris Premiere nu merge .
    In conluzie , nu merge nimic in afara de RAI Africa pe care nu l-am probat
    -Pentru a viziona Tps de pe HB13 si,daca ai posibilitatea sa schimbi AES-ul din 30-30min i ok.Ptr un softWare care sa faca auto update nu este posibil din pacate(ptr ca K...ya se modifica foarte des) .

    -Ptr Taq..19,2e-30w&Kabo..(cind va fii..._Kay..probabil cred stii cum se poate modifica k'''a in tabel'a de kay's!(manual)?.
    -Daca ai pus now P''ch_patch v1.04,eu l-am verificat si pe SatSirius nu merge mimic in Crypto....nu am timp din pacate sa verific,ca am inteles ca merge pe,Sl...k Link on 23,5E!
    -Eu doar atit vreau sa spun:
    Multumesc [email protected];@JASKO;@Gosha;@first_zipper;@Andy...si altra....,Ptr ca mentin in continuare Seria STRONG 6xxx-6355 pe linia de plutire.
    Cu Stiuma'bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce program produci dumneata acest Gkeys.bin care cuprinde si Crypto Biss si care poate fi citit de patchloader ?
    Fisierul "key.bin" se produce cu acelasi Patchloader.exe. E foarte simplu. Nici o convertare softcam.key si ceva asemenea! Copii keya din softcam.key si o pastrezi in Patchloader. Si asa keye dupa keye! Pe urma salvezi fisierul nou "key.bin" si il introdu in receptor.

    Dar asta e putin, e ma e nevoie de un patch (emulator), care intelege ce e in key.bin. Nu-i destul sa ai key!
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Bobi ,

    Si eu multzumesc lui Frocus,Gosha si ceilaltzi pentru ce au facut. , nu asta e problema ! Nu incerca sa ma acuzi ca am ceva cu dansii . Eu i-am rugat sa-mi spuna doar cu ce program editeaza dansii keyle in binar , key ce pot fi recunoscute de patchloaderul pentru strong. Atat Nu-i acuz ca keyle nu merg , nu e vina lor ca se schimba asa des . Eu vreau sa pot face conversia din key in bin asa fel incat patchloaderul sa le poata citi si incarca , inclusiv crypto si biss. Pentru ca e logic ca exista un program pe care eu nu-l stiu si care face aceasta conversie altfel nici dansii nu ar putea sa le puna pe net .

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar putea sa-mi spuna si mie cineva in ce libaj este facut fisierul patch.bin si cum s-ar putea decompila?


  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos:
    Nu incerca sa ma acuzi ca am ceva cu dansii
    -nici un moment nu m-am gindit ca am sa te jignesc cu ceva (si eu doar le-am multumitD-lor...).Imi pare foarte rau ca mai inteles gresit'mii de scuzee' .
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top