Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default RCS SAU FOCUS????

    SAL LA TOATA LUMEA.VREAU SA MA ABONEZ LA UNA DIN CELE DOUA PLATAFORME DE TV SI ADEVARUL E CA NU STIU LA CARE SA MA OPRESC...MMMM?CLAR ESTE CA SUNT AVANTAJE SI DEZAVANTAJE LA ORICARE DIN CELE DOUA LUAND IN CALCUL RECEPTOARELE SI NU NUMAI....PROBLEMA MEA ESTE CA LOCUIESC IN AFARA TARII...LA VREO 60KM DE GIBRALTAR(NORDUL AFRICII)SI DUPA TOATE INFO MELE DOAR RCS SAT ARE ACOPERIRE IN INTREAGA EUROPA....PE CAND FOCUS SAT ARE ARIA DE COVERTURA MULT MAI MICA.DACA MA GRESESC VA ROG SA MA CORECTATZI....SI NU NUMAI.DACA MA INSEL CU PRIVIRE LA ARIA DE ACOPERIRE SI AMBII SATELITI AJUNG PANA AICI UNDE STAU CARE E CEA MAI BUNA OPTIUNER C S SAU F O C U S?
    VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR SI SUNT SIGUR CA SFATUL VOSTRU O SA-MI FIE DE MARE AJUTOR.
    MERSIC PRIETENULUI OBYWANS ....STIE EL DE CE

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru tine exista o singura optiune. Cea pe care aizis-o si tu adica RCS

    uite mai jos ariile de acoperire

    Focus



    RCS



    DONE
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand: de ce tipi la lume? (daca scrii cu majuscule numai inseamna ca tipi la noi). Deci chill down pentru ca te auzim.
    In al doilea rand serviciile oferite de RCS (Digi) si ESS (Focus) sunt numai si numai pentru teritoriul tarii, si nu poate fii luat in afara tarii.

    Pe de alta parte poti sa te uiti si tu si sa vezi harta de acoperire a satelitilor. Digi TV se afla pe Intelsat 1002, pe Spot 3 si are zona de acoperire:



    FocusSat se afla pe satelitul Thor 3 care are in felul urmator zona acoperita:



    Deco, teoretic, daca ai putea lua kitul DTH in afara tarii atunci ar trebuii sa optezi la RCS pentru ca FocusSat nu are acoperire in zona ta. Insa aici poate ca gresesc si nu pot sa citesc bine harta

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Europa Latin
    Posts
    933
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FocusSat bate cam asha:



    iar RCS bate asha ceva :



    __________________________________________
    If it looks too good to bee true it is too good to be true

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cool. 3 raspunsuri in aproximativ aceeasi minut.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sper din toata inima sa nu degenereze intr-o cearta intrebarea omului...
    nu de alta, dar a intreba pe forumul asta ce sa alegi intre cele 2, seamana un pic cu a arunca o grenada intr-un rezervor industrial de motorina... (ma rog, sau ceva asemanator... )
    gabi
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eh. din 3 combinatii de imaine de doua ori are Focus imagine cu acoperire in fata si o data DigiTV.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Germany
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @obywans: daca nu ai instalatie de satelit, poti sa te duci la un prieten sa verifici semnalul. exista si pe RCS si pe Focus canale de info pe care poti sa testezi semnalul.
    Sus palaria!

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea are ce verifica , Thor 3 nu bate pana la Gibraltar in nici un caz .

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi pe cine asculti...daca asculti de **** atunci o sa te blesteme*****,daca o sa asculti de ******* atunci o sa te injure*****.
    Sfatul meu este sa te orientezi in functie de banii care dispui si sa citesti cu atentie TOT ce s-a scris la DTH Romania.
    Decizia o vei lua numai tu.Si scriie frate cu litere mici ca te auzim Hai ca glumesc.Bun venit!

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabi
    (...) a arunca o grenada intr-un rezervor industrial de motorina... (ma rog, sau ceva asemanator... )
    gabi
    Ai vrut sa zici, benzină, nu?

    Părerea mea: n momentul de faţă grila lui Focus nu se poate compara cu cea a lui Digi, ca să faci o comparaţie, trebuie să aştepţi pna la 1 mai.
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vorbim aici de grile . Vorbim de acoperire . Omul sta la Gibraltar ... hellu

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De acoperie nu prea avem ce sa vorbim. Se vede foarte clar (de 3 ori) pe
    footprints, ca la Focus n-ai nici o sansa, eventual cu o scula DX (ant. 3 m, etc).
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Germany
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e clar ca la Focus n-are sanse, eu ii zisesem sa probeze RCSul la un prieten (sau la el daca are anteana) sa vada daca si cum prinde canalul de info, iar daca nu sa se orienteze la o antena cu diametru mai mare. ar fi aiurea sa dea bani pe o antena de 1 m si de fapt sa vada ca-i trebuie una de 1,20.
    Sus palaria!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    CANARY WHARF
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca mai ai putina rabdare s-ar putea sa apara si Magic DTH pe Sirius,se pare ca pt spotul BSS Europe in Gibraltar iti trebuie disc de 70 cm,pt spotul FSS Europe iti trebuie RCS,a treia varianta spotul NORDIC se exclude!
    Everyday you learn something new!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pt. a activa un card Focus pe ce sa las? TVR? Focus?
    By satcodx2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 15th December 2006, 21:03
  2. focus sat
    By sandu72 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 16th July 2006, 03:01
  3. Focus SAT out !
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 5th April 2006, 18:01
  4. Focus si Max
    By JonySimic in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 30th October 2005, 21:57
  5. Focus SAT
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 29th April 2005, 13:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top