Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 63
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu digi tv si ploaia

    salut. poate ma puteti ajuta cu un sfat sau o solutie. atunci cand ploua imi pica semnalul la digitv. cand e soare semnalul e de 70-80% si calitate tot pe acolo. insa cum ploua putin (pe durata ploii) semnalul pica la 10% iar pe ecram imi apare mesajul cu lipsa semnal. LNB : 0.2 db receiver Hyundai HSS-1120NA . antena are diametru de 70cm (e ovala).

    multumesc anticipat
    DIGI TV , Hyundai HSS-1160NA

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Curios,asa ceva mi se intimpla si miie dar cu Focus,Boom si Max,la Digi nu am probleme,oala mea find "rotunda" si de 1m.Acuma spune locatia ta sa vedem daca e destul de mare oala ce folosesti.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt la 20 km spre nord de bucuresti. langa buftea mai precis eu ma gandeam ca poate e de la lnb ca e de 0.2db ....
    DIGI TV , Hyundai HSS-1160NA

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Curios,asa ceva mi se intimpla si miie dar cu Focus,Boom si Max,la Digi nu am probleme,oala mea find "rotunda" si de 1m.Acuma spune locatia ta sa vedem daca e destul de mare oala ce folosesti.
    curios sa intelegem ca tu ai si max si boom si focus si digi intamplarea face ca eu sa locuesc in apropiere de buftea si acelesi probleme le aveam si eu,spun le aveam pe ntru ca am scapat de digi si am loat MAX TV cu care nu mai am probleme,probabil tu esti un fan digi e treba ta dar este total gresit ceia ce zici mai sus, ba din contra digi are cel mai scazut nivel semnal comparativ cu max boom focus testat de mine nu din auzite,sper ca nu am deranjat pe cineva.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1)Vali,bugetu imi permite inca un DTH(daca se pot numi asa),nu sunt singurul pe acest forum care are din toate pentru toti ,si ca sa sti mai bine:sunt fan steaua !
    2)Mihai,ai cel mai bun LNB ,schimba oala sau cheama pe unul care stie sa o monteze vad ca nu prea intelegi ce inseamna un 0,2.
    3)zmeura,digi nu mi-a mai picat de mult,pe bune!
    Sper ca am raspuns la toti cei care s-au ofensat.Si nu numai!

  6. #6
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Curios,asa ceva mi se intimpla si miie dar cu Focus,Boom si Max,la Digi nu am probleme,oala mea find "rotunda" si de 1m.Acuma spune locatia ta sa vedem daca e destul de mare oala ce folosesti.
    Nu ma pot abtine sa nu.. , apeleaza la un instalator sa-ti regleze antena, Max cu antena 0,9 merge ok, BOOM cu antena 0,8 merge super.
    Saptamana asta ploua ... adio receptie Digi , tot la Max si la Boom este ok.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic sa nu iti schimbi antena
    ai incercat pe bulgari ? sau pe focus ?
    totul este de la digi ... cum apare noru cum moare semnalu'
    ei au doar o preocupare - sa aiba cat mai multi abonati !
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    deci?gabi este norocos la el nu cade digi dar nu asa norocos deoare cade boom cade max cade focus si plateste degeaba,gabi nu te supara nu o spun cu rautate eu am incercat sa ajut cu experienta mea neplacuta,si sa mai sti ceva chiar daca nu am abonament decat la max tv,si eu pot viziona tot ce inseamna DTH romania si nu numai........eee sti tu bugetu.

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor eu nu va mai intaleg de loc,si eu am cateva topicuri deschise pe aceasta problema dar am renuntat sa ma mai bat singur "cu morile de vant" prin simplu fapt ca am renuntat la asa numitul cablu

    Piciul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si care ar fi explicatia ? De ce cade semnalul la digi atunci cand ploua? .In afara de explicatia ca nu este bine reglata antena Aceasta explictie este bullshit!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor pin' la urma a mers la careva azi vre-un TP de la GIGI ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richardm27
    Fratilor pin' la urma a mers la careva azi vre-un TP de la GIGI ?
    Da. Astazi nu ploua, ieri (vineri) au mers majoritatea cu exceptia Discover/Viasat/Pro, dar cauza pentru aceasta intrerupere se pare ca n-a fost ploaia. Vezi http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=80301 .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Culmea e ca ieri cand a plouat au mers toate brici, iar azi cand e senin....."ulpa" (ca sa ma exprim elegant), sper sa nu tina tot weekendul.

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa vedem .
    Mutam pe Intelsat 1002 . Luam frecventele lui Digi de aici (pentru ca eu nu am memorate nici jumatate din canale )

    In ordinea frecventelor de pe acea pagina , avem (120 cm , cu LNB de firma , dar de 6 ani )

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12527.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12563.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12607.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12643H.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12643V.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12687H.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12687V.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12723.jpg[/img]

    Antena nu e foarte reglata , ultima reajustare fiind la o temperatura pe care nu iti prea ardea de reglat la milimetru (in iarna) .

    Pentru comparatie , si Focus :

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/11727.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12149.jpg[/img]
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/12245.jpg[/img]

    Fiecare tuner , la urma urmei indica in felul sau .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa va zic ca FTA-urile de pe Intelsat merg, implicit si InfoJiji...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problema Digi TV
    By nmihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 5th July 2006, 04:15
  2. problema cu un receptor digi
    By cristinel in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 20th March 2006, 12:38
  3. problema semnal rec digi
    By bogdy00007 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 6th December 2005, 12:03
  4. Problema sonor digi tv
    By silvusat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 8th November 2005, 08:12
  5. Digi-TV problema cu sunetul
    By jakab in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 4th May 2005, 11:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top