Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare despre montarea unui DOUBLE LNB HOLDER

    Vreau sa-mi montez un DOUBLE LNB HOLDER sa prind Astra si Hotbird . - si vreau sa stiu sigur ce-mi trebuie . Am o placa SS2 , lnb Strong 0.3 db , un lnb no name 0.5 db si o antena offset de 1,2 m - stau in Bucuresti . Din ce am vazut pe lista de cumparaturi , cred ca mi-ar trebui un DOUBLE LNB HOLDER (3 euro) si un "Multiswitch 2/1 DiseqC" (6.8 euro).
    Intrebarea mea e : trebuie sa-mi mai cumpar doar alea doua compontente , sau mai trebuie si altceva , sau se poate si fara multiswitch (adica e necesar) ?
    - In montura H-H nu vreau sa bag bani - deci nu va mai deranjati sa recomandati asa ceva .
    Multam.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai iti trebuie suportul pt 2 lnb-uri si comutatorul 2/1 DiseqC ....bineinteles ca iti mai trebuie cablu , mufe f si ceva de prins comutatorul de teava sau bratul lnb-ului ca sa nu-l ia vantul

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok , multam pt sfaturi - m-am lamurit - antena o aveam deja montata de 2 ani , numai ca ma plictisisem sa o tot mut de pe un satelit pe altul. - Deci cabluri , mufe si suport aveam deja . Dar acum stiu ce trebuie sa-mi cumpar exact . Multumesc inca odata.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate si fara multiswitch,ai nevoie de doua cabluri catre receiver si pe care le schimbi in functie de satelitul dorit.in unele cazuri cablul costa mai putin decit un multiswich si ai avantajul ca nu trebuie sa schimbi multiswich-ul in caz de defectiune.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare despre WAP.
    By Vasilis in forum RDI-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 12th December 2006, 18:57
  2. Intrebare despre MAX (zapping)
    By Rotita in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 10th June 2006, 01:27
  3. intrebare despre LNC - uri
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 17th March 2006, 09:58
  4. Intrebare despre alt-dvb
    By platon in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 26th July 2004, 20:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top