Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Mi se blocheaza ProgDVB dupa aprox. 15 minute

    Dupa ce deschid ProgDVB, functioneaza perfect cam 15-20 minute si apoi ingheata imaginea. Am apoi nevoie cam de 1-2 minute sa inchid programul (adica se inchide greu, nu reactioneaza), dupa care il deschid si merge iar 15-20 minute. Am incercat cu 3 variante de ProgDVB, 4.72.7, 4.78.4 si 4.79.2, aceeasi problema. Cu AltDVB merge bine-mersi. Ce sa fie, ce sa fie? Cred ca e o golanie...

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca fara pluginu de gbox
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti pluginul de gbox cea mai buna varianta este 4.72.5. Cu variantele mai noi si eu am avut probleme.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu folosesc gbox, am doar vplug la Plugins.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Determina intai daca problema provine de la vplug sau nu. Pentru aceasta dezactiveaza vPluginul si vezi daca problema dispare.
    2.Daca problema e de la vplug , activeaza-l din nou dar dezactiveaza optiunea InternetAcces din Preferences-ul lui vPlug. Poti dezactiva si DisplayErrors tot de acolo.
    3.Daca problema dispare inseamna ca iti lipsesc niste chei din Softcam, ma gandesc la chei AES (TPS.....).
    Ca sa vezi programele respective ,vezi ultimul fisier v_aes.db din sectiunea vPlug (pentru vPlug mai nou de 1.2.0 incl), sau bagi in Softcam.key ultimele chei AES (de la sect S2Emu).
    Daca problema nu e de la Plugins, atunci mai sapa...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi-a aparut problema asta pe 4 calculatoare diferite cu versiuni diferite de ProgDvb. Apare daca folosesti vplug >0,99 si e mai pronuntata cand vezi canale din pachetul TPS. Cu vPlug 0.99 nu apare.
    Incepator cu vechime

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..si ultima versiune de ProgDVb 4.79.2 e varza.... EPG nu functioneaza (crapa cand incerci sa-l activezi)....la fel si cand faci o comutare rapida pe canale codate...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Al de sus nu bate cu bota . Ci cu ProgDVB-ul .

    Moo de ce nu folositi zofturi serioase .

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc si cu vplug dezactivat.
    Si mie imi crapa ProgDVB cand apas EPG, rusul asta repara un bug neimportant si introduce doua esentiale...
    @*********
    Singurul motiv pentru care prefer ProgDVB in loc de AltDVB este rapiditatea comutarii canalelor, nu am reusit sa rezolv problema incetinelii in comutarea canalelor la AltDVB.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..s-a rezolvat cu EPG-ul in 4.79.3 www.progdvb.com

    ..dar tot se mai blocheza si crapa din cand in cand la o comutare rapida prin canalele codate..ex taquilla ...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu vplug dezactivat si la fel, ingheata dupa un timp. Cred ca e de la filtre, mai sap. Repet, se blocheaza chiar si cand ma uit la un canal FTA.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu merg cu 4.78,5 si am si eu S2-emu,V-plug 1.2.1.0 si merge perfect plus ca am si comutator de 4+1 caci merg cu 4 lnb-uri pe skystar si 4 pe Humax dar merge perfect.Merg cu filtrele lui din instalare

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie imi merge de 4 ani, cu toate versiunile. Problema cu inghetatul a survenit recent, pe versiuni care mergeau bine-mersi (4.72.7 si 4.78.4). Am instalat si ultima versiune, 4.79.2, dar tot face probleme.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Si mie imi merge de 4 ani, cu toate versiunile. Problema cu inghetatul a survenit recent, pe versiuni care mergeau bine-mersi (4.72.7 si 4.78.4). Am instalat si ultima versiune, 4.79.2, dar tot face probleme.
    ..incearca si ultima versiune 4.79.4..... fa eventual o mica curatenie prin filtre...sa nu ai mai multe versiuni de Moonlight/Elecard instalate....recomand si o scanare a PC-ului cu TuneUp Utilities 2006
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default merita rezolvat AltDvb

    • Singurul motiv pentru care prefer ProgDVB in loc de AltDVB este rapiditatea comutarii canalelor, nu am reusit sa rezolv problema incetinelii in comutarea canalelor la AltDVB.


    personal nu am vazut soft care comuta mai repede ca SUPERSOFTUL ALTDVB, e instantaneu chiar daca am comutator diseq 1/4. Singurul incovenient dpdv al meu e ca inregistrarile sunt .ts si nu .mpg.
    Contraria sunt complementa.
    Nihil sine Deo!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. De ce se blocheaza AltDVB dupa 40 de secunde ?
    By stavros in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 19th August 2006, 23:39
  2. de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?
    By duru in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2004, 18:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top