Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default HH-ul nu se invarte cum trebuie...

    Am o mare problema cu montura ......o reglez pe sateliti si memorez pozitiile momentan merge dar dupa o scurta periada de timp nu mai se pozitioneaza pe satelit ...si mai are momente cand se duce intr-o directie
    Si mai am cateva intrebari :
    1 E normal ca antena cand revine pe pozitie sa se intoarca putin inapoi?
    2 Pozitiile sunt memorate de receiver si de montura?
    3 La ce foloseste butonul de reset lamontura HH?





    ....receivarul si montura le-am resetat .....crezand ca va merge

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca le-ai resetat treci la treaba si cauta din nou satelitii.
    de data asta ia o hirtie si scrie pe ea satelitul si pozitia in lista.daca dai la doi sateliti aceeasi pozitie antena la care ar trebui sa mearga,asta se intreba receiverul.
    unii producatori recomanda inainte de prima instalare un reset.
    daca ai usuals sau go to x foloseste functia.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa-ti raspund punctat :
    1. da, este normal ca h-h cand i-si atinge tinta sa se stabilizeze
    2. pozitiile satelitilor sunt memorate de receptor , acesta comanda h-h ( este doar un motor , stie sa faca ce-i spune rec , altfel nu )
    3. daca a-i resetat rec o sa mai muncesti o data sa memorezi pozitiile

    ps. pt a memora corect poz satelitilor ,trebuie inceput si continuat intr-o ordine si nu alandala ,si mie i-mi mai incurca anumiti sateliti ,asteapta si parerea celor mai experimentati
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, dar este ceva in neregula aici...
    Motorul H-H, pe langa motorul propriu-zis, pinioane, etc, mai are si o parte electronica ce poate memora 30-60 de pozitii, bineinteles la comanda receptorului... Sa nu mai punem la socoteala ca unele au si niste comenzi manuale si reset....
    Odata ce ai memorat o pozitie, in receptor ramane memorata acea pozitie ca numar, insa memorarea propriu-zisa se face in electronica de la motor....
    Astfel, daca schimbi receptorul sau soft-ul din el, este suficient sa alegi aceeasi pozitie si antena se duce exact acolo... probat 100%
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce-mi trebuie?!
    By ionescu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 19th May 2006, 04:03
  2. imi trebuie datasheet STi5517
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 27th April 2006, 13:26
  3. De ce trebuie sa platim noi mai mult?
    By satvisor in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2006, 22:56
  4. Replies: 4
    Last Post: 8th July 2005, 20:04
  5. ce program imi trebuie?
    By adam666 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 5th September 2004, 22:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top