Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default Inregistrare DM500

    A reusit cineva sa inregistreze cu DM500 fara sa apara intreruperi, desincronizari?
    Eu am incercat si cu mount CIFS pe PC si cu NFS pe un harddisk in retea si nu am reusit.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste acel HOW To CIFS care este la Dreambox files de la www.********.com

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    King, din cate am inteles el a reusit deja sa faca si CIFS si NFS...

    sorin, si eu m-am tot lovit de treaba asta... streamingul cu vlc depinde foarte mult de viteza compului, la destul de putini le merge fara intreruperi...

    cu inregistrarea, cele mai bune rezultate le-am obtinut cu CIFS si cu pornitul inregistrarii din DB (ori din browser, ori din telecomanda sau programat din EPG).

    Desincronizari nu apar in .ts-ul creat, poate unele intreruperi mici (unele datorate sh*ringului daca esti in asa ceva)... ts-ul iti ia streamul dvb si ti-l salveaza direct pe hdd, cu tot cu info audio si subtitrari, parerea mea e ca nu vei avea in acest stadiu probleme de sync...

    problemele ce pot aparea sunt la convertirea in divx / xvid, mai ales daca sunt unele lost frameuri in fisierul raw... oricum, citeste pe http://www.dreamboxonline.com/ mai multe... publicitatea o tai cu dvr studio pro, comprimarea cu GuardianKnot (http://sourceforge.net/project/showf...roup_id=115063)...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat si cu cifs si cu nfs...rezultatul e acelasi...de aceea intrebam daca tine dm-ul la asa ceva. Nu folosesc sharing acum..am o cartela de Boom cu gbox, newcs, cs2gbox. Si am testat si pe Gemini 3.1 si pe colosseum 1.0. Si apopo problema cu titrarea ramane..nu dispare decat la aparitia urmatoarei.

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca faci exact cum e in acel How To nu cred sa iti sacadeze . Mie nu imi sacadeaza , de exemplu .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma, in mod normal lanul de dm500 (cu probleme cum o fi el) ar trebui sa tina fluxul unui stream DVB... problema in acest caz e de cele mai multe ori la comp...

    in afara de hard mai rapid si de un windoz relativ "curat", ar mai fi defragmentarea... incearca niste teste sa vezi cum se comporta hdd-ul tau la copierea unui fisier f.mare din lan (de ordinul sutelor de mega)...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sa repet ca sa nu mai primesc tot felul de solutii "istete::

    1. Am incercat pe 2 variante de stocare: PC si Server fisiere dedicat ..in speta un ASUS wireless HDD care e tot un fel de cutie gen dm500-ul..adica linux

    2. Am testat cu 2 imagini diferite pe dreambox.

    3. Nu-mi sacadeaza..doar ca la cateva minute imi mai apare cate o desincronizare scurta..patratele etc

    1.1 PC-ul are 2 HDD de 250 GB in RAID pe care inregistrez streamul DV de la camera digitala...si tine..verificat cu Nero..fara nici un frame pierdut



    Si acum observatii:

    Gboxul mai bloca decoarea din cand in cand pentru ca verifica naiba stie ce pe net..asta in conditiile in care eu am cartela in dream.

    Am sa incerc sa inregistrez un canal FTA..ca sa vad daca e de vina decodarea.

    Asa ca astept raspunsuri la obiect..si pe testate..daca are cineva curiozitatea sa incerce.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma, uneori chiar ideile "istete" pot fi solutia, nu mai fi asa reticient...

    vrei un raspuns clar?

    da, si eu am problema respectiva, dar fiind inregistrat un canal decodat prin sh*ring am presupus ca e vorba despre o problema de net sau de gbox...

    inca nu am incercat un canal FTA, dar din cate am citit problema ar trebui sa nu apara in acest caz.... voi rula acelasi test si dupa ne confruntam... si eu am 2 hdd de 120 SATA puse in RAID 0...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu unul inregistrez fara nici o problema cu tv tunerul.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se compara calitatea, orice tv tuner ai avea, cu un stream DVB, care iti pastreaza rezolutia originala fara conversia in analogic.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma ajuta cineva va rog frumos...invatati-ma sa inregistrez ...am dreambox 500s...legat la net.....un pc....ce program sa folosesc?

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti inregistra cu Ngrab pe pc. Il poti descarca de la adresa asta:
    http://www.downloadmix.de/dmix/index...softname=nGrab
    Inregistrarea o pornesti de pe butonul galben : Start recording.




  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    BG
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu TuxVision, mai nainte trebuie pus pinnacle TRex1.7.4. La mine merge foarte bine. inregistreaza direct in mpeg2, aproc. 1 Gb la o ora

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocomic
    ts-ul iti ia streamul dvb si ti-l salveaza direct pe hdd, cu tot cu info audio si subtitrari
    mie nu`mi ia decat ceea ce se vede/aude so..am testat suburile nu intra si nici alte pid`uri in afara celui care este on
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce am mai observat in legatura cu inregistrarea:

    1. Daca este activa afisarea la subtitrare si pe gemini 3.1 si pe colosseum se blocheaza dreamul daca nu este inregistreaza bine.

    2. Am montat o partitie cu CIFS de pe PC si cand eram legat direct in portul de la router cu PC apareau intreruperi, acuma sunt pe wireless conectat si inregistreza bine. Am incercat si sa inlocuiesc routerul cu un switch si se intampla la fel, adica apareau probleme cu inregistrarea.

    3. Subtitrarile merg sub orice critica pe dm500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ALT DVB - INREGISTRARE
    By FLORIN72 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2006, 09:04
  2. Inregistrare pe SS2
    By doroftei in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 4th June 2006, 11:32
  3. INREGISTRARE DE PE SS2
    By lore in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 10th October 2005, 22:10
  4. inregistrare ALT-DVB
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 9th February 2005, 19:50
  5. inregistrare
    By swat in forum Placi DVB
    Replies: 15
    Last Post: 27th February 2004, 06:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top