Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: nokia dbox 2

  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default nokia dbox 2

    Ce image recomandati pentru un nokia d-box2 ?
    interesant este numai satelitul astra
    merci fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ultima kalibo din 23 sep.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    ultima kalibo din 23 sep.
    merci

    dai si un link ceva ?

    este in image tot ce-i trebuie ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar pentru un Philips Dbox2 ce image recomandati si de unde ?

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca Philips-ul tau e 2xi , ia-o tot pe cea pusa de @freddy din linku de mai sus.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este 2x si am pus imagi-ul cel de sus dar zice ca nu gaseste ucode si nu ma pot conecta cu Total Comanderul la el cred ca foloseste alta parola si nu stiu .
    Multumesc!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicnec
    Este 2x si am pus imagi-ul cel de sus dar zice ca nu gaseste ucode si nu ma pot conecta cu Total Comanderul la el cred ca foloseste alta parola si nu stiu .
    Multumesc!
    man ia din alta img ucodes din /var/tuxbox/ucodes sau da un mail ca le trimit eu.
    pass este kalibo si trebuie sa pui ip inainte pe lcd cu telecomanda.
    350 kg de scule!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    Quote Originally Posted by nicnec
    Este 2x si am pus imagi-ul cel de sus dar zice ca nu gaseste ucode si nu ma pot conecta cu Total Comanderul la el cred ca foloseste alta parola si nu stiu .
    Multumesc!
    man ia din alta img ucodes din /var/tuxbox/ucodes sau da un mail ca le trimit eu.
    pass este kalibo si trebuie sa pui ip inainte pe lcd cu telecomanda.
    Banuiam eu ca foloseste alta parola .Oricum pare mult mai stabil decit altele dar nu am avut timp sa instalez si alceva in el ,Daca o sa mai intimpin probleme o sa va cer ajutorul . De! La inceput de drum este putin mai greu pina afli unele probleme.
    Multumesc!

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania, Oradea
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13 View Post
    Salut,
    Eu am incercat imaginea recomandata de tine, si nu imi merge,
    1. de unde sa iau Ucodes ?
    2. Unde trebuie pus ? in /var/tuxbox/ucodes am pus ceva ucodes de la o imagine Xeon, dar receiverul (cu imaginea kalibo-06...) mi-a zis ca sa il pun in (!) /var/tuxbox/_ucodes.bin (ultimul e director)
    3. Cum sa instalez manual noi emuri (camd3, mgcamd, etc) ? Am incercat metoda cu TOP, PS, si apoi KILL -9 proces (camd3, mgcamd, etc), dar nu merge,
    pt ca el tine emulatoarele in /bin si nu in /var/bin, ce sa fac ? Daca incerc doar sa sterg vechile emulatoare imi da mesajul "Read protect" (sau cam asa ceva, si nu ma lasa sa le sterg), dar nici sa pun altele emuri in /bin

    Rog pe cineva cu experienta, sa isi faca putin timp liber sa ma ajute cu aceaste probleme.

    P.S. Deasemenea mi se blocheaza receiverul pe Bibel de pe astra, care un prieten mi-a zis ca trebuie sa am semnl de 100%, eu am 90%, dar ingheata imaginea si se aude pocnituri in difuzor, si BERul e 2000-3000.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DBox 2 Nokia
    By eugenc in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 25th June 2008, 04:38
  2. VAND NOKIA Dbox 2xintel pentru sat
    By GAGI in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 13th December 2006, 09:22
  3. CUMPAR : DISPLAY NOKIA DBOX 2
    By danetzd in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 6th November 2006, 05:41
  4. 500-C vs Nokia DBox 2 Cable
    By roibm in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 8th October 2006, 10:09
  5. Replies: 10
    Last Post: 3rd August 2006, 23:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top