Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Iara cu " sorcova " adica cu " Cine Stie ? &

    O intrebare intrebatoare : Fisierul Softcam.key luat de pe NET (Keymaker ) contzine la capitolul TPS , keyle Viaacces pe 8 bitzi , doua key bizare ; ele au indicativul 11 si 13 ,sunt pentru 13 erst si amandoua apar de cate doua ori dar cu valori diferite . Programul de incarcare Pathloader nu are in structura decat key pana la 09 si 0F .
    Intrebare : unde vin incarcate aceste key( dat fiind ca programul admite key doar pana la 09 ) si de ce apar in dublura dar cu valori diferite ?!

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da si tu sursa de unde ai luat acel softcam ca vreau sa ma uit in el Cred ca e vorba despre cheia AES care este desparita in 2 pt a putea fi citita de emulator-ul caruia ii este adresat softcam-ul.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Key

    Uite, postez mai jos un copy-paste dupa fisier cu partea de via:

    ; Strong Softcam Key by Keymaker
    ;
    ;X Scrambling system I=******/Beta S=Seca/Mediaguard,V=Viaccess,
    ;N=Nagravision


    ; VIACCESS Providers and keys definition
    ;
    ;************************************************* ************************
    ;-------------------------------------------------------------------------
    .......
    V 007C00 01 AD0E55CEF25190FD0D92214CFDCD1326
    V 007C00 00 F75A4A5E04C8D58D ;TPS France 13E
    V 007C00 08 AFAA50ACBBD8263B ;TPS France 13E
    V 007C00 09 2015E1763FE9ED27 ;TPS France 13E
    V 007C00 11 8E24887EB058A985 ;TPS France 13E
    V 007C00 0A 1AA95722DA2222AA ;TPS France 13E
    V 007C00 0B 4FC06186E48C357C ;TPS France 13E
    V 007C00 0C 8A00CB94FB8A492D ;TPS France 13E
    V 007C00 0D 124B6C81861E02B3 ;TPS France 13E
    V 007C00 0E CE2F7EBA0AA4DD51 ;TPS France 13E
    V 007C00 0F 7A5BB67667140E2B ;TPS France 13E
    V 007C00 0F 7A5BB67667140E2B ;TPS France 13E
    V 007C00 13 F636498BB6A64276 ;TPS France 13E
    V 007C00 01 F75A4A5E04C8D58D ;TPS*13E
    V 007C00 03 F1C3D18DBEE8E4D4 ;TPS*13E
    V 007C00 11 F75A4A5E04C8D58D ;TPS*13E
    V 007C00 13 F1C3D18DBEE8E4D4 ;TPS*13E
    V 008C00 08 D0496329C929AA67 ;C+Fr*13E
    V 008C00 09 03CEF99055284928 ;C+Fr*13E
    ;-------------------------------------------------------------------------
    ;-------------------------------------------------------------------------
    V 015000 08 B9A6A007025F906D;V2 TPS 13E
    V 015000 18 DCEDCCA3F4E150CD;V2 TPS 13E

    V 022600 19 398782EF54199FF0 ;TPS&ART*13E

    Keyle au fost luate ieri .06.10 de pe satkey.ch Keyle 11 si 13 se pot vedea . Care sa fie treaba ?

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te uitai mai bine observai ca key 11 si 13 au aceleasi valori ca si 01 si 03 si 00.La sist viaccess cheile cu indicativ 00-07 sunt key de management folosite pt AU.Cum in prezent T*S nu mai foloseste AU cu key operationale "clasice"(in cartela) ci doar cu AES (prin soft-ul receiver-elor oficiale) acestea nu mai au nici un rol fiind doar de decor.De altfel la receiver-ele cu patch (in cazul tau strong) nu a existat AU

    Celelalte cu id 015000 sunt vechile key pt via 2.4 (sist iesit din uz la T*S) iar ultima id 022600 e o cheie falsa cica de via 2.5

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sall:
    @SAFETRON1_imi spui si mie Te rog, la via2.5 keya este tot in 16bit sau...


    thank's bobi.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv'2\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    Sall:
    @SAFETRON1_imi spui si mie Te rog, la via2.5 keya este tot in 16bit sau...


    thank's bobi.
    E de 32 dar din pacate nu exista nici un emulator public pe care sa mearga via 2.5 (cu toate ca e spart de mult timp)

    bobi inca ceva: baga si tu chestia asta cu DigiTv'2\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5... in semnatura ca de cate ori iti da cineva reply cu quote apare in text

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1:
    bobi inca ceva: baga si tu chestia asta cu DigiTv'2\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5... in semnatura ca de cate ori iti da cineva reply cu quote apare in text
    -nu este nicio suparare SAFETRON1(pe bune),dar spune-mi cum sa fac?Din moment ce am una.Exista o alta varianta?Am incercat,dar nu am reusit.
    -Iti multumsc ca mi-ai atras atentia(nu stiam sincer).Eu as vrea sa ramana si a cea cu antenele

    ps:Safetron1_as mai dori sa te intreb ceva,in legatura cu un receiver,daca se poate!.

    bobi.
    __________________________________________________ _______

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man ca sa apara de fiecare data semnatura cand postezi fara sa o mai pui de fiecare data in textul scris te duci la profie si introduci textul ( imagine sau ce vrei sa pui tu) in casuta signature.Iar la postare ai grija sa fie bifata Attach signature !

