Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: CAS3

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default CAS3

    Care e ce-a mai buna interfata si soft pentru clonat cartele asa numai pentru experimentat... CAS3...? s-au mai stiti voi si alta ?
    Thx.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Morocco
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e foarte bun , il setez la phonix , dai un scan sim, ai imsi apoi in 30min maxim ai Ki ,apoi n ai decit sa folsecht twinsim , si ai clonat prima ta cartela si "gsm" ai nevoi de gold card....noroc
    3 DM 800 HD ,CCCAM2.1.4

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maxim2000
    e foarte bun , il setez la phonix , dai un scan sim, ai imsi apoi in 30min maxim ai Ki ,apoi n ai decit sa folsecht twinsim , si ai clonat prima ta cartela si "gsm" ai nevoi de gold card....noroc
    Tu de unde ai cumparat CAS3" si cam cat costa ?
    Nu ma intereseaza sa clonez sim GSM....asa doar sa experimentez alte soiuri de cartele.....
    THX.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    450 ron (4.500.000)

  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Forumuri gsm in romana unde stiti ca ar fi
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maxim2000, imi dai te rog putin sim-ul tau sa incerc sa extrag Ki fara sa pun limitare pe algoritmul A38 in program ? Sau e comp128v2 cardul ?
    Acuma serios, are cineva ceva softuri mai noi care stiu comp128v2, pentru Phoenix ? E bun si PM.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la interfata CAS3 , as vrea sa stiu daca face si faza care face unlooper-ul,ca atunci nu mai trebuie sa ai si unlooper in casa.
    THANKS.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. UNLOOPER T43 V3 &CAS3
    By v11 in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 24th March 2007, 08:43
  2. Cumpar cas3
    By piciul in forum Shop
    Replies: 6
    Last Post: 28th May 2006, 04:31
  3. How to copy a card with CAS3
    By laghari in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 18th March 2006, 13:54
  4. CAS3 ... cateva intrebari !
    By cartita in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 10th March 2006, 18:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top