Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Hyundai nu vrea sa-si actualizeze softul

    Am un prieten cu Hyundai 1160 si a venit la mine sa-i pun ultimul soft (al lui era din 16.5.05). M-am conectat direct la LNB-ul meu ptr. Intelsat (deci fara Diseq), se vad toate canalele (am dat si un reset), semnal bun, peste 60% peste tot, dar nu vrea sa-si descarce ultimul soft (apare "nici un serviciu descarcat"). Am incercat si varianta cu Ch up/down si ON, apare fereastra bleu dar bara ramane tot timpul la 0%). O sa spuneti sa-l lase asa ca merge bine, dar el vrea subtitrare la Discovery si daca mai incearca sa caute ceva pe Astra, se dau canalele peste cap.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Discovery are subtitrare pe canalul discovery Ro

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta rezolva partial problema, omul are si celelalte 3 Discovery, Animal Planet, National Geografic, etc.
    Pe ce canal se face updatarea cu Ch up/down?
    I-am pus si sursa noua si tot nu vrea.

  4. #4
    babicu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Pe ce canal se face updatarea cu Ch up/down?
    Incearca sa opresti conserva pe TVR 2 - TP 12.527 H, poate merge asa...
    Eu unu' am "prostit" 4 azi de maniera asta !


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Softul sau conserva ?
    By pytonu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 28th August 2006, 23:37
  2. Cum se da jos softul original?????
    By pom in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th March 2006, 14:24
  3. Strong 4404 , am nevoie de softul oficial...
    By cristi in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 7th February 2006, 08:56
  4. softul din conserva 1120
    By cezar in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st June 2005, 22:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top