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    ps:Safetron1_as mai dori sa te intreb ceva,in legatura cu un receiver,daca se poate!.
    zii

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -un mic test(imi cer scuze ).Sper sa fie okay!

    @SAFETRON1_o sa ai un Pm.

    merci, bobi
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default ADIO TPS

    TPS schimba keyle la fiecare 15 minute. Testat azi timp de 3 ore.
    Exista vre-un receiver care are emulator intern si stie sa faca autoupdate in timp real astfel incat sa poata fi urmarite programele astea ce-si schimba keyle fff des ? Daca da , cum se numeste ? Exista patch pentru el ?

  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiver care sa stie sa faca AU in adevaratul sens al cuvantului nu.Cel mult se poate actualiza noua cheie automat pt rceivere dreambox si placi ss2 daca esti legat in permanenta la net (nu stiu daca acum mai functioneaza lucrul asta).Pt tine pe 6XXX poti introduce cheia doar manual.Citeste aici cum poti afla cheile AES pt intreaga zi.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Multzam dar......

    Cum se intruce o keye din asta in cutie ? Eu in meniul keylor nu am vazut nici o keye AES si nici loc pentru ea. E posibil sa nu ma fi uitat atent . Daca insa e vorba de un receiver ce are in soft un program ce face automat update ( in afara de Dreambox ) cum dreac lucreaza ca nu totzi frantzuzii au aparate de de 3-500 euro , or fi fi si din aia mai saraci care vad TPS-urile ! Si daca merge pe baza de cartela inseamna ca pe cartela se afla fie un program fie keyle pentru o luna fie keyle si programul , ca doar nu cumpara aia cartele tot la doua ore !))
    Acum vad ca si easy face figuri . Merge din ce in ce mai bine ! ))

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -manual din telecomanda:apasand
    menu
    instalare'ok
    setare sistem'ok
    info despre sistem'sageata> dreapta
    4225,ptr a avea acces la tabel de kay s
    mergi la via, si editezi aes-ul din tel.... la prov 007C00 ,index 00 sau 01.Daca nu ai index ul in tabela!ai posibilitate sa-l editezi di tel(uitate in partea de jos al ecranuluiTv,la baraMeniului).
    rosu-add
    verde-edit
    cu back-salvezi
    -cheia aes sa o editezi in 16bit.

    success!
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Multzam dar......

    Quote Originally Posted by nikos
    Cum se intruce o keye din asta in cutie ? Eu in meniul keylor nu am vazut nici o keye AES si nici loc pentru ea. E posibil sa nu ma fi uitat atent . Daca insa e vorba de un receiver ce are in soft un program ce face automat update ( in afara de Dreambox ) cum dreac lucreaza ca nu totzi frantzuzii au aparate de de 3-500 euro , or fi fi si din aia mai saraci care vad TPS-urile ! Si daca merge pe baza de cartela inseamna ca pe cartela se afla fie un program fie keyle pentru o luna fie keyle si programul , ca doar nu cumpara aia cartele tot la doua ore !))
    Acum vad ca si easy face figuri . Merge din ce in ce mai bine ! ))
    La Lazer fta se introduce un calup de chei pt 7 zile direct in soft cu o aplicatie
    (aesdbase modifier.exe)patch-ul stie sa caute cheia buna in acest calup de chei cam in acelasi fel ca si ss2 cu vplug.Nu stiu daca Strong-ul tau stie sa fa ca lucru asta Salut

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Merci Stefy !

    Treaba e ca aici , in Jermania , marca asta Lazer nu se gaseste. Iar Lazerurile astea sunt de mai multe tipuri , Care accepta un asemenea soft ? Se gasesc key pe net se gaseste patch ? Ce ma enerveaza este ca desi nu am key ASE introduse , azi mi-a facut aceeasi figura , adica merge 3 minute si face 12 minute pauza . Daca ar merge cu ASE nu ar trebui sa vad nimic. Cine declanseaza pornirea la fiecare 12 minute ? Cred ca o keye exita in 5 variante , fiecare functzionand 3 minute cu pauza de 12 minute , un ciclu de 15 minute . E o presupunere doar.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top