Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 ce-i cu softu?

    Ziua buna la toata lumea.
    Am luat de curand un DM 500 si m-am gandit sa-l prelucrez.... iar cand am incarcat gemini pe la jumatatea procesului a dat eroare. Acelasi soft l-am mai pus in alt receiver si merge, dar la asta a dat eroare. Acum e totul negru, incerc sa-i mai pun soft si se incarca putin si gata.
    ce sa-i fac sau ce s-a intamplat?
    multumesc
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: dm500 ce-i cu softu?

    Quote Originally Posted by fone
    Ziua buna la toata lumea.
    Am luat de curand un DM 500 si m-am gandit sa-l prelucrez.... iar cand am incarcat gemini pe la jumatatea procesului a dat eroare. Acelasi soft l-am mai pus in alt receiver si merge, dar la asta a dat eroare. Acum e totul negru, incerc sa-i mai pun soft si se incarca putin si gata.
    ce sa-i fac sau ce s-a intamplat?
    multumesc
    Scrie imaginea cu DreamUp prin cablu serial si o sa mearga .




  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prin ce metoda ai pus imaginea in Dream? Ai incercat cu cablu null-modem?


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit dreamup si cablu null modem. Am mai incarcat imagini in felul acesta. Receptorul l-am luat de la micromedia si nu scrie pe el dreambox, nici macar pe cutie, e alba alba, doar DVB si m-am uitat in meniu si avea un gemini bagat....
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am bagat acum dream up cu cablu serial si nu vede receptorul, doar prin null-modem
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  6. #6
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si o alta versiune a acestui Image prin metoda clasica -prin retea cu Flash Wizzard.
    Lasa deocamdata tot felul de manevre prin serial si null-modem
    Fa un backup la acel Image unde pe celalat Dream mergea sau incearca pur si simplu o imagine "goala" ca sa vezi daca merge in general ...

    BAFTA

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reusesc sa aflu ce IP are dreamboxu' si nu pot folosi flaswizard.
    am incercat acum cu dream up sa bag imaginea si a mers, totul ok, insa nu am imagine pe televizor, nimic.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone
    nu reusesc sa aflu ce IP are google' si nu pot folosi flaswizard.
    am incercat acum cu dream up sa bag imaginea si a mers, totul ok, insa nu am imagine pe televizor, nimic.
    boxul tau nu e un DM original ci o clona, e posibil ca versiunile noi de soft sa aibe implementat un fel de protectie ca sa nu functioneze pe clone. Vezi cu un gemini mai vechi.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone
    nu reusesc sa aflu ce IP are google' si nu pot folosi flaswizard.
    am incercat acum cu dream up sa bag imaginea si a mers, totul ok, insa nu am imagine pe televizor, nimic.
    Daca ai reusit sa bagi img. scoate-l din priza si baga-l iara si o sa apara si imagine.




  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai verificat la setings la retea ?vezi sa ai pe calculator 192.168.0.1 si o sa ti functioneze

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM500 CW???
    By valy_tizu in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 3rd May 2006, 05:30
  2. DM500
    By onyx in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 27th November 2005, 11:45
  3. DM500 CW???
    By valy_tizu in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 06:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top