Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu H-H?

    Am probleme cu montura ori cu placa din calculator? In ultimul timp trebuia sa dau comanda de mutare de pe un sat. pe altul de cateva ori. Apoi s-a mutat si a incremenit. Nici macar manual nu merge(de la butonul de sus) cand apas in loc de verde ledul se face rosu. Ce naiba sa fie?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si reseteaza motorul,ai o gaurica linga led...tine-l apasat vreo 5 sec.,poate poate isi da drumul .Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema am avut-o si eu. Orice comanda-i dadeam sau incercam sa o mut manual, nu facea nimic, doar ledul de control se facea rosu . A fost motorasul ars. Fiind in garantie, mi l-au schimbat si acum merge iar de aproape un an fara mari probleme. Din cand in cand trebuie sa-i dau de 2 ori comanda de mutare.

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doua ipoteze si amandoua sunt neplacute:

    ori sa ars ceva pe la placa de comanda DISEqC din interiorul monturii

    ori s-a ars motorasul

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am montat sambata H-H strong care a mers fix 3 ore, adica sa miscat antena stanga, dreapta pana nu a mai miscat deloc.A ramas incremenita pe pozitia O si nu are ledul aprins. Am folosit Digiboxul Strong pentru a misca antena.Pana sa ma dumiresc cum functioneaza a murit. Deabea sambata o sa urc pe bloc sa vad ce are. Pana atunci stau si ma intreb ce- o fi: placa SS2, Lnb-ul sau H-H-ul ?!

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai da chiar ai frecat-o 3 ore ?
    Pana atunci stau si ma intreb ce- o fi: placa SS2, Lnb-ul sau H-H-ul ?!
    . Ai uitat de DIGIBOX care poate fi cel mai inculpat.
    . Eu am experienta cu el. Nu a mers deloc .
    Poate sa fie si motorul daca l-ai fortat cu o antena mare.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  3. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  4. MAX are probleme ?
    By fluture in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 00:28
  5. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top