Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Defectziune ? Realitate ? Va rog probati si raspundeti !

    Am un SRT 6xxx. Ieri am incarcat noile key de pe Frocus Gkeys.bin . Am probat si .... surpriza : TPS,Multivison, France 2-3-4-5-6 , LCI nu mai merg. DE fapt se intampla urmatorul fenomen : La pornire imi arata " program codat " . Las TV si receiverul pornite , pe ecran fiind chenarul cu " program codat " si dupa un anume timp , mai mic decat 15 minute (functzie de cand pornesc jucaria ) imi apare imagine si sunet perfecte. Functzioneaza asa cam 4-5 minute si dupa asta imaginea si tonul dispar si apare din nou " program codat " . Dupa circa 12-15 minute imaginea si sunetul apar din nou pentru 4-5 minute si iarasi dispar. Fenomenul se repeta ciclic . Mentionez ca aparitia imaginii si sunetului NU se face in timpul cand este pauza de reclame si ei transmit necodat. Se face in timpul programelor codate . Am probat cam 3 ore si jumatate , pe TPS ,Multivision ; France 2-3 si e acelasi fenomen . Sa se fi schimbat oare sistemul de codare , sa se schimbe keyle la fiecare 5 minute ? Va rog probatzi si dumneavoastra si vedetzi daca se intampla la fel ! Am incercat si cu noile key.bin pentru Stron 6xxx aparute azi pe satkey.ch si e la fel .
    Sa fie problema de receiver , de patch sau sa fie doar schimbarea sistemului de codare ?
    As fi bucuros daca am putea clarifica aceasta mica (mare ) enigma !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos_eu nu cred,ca ai ceva probleme la receiver,stai linistit.Nici la mine nu mai merge nimic de ieri.Din cite am inteles,au trecut in aes iar!La mine pe 6355 cei drept,nu am observat asemenea fenomene'de care spui tu.Imagine pe ch imi apare doar cind sunt reclame intre filme.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nikos, n-ai nici o problema (sper) la receiver. Asa e si la mine, schimba baietii key-le.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Itzic si Strul ne manancă . Poate fi Realitate ...
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 14th November 2006, 08:55
  2. telefonie&internet o realitate imediata?
    By sonicsum in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 25th July 2006, 00:45
  3. Premiere pe emu ...???(zvon sau realitate?)
    By SCR in forum RDI - Satelit
    Replies: 62
    Last Post: 1st June 2006, 16:57
  4. max tv pe 2 TV-uri ... vis sau realitate ????
    By niku_1988 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 2nd September 2005, 02:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top