Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Dubai
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default MEDIASTAR MAGIC FOX 2 UPGRADE HELP REQUIRED


    HI
    To all the RDI SAT users.
    I required a help , how to upgrade my mediastar fox 2 reciver.i have downloaded the software from www.p321.com , But u could not able to upgrade my reciver using STBDownloa-MULTI1.5.zip or atsatloader

    help required

    thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    MIddle East
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MEDIASTAR MAGIC FOX 2 UPGRADE HELP REQUIRED

    Quote Originally Posted by k_rameshkumar
    HI
    To all the RDI SAT users.
    I required a help , how to upgrade my mediastar fox 2 reciver.i have downloaded the software from www.p321.com , But u could not able to upgrade my reciver using STBDownloa-MULTI1.5.zip or atsatloader

    help required

    thanks
    Try with version Stb....multi1.9... Give ur email id.. i will forward u.
    Also make sure that u r using right cable ( RS232 Cable ) and enough good processor in your PC.
    Love to explore new informations. Share and take.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Dubai
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default MEDIASTAR MAGIC FOX 2 UPGRADE HELP REQUIRED

    My Email ID is [email protected] . plzz mail me the upgrade software

    Thanks

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MEDIASTAR MAGIC FOX 2 UPGRADE HELP REQUIRED

    Dear friend, have u check ur cable?
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Dubai
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MEDIASTAR MAGIC FOX 2 UPGRADE HELP REQUIRED

    The Cable is fine & i can transfer only data, it works .
    i used the same cable 2 upgrade the software for mediastar fox plus

    thanks

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    MIddle East
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MEDIASTAR MAGIC FOX 2 UPGRADE HELP REQUIRED

    Quote Originally Posted by k_rameshkumar
    My Email ID is [email protected] . plzz mail me the upgrade software

    Thanks
    Sent by email.. pls. check...
    Love to explore new informations. Share and take.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Since you are discussing about mediastar, can you please help me upgrade my multibox? do you use same loader for .RAR file? I've tried loading the upgrade but when i open the loader and tried to load the .RAR file. it does not appear on the laoder. Please help thanks.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    MIddle East
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by iring
    Since you are discussing about mediastar, can you please help me upgrade my multibox? do you use same loader for .RAR file? I've tried loading the upgrade but when i open the loader and tried to load the .RAR file. it does not appear on the laoder. Please help thanks.
    It has a seperate loader available in their loader file section ( Downloader.exe) ....use that one.... that will work........
    Love to explore new informations. Share and take.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PATCH ACTIVATION -MEDIASTAR MAGIC FOX II
    By patooh in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 17th May 2006, 06:45
  2. Eurobox 2CI 9000 and MEDIASTAR MAGIC FOX II
    By patooh in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th April 2006, 17:04
  3. RECEIVER MEDIASTAR MAGIC FOX PLUS
    By mommy in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 5th April 2006, 00:28
  4. MEDIASTAR MAGIC FOX II
    By patooh in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 26th March 2006, 21:57
  5. Mediastar(Magic Fox Plus) CX-Embedded
    By Aidani Nyamhanga in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st November 2005, 15:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top