Va rog, de unde pot sa fac rost de lista de canale pentru mytheatre si pentru progdvb.
multumesc,
respect,
vali
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.
Va rog, de unde pot sa fac rost de lista de canale pentru mytheatre si pentru progdvb.
multumesc,
respect,
vali
de pe members upload, au fost puse acu cateva saptamani.
P.S. Nu mai sunt acolo, dar gasesti altele la : http://dvbcube.safehost.de/index.php?board=59![]()
da.dar unde gasesc o lista cu toti satelitii ( sau nu exista), mai ales ca la myth.nu exista 'search channel' sau nu stiu eu![]()
oricum multumesc mult claudiu.
La MyTheater exista optiunea de a cauta posturi, mai joacate prin meniuri si vei gasi sigur.
damersi mult de ajutor
mda la MY te. itzi vey prinde nasu' daca ai versiunea mea mai bine cauta cu google un ch list pt . progdvb si mai testeaza ...itzi zik din experientza altfel risti sa te plafonezi daca ai totu' dea gata ....experimenteaza .....si eu de yeri pana azi am reushit multe....
da le-am luat si mergeee( dupa lungi incercari am reusit sa fac progdvb sa mearga
![]()
hmmm, pe thor nu apar kioskurile!?! de ce?
tichet-urile nu mai merg ? ca mie nu mi le desface!
..si multivision-urile nu erau 14 eu le vad doar pe primele 7
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)