Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  allnws
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default Romtelecom anunta TV digital

  O veste buna pentru cei care s-au saturat sa mai stea la cozile de la RDS sau Astral pentru a-si plati cablul si pentru cei care n-au suficienti bani sa-si permita televiziunea digitala de la Boom. Romtelecom anunta ca anul viitor va da drumul pe piata la o televiziune digitala, spun ei la preturi foarte atragatoare. Sa insemne asta calitate digitala la preturi de cablu (mici)? Si servicii mai bune? Ca se pare ca in ultimul timp investesc si in asta. Eu sunt un abonat Romtelecom (still) si desi nu prea sunt multumit de calitatea serviciului de voce astept cu nerabdare serviciul de televiziune digitala. Asa vom avea si noi de unde alege, ca asa cum spune articolul din Jurnalul National, m-am saturat ca RDS si Astral sa-si imparta piata frateste si sa nu prea ai de unde alege.

 2. #2
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2006
  Posts
  3
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sunt, de acord cu ….. Si eu imi doresc de mult televiziune digitala. La Boom nu ma bag, oricum o sa falimenteze curand si de cozile de la ceilalti m-am cam saturat. In fiecare luna langa blocul meu din sectorul 3 saracii oameni se topesc vara si ingheata ca pinguinii iarna ca sa plateasca factura de cablu de la RDS. Daca Romtelecom vine cu preturi bune si calitate digitala, cum se aude, poate o sa invete si ceilalti sa ne trateze ca oamenii.

 3. #3
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jul 2006
  Posts
  1,285
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Te asigur ca nu vor invata. In Romania ce e de bine nu se invata, in schimb ce e de rau... In plus crezi ca jefuitorii de la Romtelecom sunt cel mai bun exemplu de urmat ? Spune greci si asta inseamna smecherie, spune arabi si asta inseamna smecherie, spune italieni si asta inseamna smecherie, spune chinezi si asta inseamna (mare) smecherie... Practic smecheria si hotia e litera de lege in Romania asa ca nu trebuie sa ne facem prea multe iluzii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. SBS anunta oficial achizitia TV Klumea
  By nrares in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 5th September 2006, 03:42
 2. Replies: 0
  Last Post: 31st August 2006, 08:33
 3. Replies: 0
  Last Post: 17th October 2005, 12:53
 4. GECAD anunta AXIGEN
  By nrares in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 22nd July 2005, 18:11

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top