Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor - am pierdut un transponder

    Va salut ; am un prieten pe care l-am procopsit cu o conserva si de cateva zile nu mai vede canalele de pe transponderul 2(12,723) ; am incercat prin telefon (locuieste la 800 km departare de mine) pas cu pas sa rezolv problema dar nu merge ; m-am gandit ca a sters din greseala TP-ul si l-am cautat in Editare/Scanare TP/Frecventa TP - si este ; apoi am dat scanare si ii da "Eroare" ; am incercat cu revenire la setarile fabricantului - face scanarea dar nu vede TP-ul 2 ; ce ma sfatuiti?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu merge cu setarile fabricantului cred ca e un alt defect atipic! Dar nu cred ca unui prieten trebuie sa-i recomanzi conserva!

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai simplu e sa ia receiverul in brate si sa se duca la cel mai apropiat distribuitor sau service Digi, asta presupunand ca este in tara. Daca nu, romani sunt peste tot in lume, important e sa-i gasesti, iar RDI-ul e cel mai bun loc de intalnire! In ce zona locuieste totusi prietenul tau?

  4. #4
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Torino

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK! Acum sa vedem daca e cineva prin zona dispus sa dea o mana de ajutor ...

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa schimbi LNB-ul , cred ca din el este ,
    Cu stima,
    Siviu

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Putin probabil sa se descurce, nu uita ca nu le are deloc cu satelitii...

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by silvusat
    incearca sa schimbi LNB-ul , cred ca din el este ,
    ce te face sa crezi asta ?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mai inalnit asa ceva , unul nou care merge doar un banda de jos pana pe la 11300,altele mergeau doar pe 2,3 transpordere de la digi tv

  10. #10
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe TP 3 are doar 38-40 la suta semnal (pe celelalte TP nu am avut rabdare sa mai verific ca e tare greu prin telefon...); i-am spus sa regleze antena ; revin maine cu detalii.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine a cazut semnalul pe TP1 al 35-40% si nu mai mergea nici un program de pe acest TP. Am observat in meniul Instalare/Scanara ca pe acest TP sa schimbat polarizare pe Verticala. Am schimbat inapoi pe Orizontala am scanat din nou TP1 si a revenit la normal, dar in lista de programe au aparut dublat programele si a incurcat de tot lista de programe deci pina la urma Factory Reset.
    Receiver Hyundai 1160

  12. #12
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asera a fost ceva probleme cu tp1 cred ca a cazut la toata lumea pt o scurta perioada de timp!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ajutor am pierdut canalele italiene
    By julyana in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 3rd May 2006, 21:00
  2. BERLUSCONI A PIERDUT!!
    By gymi in forum News
    Replies: 7
    Last Post: 16th April 2006, 15:09
  3. Pierdut...
    By xawiq in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 18th January 2005, 00:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top