Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Help me plzz skystar2

    Salut,
    am si eu o ant de 1.2 m,skystar2 si receptionez Astra 19.2e.Vreau sa vad hdtv dar nu reusesc(a mers cateva secunde dupa care imaginea a disparut)am semnal 50-60%.Pe ce satelit pot sa vad si eu hdtv si spune-ti si mie pozitia lui fata de astra?sau unde pot sa gasesc si eu o harta a satelitilor?si cu ce software pot sa decriptez posturi?ms

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici ai citit? http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=25299
    HD ai pe Astra pe 12168V 27500 5/6 si pe 12721H 22000 2/3
    http://de.kingofsat.net/pos-19.2E.php

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Tot nu reusesc sa prind hdtv

    Spune-mi si mie plzz un program pe care mi-l recomanzi pt a vedea posturile de pe satelit.primul link nu mergesi un id de mess plzz

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Tot nu reusesc sa prind hdtv

    Quote Originally Posted by Nythro
    Spune-mi si mie plzz un program pe care mi-l recomanzi pt a vedea posturile de pe satelit.
    ProgDVB ; dupa ce ai ceva experienta AltDVB ;
    Quote Originally Posted by Nythro
    primul link nu merge
    Pozitionezi cursorul pe link si apesi butonul sting al mausului o singura data .

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat progdvb.Nu stiu care este inclocuitorul cartelei adica cum pot viziona programele criptate?Ms asa si da-mi si id tau de mess?(mai am cateva nelamuriri)

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nythro
    .Nu stiu care este inclocuitorul cartelei adica cum pot viziona programele criptate?
    Asa cum am mai spus ( ) :http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=80247

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok ms mult,o nelamurire mai am (plugini pt decodare programe: vplug ,s2emu toate ultima versiune, le gasesti pe sectiunea Skystar-dvb files al acestei site )astea nu le gasesc pe acel site...?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit pluginurile si am downloadat softcam de la sectiunea skystar dvb-files dar nu stiu ce sa fac cu el...unde trebuie instalat sau copiatms

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In directorul de baza al lui ProgBVB ai un fisier numit Plugins. Acolo bagi vplug si softcam. Apoi, cand deschizi ProgDBV, faci clic sus pe Plugins si la vplug ai grija sa fie bifat "Active".

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut cum mi-ai zis tu softcamu ala decodeaza toate posturile?sau doar o parte?l-am luat de la dvb skystar files?da-mi un link dak stii?ms mult!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata poti vedea TPS, ORF si Swiss, de ieri e bezna pe Prem. si D+.

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Help me plzz skystar2

    Quote Originally Posted by Nythro
    Salut,
    am si eu o ant de 1.2 m,skystar2 si receptionez Astra 19.2e.Vreau sa vad hdtv dar nu reusesc(a mers cateva secunde dupa care imaginea a disparut)am semnal 50-60%.Pe ce satelit pot sa vad si eu hdtv si spune-ti si mie pozitia lui fata de astra?sau unde pot sa gasesc si eu o harta a satelitilor?si cu ce software pot sa decriptez posturi?ms
    salut! pe astra cu ant de1,20 fe.am semnal cam 80% cu ss2
    programele hd folosesc la maxim pc-ul, mai ales procesorul.
    sunt si palci video pe care scrie ca suporta hdtv 1920 -1080 rezolutie
    pe sirius am gasit un program hd care merge
    ss1 ci , 120.,lnb 0,2 pentium 2., intel 350, 128sdr, hdd 6 giga.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help me plzz altdvb
    By Nythro in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 11th October 2006, 17:11
  2. plzz help!!!!!
    By sktsi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th January 2006, 08:20
  3. 5400 HELP PLZZ???
    By ajeshhail in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 22nd August 2005, 12:38
  4. help plzz
    By a6vip96 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 27th March 2005, 12:07
  5. Help me plzz skystar2
    By Nythro in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 07:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top