Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: diseq cu ss2??

  1. #1
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default diseq cu ss2??

    salutare tuturor!
    intrebare: a gasit cineva un plugin pt diseq la ss2? da...unul functional. folosesc progdvb sau altdvb, sau...orice ar fi nevoie numai sa-mi comande HH-ul.
    mersic!
    xyboox. Din Transilvania.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: diseq cu ss2??

    Quote Originally Posted by xyboox
    salutare tuturor!
    intrebare: a gasit cineva un plugin pt diseq la ss2? da...unul functional. folosesc progdvb sau altdvb, sau...orice ar fi nevoie numai sa-mi comande HH-ul.
    mersic!

    ...cel mai bun si cel mai folosit e SS2Diseqc v1.8 by MiBi.....functioneaza perfect...la AltDVB e nevoie doar de fisierul SkyNet.sys modificat de MiBi ...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult de raspuns. ai cumva si un link cu "sculele lui MIBI" ca nu le gasesc pe nicaieri...

    mersic.
    xyboox. Din Transilvania.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.scaistar.com/

    Daca nu te descurci da o adresa de mail sa-ti trimit ca nu am server sa-ti pun si nici timp sa-ti caut url...

    Merge si cu progdvb dar are citeva secunde de asteptare intre comanda si executia ei (pe un SRTV50, dar softul SS2DISEq pt monturi H-H dupa interfata pe care o are)

    Salutari...
    Teach me...please !

  5. #5
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult!
    totul clar! de cand asteptam clipa asta...
    xyboox. Din Transilvania.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A cu' intervin si eu un pic...pentru MyTheatre exista ceva sa-mi comande monturaH-H? Undeva la setarile softului mai sus mentionat imi spune ca nu suporta asa ceva.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. switch diseq dupa switch diseq
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 00:20
  2. altdvb diseq help
    By lemnvonletea in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2006, 20:57
  3. About diseq
    By potencia in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 3rd May 2006, 02:13
  4. diseq
    By anaconda_max in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 2005, 09:18
  5. ALT-DVB si diseq
    By TransWarp in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 3rd May 2004, 08:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top