Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Cine stie ????? Cine stie ???

    Domnilor,

    mai jos sunt keyle Crypto luate de pe net , fisierul Viaacces.Key , partea de crypto. Imi potzi spune care este indicativul providerului , care al keylor , la ce satelit se refera si daca merg introduse manual ? Intreb fiindc avem mai multe grupe de cifre ( ex la redlight ..0500:021c00:0011:0517:0702 ) duppa care urmeaza keya respectiva . Keyle astea se gasesc numai in fisierul Viaacces.Key in softcam.key nu se afla .
    As fi bucuros daca m-ati lamurii.


    ; CW Providers and keys definition
    W 0500:021C00:0011:0517:0702::695688479D840728E66292 DAAB86A9DA ;Redlight
    W 0100:000065:12C2:03EA:05DE::2A1BCF143913ACF8E8DA2A EC4FCE4865 ;Canal+Film
    plus alte key de aceeasi forma.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceste key sunt dcw direct constant word daca nu ma insel si trebuie un algoritm separat pentru decodare cu ajutorul acestor key .momentan nu se stie prea multe despre receptoare care ssa stie sa le foloseasca , in afara de cele scumpe .
    bafta!
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliuta
    momentan nu se stie prea multe despre receptoare care ssa stie sa le foloseasca , in afara de cele scumpe .
    Sau cele la care patch trateaza CW ca BISS

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg fara probleme pe Kaon cu emu 5.8.139.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default S totusi

    Multzumesc celor ce au raspuns !
    Si...... totusi ,

    forma keylor este aceeasi ca cele direct control word. Numai ca keyle astea direct control word se gasesc cam in toate fisierele Softcam.key pe cand cele scrise de mine numai intr-un singur fisier le-am gasit , in Viaccess.key . Daca ele merg in Kaon si daca se poate intra in meniul keylor la Kaon imi putetzi spune care este indicativul providerului si care al keylor ? Dupa cum vedetzi sunt cinci grupe de cifre in fatza keylor propriuzise . Care din aceste grupe este providerul si care este indicativul key-ii ? Daca merg in Kaon , pentru ce satelitzi merg , ca nu cred sa fie universale Oare se pot ele introduce si in Strong 6xxx la sectziunea Crypto

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acestea nu sunt key de cryptoworks ci static control words.Confuzia se creaza deoarece multi scurteaza denumirea sistemului de codare cryptoworks cu CW care inseamna de fapt Control Word.Ca sa te lamuresti mai bine ce este acest CW citeste aceste topic-uri

    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=

    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=

    Aceste cw-uri sunt pt canalele de pe Hotbird Canal+Film din pachetul Cyfra+ si porno-ul Redlight.

    Ceea ce se gaseste la inceputul "cheii" inseamna asa:

    in cazul Redlight
    0500 id-ul sistemului de codare viaccess
    021C00 id providerului

    Canal+Film
    0100 id-ul sistemului de codare seca
    000065 id providerului (Cyfra+)



    urmatoarele grupe nu stiu sa-ti spun sigur dar banuieasc ca este vorba de adresele ECM-ului SID-ului si PMT-ului elemente necesare pt procesul de decodare.

  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest fisier Viaccess.key este special creat pt ca aceste key sa mearga pe un anumit emu.Cw-urile se gasesc si an alte softcam-uri dar sunt scrise in alta forma

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Multzumiri !

    Da, m-am lamurit cum functzioneaza .Multzumesc Safetroni !
    Domnule S, stitzi cumva un Keyconverter care sa faca conversia fisierelor *.key in Key.bin si aceste key.bin sa poata fi citit de patcloader-ul pentru SRT 6xxx si incarcat in receiver.
    Key.bin-ul ce apare zilnic pe NET (marimea 4096 parca ) nu poate fi citit de patchloader, iar patchloader nu poate converti *.key in Key.bin in totalitate deoarece ( zice Frocus ) nu a post scris decat pentru keyle clasice nu si pentru bis,cw etc.
    Multzumiri !

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Multzumiri !

    Quote Originally Posted by nikos
    Domnule S, stitzi cumva un Keyconverter care sa faca conversia fisierelor *.key in Key.bin si aceste key.bin sa poata fi citit de patcloader-ul pentru SRT 6xxx si incarcat in receiver.
    Key.bin-ul ce apare zilnic pe NET (marimea 4096 parca ) nu poate fi citit de patchloader, iar patchloader nu poate converti *.key in Key.bin in totalitate deoarece ( zice Frocus ) nu a post scris decat pentru keyle clasice nu si pentru bis,cw etc.
    Multzumiri !
    Din pacate nu exista alta solutie decat sa modifici manual cu patchloader-ul fisierul key.bin de la frocus pt a te putea bucura de noile key in timp real pt a mai apuca sa vezi ceva ....operatiunea asta nu e prea dificila chiar azi am incercat de curios sa vad cat de dificil este si concluzia mea: nu-ti ia prea mult timp pt ca noile chei pot fi introduse cu copy/paste in rubricile dedicate doar introducerea unui provider nou pare ceva mai dificila pt un incepator dar se poate realiza si asta fara probleme.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal
    @SAFETRON1:

    Din pacate nu exista alta solutie decat sa modifici manual cu patchloader-ul fisierul key.bin de la frocus pt a te putea bucura de noile key in timp real pt a mai apuca sa vezi ceva ....operatiunea asta nu e prea dificila chiar azi am incercat de curios sa vad cat de dificil este si concluzia mea: nu-ti ia prea mult timp pt ca noile chei pot fi introduse cu copy/paste in rubricile dedicate doar introducerea unui provider nou pare ceva mai dificila pt un incepator dar se poate realiza si asta fara probleme
    -Si eu am incercat @SAFETRON1(cu ceva timp in urma,si acuma vazind postul tau).Sincer,nici eu nu inteleg daca e Via..._ID 021C00,care este Index-ul in tabala de kay's'Ex 00.01.08.......pentru a edita keya corecta(cind va fii)?.Ma refer la Strong6xxx-6355.

