Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Strong 4125 evo

  1. #1
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4125 evo

    La acest receptor intrarea in meniu era parolata , bineinteles parola nu se mai stie , am schimbat softul cu ultimul aparut la Frocus dar cu toate ca am semnal nu gaseste nici un program . Am facut apoi restore after concord 4125 dar tot asa cu semnal ok nu gaseste la scanare nici un program . Receptorul are seria :630407161083 . Multumesc celor ce ma pot ajuta .

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa scapi de parola trebuie sa-l repatch-uiesti.Care se face cam asa:

    Prima data trebuie sa falosesti restore after concord pe care il iei de aici


    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    extrage continutul arhivei intr-un folder , conecteaza cablul la receiver executa fisierul restore1.bat daca cablul null modem e legat pe COM1 sau restore2.bat daca e pe COM2 dupa care in maximum 7 secunde introduci receiver-ul in priza.In fereastra deschisa se afiseaza procesul de scriere si la un momentdat dupa circa 1 minut sau mai mult aceasta se inchide singura.Mai astepti circa 2 min dupa care deconectezi receiver-ul.
    Acum ai revenit la vechiul patch non concord.

    Urmeaza patch-uirea din nou cu concord.

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    extrage continutul patch.rar intr-un folder conecteaza cablul la receiver introdu-l pe acesta in priza dupa care executi fisierul upgrade1.bat daca ai cablul pe COM 1 sau upgrade2.bat daca e pe COM 2.Se va deschide o fereastra de dos in care sunt afisate momentele parcurgerii patchuirii si la sfarsit cand totul se termina press any key to terminate program si gata pt prima faza.Acum receiver-ul a trecut la noua varianta de patch (concord) care e diferita in grafica si meniuri de vechiul patch cu 9994 (ai sa observi asta cand il pornesti)

    Faza a doua
    extrage continutul arhivei SRT4125_D_Plus_OK.rar intr-un folder , conecteaza cablul la receiver executa fisierul UPDATE1.bat dupa care in maximum 7 secunde introduci receiver-ul in priza.In fereastra deschisa se afiseaza procesul de scriere si la un momentdat dupa circa 1 minut sau mai mult aceasta se inchide singura.

    Cam asta ar fi acum ai instalat cea mai noua versiune pe patch pt 4125 care deschide D+ , TPS si maruntisurile de via1

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult . Azi incerc si voi posta rezultatul .

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SAFETRON1 , am urmat pasii exact cum ai explicat mai sus dar am ajuns la acelasi rezultat , cind intru in meniu la Channel Set-up indica semnal pe diferite transpondere al diferitilor sateliti dar cind dau cautare Tp sau Sat in imaginea respectiva nu mai apare a fi semnal si nici nu gaseste vreun program . Care sa fie rezolvarea : alta versiune de soft sau Jtag ? Cum pot reveni la versiunea originala de la strongsat.com ? Mentionez ca nu am nevoie sa decodeze ci sa mearga in mod FTA . In legatura cu instalatia mea de receptie pot sa spun ca nu am probleme , mai am un Echolite care merge ok , chiar si acest 4125 mergea cu programele care le avea memorate pina la parolare . Multumesc anticipat pt. orice ajutor .

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    JTAG-ul nu ajuta cu nimic in cazul tau Zici ca nici cu vechiul patch (cel ce se instaleaza la restore after concord )nu merge Incearca cu soft original.Acesta se incarca dupa ce ai facut restore after concord.Du-te la strongsat.ro si ia de acolo soft original si utilitarul dnupman.Gasesti si instructiuni detaliate de incarcare.

    Daca nici cu soft orig nu vrea atunci cred ca s-a "bulit" ceva pe la tuner.

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut restore after concord , de la strongsat am luat soft oficial dar DnUpMan imi zicea : firmvare is not for your receiver . Atunci am gasit la frocus un fisier 4125evo_factory , am incarcat dar fenomenul persista . Atunci am executat din nou DnUpMan cu soft oficial strongsat si .......surpriza . Merge... . Multumesc mult !

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare, am tot umblat si eu la un srt4125evo, dar am reusit sa-l aduc la viata de fiecare data, incearca softul original de la strong si sper sa-ti reuseasca. In alta ordine de idei stiti cumva daca exista soft sau patch ceva pentru D+ sau TV Ca.o ? Va rog spuneti-mi si mie! Multumesc si bafta!

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by larry_bml
    In alta ordine de idei stiti cumva daca exista soft sau patch ceva pentru D+ sau TV Ca.o ? Va rog spuneti-mi si mie! Multumesc si bafta!
    Tu n-ai vazut ce am scris eu mai sus

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    RESITA-ROMANIA
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se pot introduce cheile de tps si cu ce program in 4125 evo patch concorde vers. crd4125-106.
    Multumesc

  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi74
    Cum se pot introduce cheile de tps si cu ce program in 4125 evo patch concorde vers. crd4125-106.
    Multumesc
    Din pacate noile chei le poti introduce doar manual.Din 15 in 15 minute.Doar sa ai rabdare

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    RESITA-ROMANIA
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Quote Originally Posted by cristi74
    Cum se pot introduce cheile de tps si cu ce program in 4125 evo patch concorde vers. crd4125-106.
    Multumesc
    Din pacate noile chei le poti introduce doar manual.Din 15 in 15 minute.Doar sa ai rabdare
    se pot introduce cheile pentru citeva ore?
    Multumesc ca mi-ai raspuns.

  13. #13
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi74
    se pot introduce cheile pentru citeva ore?
    Multumesc ca mi-ai raspuns.
    Din pacate nu , doar keya curenta ....e un adevarat tur de forta sa vezi T*S-ul pe receiver-ul asta fara sa te enervezi

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    RESITA-ROMANIA
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Quote Originally Posted by cristi74
    se pot introduce cheile pentru citeva ore?
    Multumesc ca mi-ai raspuns.
    Din pacate nu , doar keya curenta ....e un adevarat tur de forta sa vezi T*S-ul pe receiver-ul asta fara sa te enervezi
    multumesc.cind o sa-l anunt pe amicul meu nu cred ca o sa fie prea fericit,oricum l-am indrumat catre un Kaon.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 4125
    By vexxato in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2006, 08:44
  2. strong 4125??????
    By sacco1 in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 11th April 2006, 18:34
  3. Strong 4125
    By iraj in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th January 2006, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top