Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Foret D'Orient
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default Ploua de rupe in Bucuresti.Ai semnal?

    Sunt abonat Boom si receptionez fara probleme toate programele ridicate de ei.
    Voi?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ploua de rupe in Bucuresti.Ai semnal?

    Quote Originally Posted by salento
    Sunt abonat Boom si receptionez fara probleme toate programele ridicate de ei.
    Voi?
    Sper sa nu fie considerat complet OT, dar daca ploua acolo ar trebui sa afecteze si Digi, nu? Ploua si aici in centrul tarii(nu tare, dar ploua si este innorat destul de tare), iar conserva arata 80 semnal, 50-60 calitate, cu exceptia TP 12687V, unde calitate e 30%, dar singurul canal pe care-l vad acolo (CT24) merge fara probleme.

    PS: Antena nu a fost instalata de un instalator autorizat, mai mult am umblat destul de mult la el acum doua zile pentru a pune inca doua LNB-uri...

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu antena de 0.8 semnal 76% pe Pro Tv unde vad acum stirile.
    Rautati inutile ca de obicei

    Fanta

    Nu o sa aiba BOOM in veci vecilor nici macar 10% din abonatii lui Digi Tv asa ca schimbati strategia

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No tignal pe toate Discoveri-urile, Pro Cinema, TV1000 Viasat-uri si altele la DIGI...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    No tignal pe toate Discoveri-urile, Pro Cinema, TV1000 Viasat-uri si altele la DIGI...
    Asta se pare ca e o alta problema. De exemplu:
    Discovery Ch, TP 12723 H - No Signal
    Hallmar, acelasi TP - merge
    Valoarea pe TP 12723H este 80/77%!

    No Signal nu este afisat de catre STB, sa vine semnalul de pe satelit. Nu cumva a cazut satelitul (sau echipamentul de receptie la centru) de pe unde ia Digi canalele acestea? Nu merge:
    Viasat3, ProtTV Int. (intra o mira), Pro Cinema, Dicovery Ch, Discover RO, Animal Planet, Viasat Explorer, Romantica.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi
    Discovery Ch, TP 12723 H - No Signal
    Hallmar, acelasi TP - merge
    Valoarea pe TP 12723H este 80/77%!

    No Signal nu este afisat de catre STB, sa vine semnalul de pe satelit. Nu cumva a cazut satelitul (sau echipamentul de receptie la centru) de pe unde ia Digi canalele acestea? Nu merge:
    Viasat3, ProtTV Int. (intra o mira), Pro Cinema, Dicovery Ch, Discover RO, Animal Planet, Viasat Explorer, Romantica.

    NU E DIN CAUZA PLOII ...
    Salut Prieteni!


  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca si Humy e afectat de probleme.......pe langa faptul ca nu merg TP-urile DiGi daca incerci sa schimbi canalul tastand nr lui nu se intampla absolut nimic, daca maresti volumul icoana nu-ti mai dispare de pe ecran si multe altele pe care mi-e sila sa le mai enumar............shit

  9. #9
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richardm27
    Se pare ca si Humy e afectat de probleme.......pe langa faptul ca nu merg TP-urile DiGi daca incerci sa schimbi canalul tastand nr lui nu se intampla absolut nimic, daca maresti volumul icoana nu-ti mai dispare de pe ecran si multe altele pe care mi-e sila sa le mai enumar............shit


    Tasteaza canalul si apasa dupa aia tasta ok!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cri25...........Ai incercat sa vezi daca merge ? Nici macar asa, doar daca intri in lista de programe ![/quote]

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ploua de rupe in Bucuresti.Ai semnal?

    Quote Originally Posted by salento
    Sunt abonat Boom si receptionez fara probleme toate programele ridicate de ei.Voi?
    Pai la noi este ecran negru . Si nu de la semnal .
    @all - nu-l mai tentati cu digi , are deja abo la boom

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Semnal pe Astra 3A/1D 23,5 E in Bucuresti?
    By tomita in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 13th December 2006, 21:07
  2. Ploua la Bucuresti?
    By Cioby in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2006, 00:03
  3. Iar ploua la Bucuresti? 15:50
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 160
    Last Post: 16th August 2006, 22:00
  4. semnal ss2 in bucuresti
    By liviurosioara in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 6th October 2005, 14:50
  5. focus rupe imaginea
    By gavrild in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 31st July 2005, 04:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top