Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrari dm500s

    Stie cineva cum pun subtitrarile de la boom action de exemplu

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Banuiesc" ca ar trebui sa apesi tasta galbena (adica meniul audio) unde vei avea o casuta <no subtitles> . Apesi tasta "dreapta" [din dreapta OK-ului] si va apare Romanian , dupa care OK .

    Banuiesc , nu am incercat in viata mea .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge

    Thanks

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe Digi ? Cum se face ca nu apare ....
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si pe digi

    thk marius32 prieteni stiu de ce!


  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebarea e alta.. cum se salveaza sa ramana subtitrarea pe anumite canale tot timpul?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz
    intrebarea e alta.. cum se salveaza sa ramana subtitrarea pe anumite canale tot timpul?
    Nu se poate




  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default suntitrari DVB

    ce plugin se poate folosi pentru subtitrari DVB pe DM500? Nu ma refer la subtitrarile din teletex, pe care le vede misto bullz_text?
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    drtic

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: suntitrari DVB

    Quote Originally Posted by andirom
    ce plugin se poate folosi pentru subtitrari DVB pe DM500? Nu ma refer la subtitrarile din teletex, pe care le vede misto bullz_text?
    Procedeaza ca aici si te-ai scos
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=56116




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM 500 --- subtitrari !!!! Cum se fac ???
    By romeo in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 25th July 2005, 16:47
  2. Subtitrari?????
    By adant in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th June 2005, 13:28
  3. subtitrari
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 26th October 2004, 13:00
  4. subtitrari DVD
    By maxx in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 19th September 2004, 18:55
  5. Subtitrari
    By adi1 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 18th May 2004, 17:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top