Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 cateva probleme/help

    Am un ss1 cu care nu reusesc sa vad programe in viaccess/tps, desi cheile sunt actualizate aproape in fiecare zi
    Folosesc multidec 9.2. Ceva sugestii

    Tot la ss1 m-am trezit peste noapte ca nu mai merge iesirea video si am incercat schema cu cablul de la J2 dar de geaba apare ceva pe televizor dar desincronizat, am verificat si setarile din registri si este activata iesirea video dar degeaba.

    Ceva sfaturi?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Vezi setarile de la "program parameter" (fereastra cu 'channel settings'). Acolo trebuie, dupa ce ai scanat frecventele, sa dai un dublu click pe linia cu providerul corespunzator Via/TPS, ca yankse sa ia ECM-ul de TPS.

    Spre exemplu la Multivision este cel cu 007800, etc.

    Daca tot nu merge da mai multe detalii. Spune-mi, te rog, daca la providerii in nagra (Polsat, Digi+, TV Cabo) ai probleme de acelasi gen. La mine nu face automat asocierea intre numele canalului si PID-uri. Trebuie sa scanez manual PMT pana vad ECM corect pt. canalul respectiv.

    2. Incearca sa duci semnalul si in scart si in s-video, daca ai ambele intrari la TV, poate merge. Nu am incercat inca J2 decat pt. audio digital si IR. In cateva zile o s-o incerc si p-asta cu RGB, asa ca ma intereseaza si pe mine subiectul. Vezi poate merge cu ProgDVB.

    Respect!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca watchtvpro la mine se impaca f bine cu ss1 la fel si mytheatre .multidec 9.2 este depasit nu s-a mai actualizat de mult timp.in watchtv gasesti si activarea la out tv.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca incerci WTVPro si vrei sa vezi Digi+, ia ultimul yankse-sid.cache de la http://www.esaee.com/uploads/ ca altfel nu merge.

    Respect!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok merci daca mai am necazuri va mai anunt.
    My best regards....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D+ = lumina in cateva luni....
    By SCR in forum RDI - Satelit
    Replies: 26
    Last Post: 1st May 2006, 05:49
  2. CAS3 ... cateva intrebari !
    By cartita in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 10th March 2006, 18:30
  3. Replies: 11
    Last Post: 13th February 2006, 21:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top