    Cu Stima Bobi.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv'2\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Key

    Da, domnule Safetron , in cadrul tipului de key contzinut in Patchloader se pot adauga noi provideri numai ca inainte trebuie sa< " curetzi " un softcam.key , sa-l tragi la imprimanta si sa-l compari cu key.bin al lui frocus ca sa vezi unde e d iferentza. Mai mult , la Premiere 19 est N2 , keyle 00 si o1 sunt identice in toate softcam.key. Daca insa luam un key.bin de pe NET ( keymaker ) si-l convertiim cu ajutorul lui keyconverter in x. key vom vedea ca keyle 00 si 01 sunt diferite . Fapt curios si fara nici o logica , dupa mine ( si altzi savantzi ))) ). Mai simplu era sa fie un patch care sa accepte .bin de pe NET si un loader adecvat. Frocus zice ca String-urile seria 6xxx nu mai prezinta nici un interes pentru ei fiindca au aparut altele cu procesor mai rapid cu mai mult ram etc. De aia vin si intreb , care receiver are domnule un viitor ceva mai sigur ? ? Au facut un patch bun , trebuie sa recunosc , dar partea de key au lasat-o de izbeliste. Si atunci la ce mai foloseste patch-ul Stiu ca o sa zicetzi ca trebuie sa ne multzumim cu ce avem insa asta nu-i o rezolvare !
    Cele bune si Dumineca placuta !
    nikos

  12. #12
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    -Si eu am incercat @SAFETRON1(cu ceva timp in urma,si acuma vazind postul tau).Sincer,nici eu nu inteleg daca e Via..._ID 021C00,care este Index-ul in tabala de kay's'Ex 00.01.08.......pentru a edita keya corecta(cind va fii)?.Ma refer la Strong6xxx-6355.

    Cu Stima Bobi.


    "keyle" postate mai sus de @nikos nu sunt key operationale ci CW-uri ...si ca atare nu pot fi folosite in tabela de chei cu provider id si sistem de codare ...iti recomand si tie sa citesti cu atentie cele 2 topic-uri pe care i le-am recomadat si lui @nikos pt a a intelege ce-i acest CW

    Sa revenim la cazul concret al seriei 6XXX: patch-ul pt aceste receivere din cate stiu eu nu accepta dcw. Totusi s-ar putea sa existe o metoda de a-l pacali: dat fiind faptul ca biss este un sistem de codare care foloseste exclusiv static CW incearca sa introduci "cheia" CW de 16 biti la rubrica biss cu provider id 000000 key 00 cine stie poate merge.

  13. #13
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos

    Din pacate nu avem ce face trebuie sa ne multumim cu ce avem.Oricum daca faci o analiza mai atenta multe softcam.key ce le iei de pe net contin key vechi si de aceea ti se pare ca trebuie sa introduci zeci de provideri si cheile aferente.Dar in realitate nu se gasesc mai mult de 10-15 chei noi si corecte pe saptamana care trebuiesc introduse in tabela de chei.Deci ce-a mai simpla cale ramane tot editarea fisierului de key de la frocus cu noile chei.E o munca relativ usora pt un pasionat in domeniu

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1:
    -probabil este si din cauza Patch-lui...! la mine in tabela de kay's in biss toate imi apar in 8bit,nici una nu este in 16bite(am verificat si in 16...).Asta e poate pe viitor .

    [email protected] ptr raspuns.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv'2\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu , dar nu prea !

    Fisierele X.Key de pe net pot fi importate de patchloader si pot fi convertite in binar ca sa poata fi introduse in cutie. Nici o problema cu asta. Treaba nasoala este ca patchul nu recunoaqste keyle crypto si biss , key ce sunt cuprinse in patch. Deci dupa ce ai facut conversia key in bin rtrebuie ca sa adaugi in patchloader sistemul crypto (d00-dff ) si biss ( 2600-26ff ) si dupa aia sa introduci manual totzi providerii crypto si biss care sunt destui.
    Eu personal nu pot sa-l intzeleg pe frocus de ce a facut un program , patchloader, care lucreaza numai 65-70 % ?! Nu era mai simplu daca a facut patch-ul pentru key crypto si biss sa faca si un patchloader care sa recunoasca aceste key ?
    Sa vedetzi acum ce se va ofensa Frocus ca l-am criticat . Dar o sa-i treaca. Cel putzin pe 13 est merg tps-urile, multivision, france 2-6 dar nici o discovery,nici un animal planet nici un natzional geo ,.....
    ata e

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine stie?
    By gelu_dh in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2006, 07:43
  2. cine stie?
    By mirtom in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th August 2005, 20:02
  3. Cine stie?
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 08:23
  4. Cine stie???
    By spaniolul in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 6th January 1970, 07:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top