Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default MaxTV si dreambox 500S

    salut

    caut putin ajutor - tocmai am platit in avans un an intreg de max tv pachet full, a fost cica activat, dar nu vad decat canalele FTA- ProTv international de ex

    bineinteles ca in romania iti recomanda la vanzare receptorul lor - la dream nu se pricepe nimeni - cica e vina clientului ca nu s-a asigurat ca receptorul nu are viaacces 2...

    am un dream 500s cu imagine gemini 3.0 si camd 3.880c/new CS-1.17... am atributul 644 pt camd_cfg din var/keys, cartela e cu chipul in jos si tot nu merge...

    in rest, camd3 isi face treaba, decripteaza canalele la care se gasesc keys (si bineinteles cele FTA) - precum TSR 1 si 2, GameOne de pe 13°E de exemplu

    ce trebuie facut in plus?

    multumiri anticipate

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yb sa pui in var/key camd3_cfg si nu camd_cfg

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema mea e ca de unde am downloadat inainte key-urile, nu imi dadeau un fisier camd3_cfg ci camd_cfg - totusi decriptarea merge (cum spuneam, decripteaza TSR si gameone - deci acest cfg e functional) - de aceea imi e frica sa schimb

    deci - schimb pur si simplu numele sau imi trebuie alt fisier? - in acest ultim caz, mi-l puteti trimite pe mail?

    multumiri anticipate

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti poti lua din BluePanel un config functional pt. camd3.

  5. #5
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    Zii asa ca la scoala:
    clic pe tasta albastra /addons/download and instal/cam/downloadezi ultimul camd3 siultimul bin de newcs apoi iesila menu anterior
    (cam config) aici tagi config pentru camd3 si newcs.
    DUPA CE SE INSTALEAZA iesi din toate menuurile si iar clic pe albastra tasta sageti stanga drapta pana dai de ultimul camd3 care tocmai l-ai downloadat selectezi si pornesti apasand tasta verde, se lanseaza, schimbi cateva canale din pachet sau pur si simplu lasi pe unul singur pana ii vine mintea la cap si amin!
    Sal'[email protected]!

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema mea ca mare e ca nu am net acasa, asa ca descarc pe o stick USB si instalez acasa, deci dificil...
    am descarcat un paghet de gbox - pe care l-am instalat manual - dar nu a avut si fisiere de dezinstalare, deci daca vrea sa il dezinstalez nu mai pot... c'est la merde...
    vestea buna e ca dupa ce a gandit un minut (de ce oare?) imi merge brici Max TV-ul
    problema noua e ca am pierdut partial ce decripta inainte - de ex elvetienii - TSR 1 si 2, E! de pe 13°E, hustler TV de pe 5°E, dar o parte din decriptate inca mai merg - cum ar fi Game One de pe 13°E...
    oricum, ceea ce ma interesa pe mine - adica pachetele Canal+ si TPS nu merg decat prin card-sharing, deci nu pot sa le decriptez...
    marea bucurie e ca acum am canalele Discovery - ca simteam ca ma prostesc uitandu-ma numai la politica...
    ar fi o idee buna de facut un site nou cu ghiduri, linkuri pt download, pt ca e dificil pt cineva care de-abia incepe sa descifreze dreamboxul... cred ca in ultimele 3 luni am stat zilnic 1-2 ore citind forumuri, si tot e dificil...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ai internet acasa(la botul calului)nu faci mai nimic cu Dreamboxul.Mai bine fa pe naiba in patru si trage-ti internet acasa daca vrei sa ai Dreambox cu adevarat. Bafta!
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tps pe dreambox 500S
    By dancioch in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 4th August 2006, 02:14
  2. dreambox 500s
    By rotterro in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 29th March 2006, 08:24
  3. MAX TV pe Dreambox 500S
    By Adol2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 25th November 2005, 13:43
  4. MaxTV si dreambox 500S
    By cristid in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 06:55
  5. dreambox 500s
    By rotterro in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 1970, 02:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top