Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Probleme ss2

  1. #1
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme ss2

    salut !

    Am urmatoarea problema la o placa ss2 rev 2.6 : nu am semnal pe sirius ,hispasat, anumite frecvente de pe astra (premiere) .Placa este conectata in loop cu un receptor 6125.Cand pornesc receptorul pe sateliti mai sus mentionati am semnal si pe placa.Am incercat sa schimb lnb si am aceeasi problema .Deci placa mea este dependenta de receptor.Mentionez ca pe receptor am semnal pe toti satelitii de la 62 est la 30 vest.

    Oare ce sa fie ???

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu placa singura , fara receptor ai incercat?

  3. #3
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da mane

    nu si nu !!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa masori tensiunea de iesire spre LNB si vezi daca ai pe canalele verticale 13V si pe cele orizontale 18V (evident masuratorile facute numai cu placa, fara receiver in loop).
    Vezi daca la LNB settings ai LOF1 9750 iar la LOF2 10600.
    Problema asta a aparut recent (adica placa a functionat candva corect) sau asa a fost mereu?

  5. #5
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat setarile la lnb (LOF1 si LOF2) si sunt in regula

    Despre tensiuni ce sa-ti spun, daca nu erau 13 si 18 nu mergea pe ceilalti sateliti

    Placa face figurile astea de cand am cumparat-o

  6. #6
    Einstein Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca mai e in garantie trimit-o inapoi sa ti-o schimbe.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  3. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  4. MAX are probleme ?
    By fluture in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 00:28
  5. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top