Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default BoomTV si Dreambox DM500

    Foloseste cineva cu Gbox sau alt emu cardul in dreambox? Ma intereseaza unde introduc boxkey-ul receptorului.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalezi gboxsuite si ai sa gasesti acolo unde sa pui boxkey.
    Din cate am inteles la gbox2.25 nu mai trebuie boxkey.
    Testat cu carte de skyitalia care e aceasi marie dar cu alta palarie


    DB500+Kaon570 ,ant 1,8m+ant 1,3 si max

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ianyika
    Instalezi gboxsuite si ai sa gasesti acolo unde sa pui boxkey.
    Din cate am inteles la gbox2.25 nu mai trebuie boxkey.
    Testat cu carte de skyitalia care e aceasi marie dar cu alta palarie
    e si alta marie ca nu merge cu gbox

  4. #4
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba merge de rupe - intreaba-l pe @marcelll
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are ce sa ma intrebe,noi mai comunicam si pe mess
    onyx are dreptate si s-a referit la faptul ca nu e citit cardu de gbox in sine ca simplu cardserver/emu ce se pretinde ca e
    cardu poate fi citit la ora actuala doar cu newcs cu boxkey corespunzator
    iar apoi trecut cu ajutoru lui cs2gbox in gbox,acesta fiind folosit ca simplu client de vizionare nu si ca cardserver ce si citeste cardu
    dar aud ca in curand va fi o noua vers. de gbox la care i s-a oferit un suport mai mare pt, cardurile actuale se va putea conecta si la camd3 si la newcs si va avea implementat 2 protocoale pt. putinta de separare a clientilor 21b patchuit care incurca reteaua

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll
    dar aud ca in curand va fi o noua vers. de gbox la care i s-a oferit un suport mai mare pt, cardurile actuale se va putea conecta si la camd3 si la newcs si va avea implementat 2 protocoale pt. putinta de separare a clientilor 21b patchuit care incurca reteaua
    ar fi intradevar suerbeton....

    PS: iti cauti mult useri de tipul merlin?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat in sensul de newcs si cs2gbox. Oricum din informatiile primite cardul nu se actualizeaza in configuratia asta. Poate confirma sau infirma cineva acest lucru?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate face si update folosind un script cu gbox si un client de AU in paralel care comuta automat

    Living an analog lifestyle in a digital world

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti fi mai explicit te rog? Greu scapa informatiile de la cine stiu.
    De obicei la intrebari de genul se poate..raspunsul este da...si doar atat.
    Si crede-ma ca am sapat pe net la greu...si eram aproape de varianta cu newcs si cs2gbox....dar probabil mai dura ceva timp. Oricum in conditiile in care vizionez doar BoomTV receptorul oficial parca ofera mai multe avantaje. De ex. Nu se poate seta pe Gemini 3.1 ca titrarea in romaneste sa apara automat pe anumite canale? sau subtitrarile sa dispara dupa un anumit timp si nu doar in momentul cand apare o alta? Un avantaj clar in favoarea dreamu-ului este viteza de schimbare a canalelor.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Pli flubber si la Colosseum am vazut ca dispare corect subtitrarea . Singura problema ar ramane cea cu afisarea automata a subtitrarii.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vin si yo cu o intrebare off-topic oarecum: cartela oficiala de boom in dm500, pe tv merge fara greturi insa cand incerc sa fac streaming cu tuxvision nu prea merge...apare imagine 2-3 secunde dupoa care dispare si apare searching..iar apare imagine dupa cateva secunde..iar dispare. Pare a fii o pb de piduri...Anyone have this problem and...how can i fix it?
    multzam
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si tot off-topic: cum se procedeaza pt. 7020? are cineva niste detalii legate de minimum requirements (versiune g...ox etc.)? e pentru un prieten, desigur
    pe PM, va rog
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu poate confirma/infirma nimeni pb descrisa de mine pe un DM500-S?
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  14. #14
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader
    Chiar nu poate confirma/infirma nimeni pb descrisa de mine pe un DM500-S?
    De confitmat pot sa-ti confirm cat despre acel ajutor cu siguranta nu aici,setarile care trebuie facute in newcs sant acelasi pentru fiecare model de DM.
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    na urgent, acum care-mi zice ce si cum, cartela boom + dm500
    YM!: zaicl0pz

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dreambox DM500
    By fsutriple_x in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 18th December 2006, 03:35
  2. Vand Dreambox DM500
    By MrMxyzptlk in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 24th January 2006, 13:11
  3. dreambox dm500 cu cartela de cadou
    By aliat in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 25th October 2005, 10:35
  4. software pt dreambox (DM500)
    By GoaSpy in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2005, 13:10
  5. Dreambox DM500
    By fsutriple_x in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 14:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top