Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Strong 6355

    Am un Strong 6355 cu patch si am observat ca se blocheaza pe transponderele ce contin programe fta si codate in cripto in acelasi pachet ,face la fel si pe Eurobird desi din cate stiu eu nu sunt programe codate in cripto.Este posibil ca aceste probleme sa fie cauzate de patch?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Posibil !

    Orice aplicatie receiver trebuie sa recunoasca daca un canal este codat si sa-l clasifice ! odata recunoscut pachetul este trimis patchului spre decriptare ... daca greseste clasificarea ... se poate bloca !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Strong 6355

    Exista vreo posibilitate de a remedia aceasta problema? Prin reincarcarea softului exista vreo sansa ca aceasta problema sa dispara?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NU !

    Reincarcarea softului nu este o solutie ! Eu as face asa ...
    - editez lista de canale si pastrez dintre ele doar pe cele pe care emulatoarele instalate le pot decripta ... fta seca1 irdeto1 via1 nagra1 si seca2 ! atit .... restul este un balast care face greoaie orice manevra de reorganizare !

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt de acord cu mihaip Eu mi-am lasat doar ce pot decoda le-am reincarcat in receptor si am dar sortare dupa type...asa stiu ca primele sunt fta apoi codate...

    Folosesc doar favoriti: muzica, filme, sport, si altele

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pentru ajutor, am eliminat transponderele cu probleme. Am o neclaritate in ce priveste patch-ul nu lucreaza cu chei de 16 oct in via,tps-ul s-a stins de mult la mine,poate cineva sa ma ajute(patch-ul e din ianuarie pentru via are ca-id500-5FF)?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asta este la fel de simplu !

    Cheile de 16 bytes de la TPS sint parte din patch ! in tabela nu vei gasi decat cheile de 8 bytes asta cu toate ca exista suport de stocare a lor.
    Solutia problemei tale este in actualizarea softului :

    De pe Strong Files ( RDI ) da jos :

    - patch 6xxx system loaders
    - patch 6xxx keys&channels
    - patch 61xx tps fix

    .... mai ai nevoie de un cablu null-modem si sa citesti cu atentie instructiunule !

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Asta este la fel de simplu !

    D-le Mihai P!

    Ma ocup de mult timp cu receptoarele STRONG(sunt instalator) in general sunt multumit cu ele, dar la seriile 6xxx, am urmatoarea problema:

    La comanda motorului H-H, receptorul memoreaza numai 6 pozitii, al 7-lea deja memoreaza pe prima. Am incercat toate softurile ce am gasit la RDI, dar nu am gasit solutia!?
    Cu bine, Molnar Ferenc

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am neclaritati privind incarcarea softului,ca oricare incepator.Problema este ca nu am gasit explicat pe intelesul celor mai putin initiati toate operatiile ce se executa la introducerea datelor din calculator in receptor(exrog de comunicare calculator-receptor de unde poate fi luat),cu toate ca am citit tot ce am gasit in legatura cu aceasta tema mai am neclaritati in aceasta privinta,de aceea am nevoie de ajutor pentru a fi sigur ca nu voi gresi pe undeva cand voi incarca softul.
    In legatura cu memorizarea pozitiei satelitilor am avut si eu probleme singura solutie a fost reinitializarea receptorului ,dupa aceea am reusit sa memorizez toate pozitiile(de la turksat la hispasat) fara probleme.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum lucreaza aparatul asta dar a acceptat cheia de 16 si merge 015000-ul.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @xaswi acum nu te supara pe mine dar acum 4 zile erai incepator (dupa spusele tale) si acum faci afirmatii de genul provider id 15000.
    si eu am incercat si am bagat cheia de la id 15000 (16 bytes) dar asta nu inseamna ca mi-au mers art-urile
    daca tie iti merg lumineaza-ne si pe noi
    nu de alta dar ultimul meu patch (22.04) face sa mearga din nou tps deci nu stiu ce anume ai vazut tu ca merge in plus cu id 15000 daca nu art arabe (fara sport)

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge tps si o parte din art(nu merge art sporturile si art movies2),dupa doua luni in care am tot introdus chei de 16 bytes dar fara succes pana in momentul in care am introdus cheia din 19.04.(patch-ul este din 06.01.,nu l-am schimbat pentru ca nu am inteles totul in aceasta privinta si din aceasta cauza nu vreau sa risc)
    Pot spune ca sunt incepator deoarece este primul receptor patch-uit care imi trece prin mana(am mai avut un receptor fta iar montura H-H mi-am montat-o luind informatiile necesare din forum) eu sunt tipul de om caruia ii place sa se informeze,asa ca am citit aproape tot ce am gasit,daca cineva m-ar indruma pentru a intelege unele lucruri despre srt 6355 poate ca as iesi din acest stadiu de incepator .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 6355 probleme
    By ombre in forum SD Receivers
    Replies: 11
    Last Post: 29th April 2006, 21:33
  2. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  3. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31
  4. probleme sunet pe STRONG 6355
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 11th March 2005, 00:30
  5. 6355 probleme
    By ombre in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 5th January 1970, 06:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top