Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS France - fara AES

    - de vreo ora
    Gigel


  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default yes

    oare ce sa fie?
    cine stie?
    Fanta si ceilalti?
    super
    sa uite 1000 de ani sper asa.
    pa

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e chiar FTA dar aproape, foloseste o cheie veche:
    007C00 0B 4FC06186E48C357C
    din 20/10/2004 care apare in orice softcam
    Gigel


  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default e in VIACCES 1

    nu foloseste AES
    pa

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2 ipoteze:

    1. Sau ca la fiecare 3 luni este un backup de noi clienti + alte puneri la zi informatice si avem un mic respiro in we asta;
    2. Sau ce e mai grav se pregateste o schimbare serioasa care va face un timp de bezna in viitorul apropiat.

    Sa tinem pumnii.....

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu de ce dar eu nu vad nimic din tps, pe echolite 790 cu ultimul softcam

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Echolite nu are legatura cu softcamul faptul ca nu se vede, oricum foloseste o cheie din 2004 care apare in orice softcam. Cred ca tu ai ultimul soft care se pare ca are unele buguri. Eu am pe un Echolite versiunea de soft 2.10 si e Ok.
    Gigel


  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, gigel. E intradevar ultimul soft.

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nikinba
    2 ipoteze:

    1. Sau ca la fiecare 3 luni este un backup de noi clienti + alte puneri la zi informatice si avem un mic respiro in we asta;
    2. Sau ce e mai grav se pregateste o schimbare serioasa care va face un timp de bezna in viitorul apropiat.

    Sa tinem pumnii.....
    Cred ca ipoteza cea mai plauzibila ar fi ca umbla la "cryptelnita" de AES incercand sa gaseasca posibilitatea ca noile chei generate sa nu se mai repete ca in prezent pt ca s-a ajuns ca sa se cunoasca exact keya care va fi la ora x si acest lucru face ca schimbarea asta foarte deasa de key sa nu ajute la nimic.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe un forum francez se discuta ca TPS va trece in versiunea de via 2.5.
    http://www.satellitebe.com/forum/viewtopic.php?t=3084
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. max fara sub
    By mmm1967 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 18th December 2006, 02:47
  2. Replies: 3
    Last Post: 27th October 2006, 10:38
  3. F+ fara TON !!!!
    By NaSiS in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 20th March 2005, 00:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top