Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Din ce cauza nu se mai vede bine meniul la un echolite

    Ajutorrr nu mai merge echolitu meniu nu se mai vede clar sunt sterse culorile si parca se vede cu purici
    l=m resetat
    i-am instalat un nou soft
    nimic
    ajuuutor /oare e sfarsitu lui
    programele se vad bine

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia vezi la settings daca nu ai schimbat ceva, de exemplu la iesirea AV, de pe RGB pe FBAS sau invers.

  3. #3
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Ia vezi la settings daca nu ai schimbat ceva, de exemplu la iesirea AV, de pe RGB pe FBAS sau invers.
    nu este nici asta/nu mai am nici claritate pe satelitu care eram /cred ca e pe duca

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mak222mak
    numai in meniu iti face probleme sau iti face colturile aiurea si la vizionare?
    ai cautat prin meniu sa vezi ce setari ai facut ?pe acolo vezi sa nu ia alta norma pentru televizor si tv sa nu o suporte
    daca nu mere si nu mere mergi cu el in garantie pentru ca sigur e ceva de hard
    bafta
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu asa,l-am desfacut si am relipit toate contactele din sursa de alimentare,la mine mergea si telecomanda cu intarziere,apasam pe orice buton si dupa o secunda imi facea receptorul comanda.Acum vad ca merge.
    Not Me!

  6. #6
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliuta
    @mak222mak
    numai in meniu iti face probleme sau iti face colturile aiurea si la vizionare?
    ai cautat prin meniu sa vezi ce setari ai facut ?pe acolo vezi sa nu ia alta norma pentru televizor si tv sa nu o suporte
    daca nu mere si nu mere mergi cu el in garantie pentru ca sigur e ceva de hard
    bafta
    asa face dor fundalu la meniu listele cu sateliti si restu merg bine dar ce e in spate nu se vede bine ,i-am schimbat softu crezi ca mai pot merge cu el la garantie?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergi si vezi pentru ca din cate stiu eu D&K sat tine garantia si toate rec au venit cu patch pe ele si nu cred ca mai stiu ce softuri au pus pe ele si de obicei nu au probleme de soft aceste rec . mergi si vezi ce zic ei , eventual pune si tu versiunea 1.77de pe croteam si mergi cu el .
    daca nu incearca sa vezi ceai pe partea de hard in el .
    bafta
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  8. #8
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliuta
    mergi si vezi pentru ca din cate stiu eu D&K sat tine garantia si toate rec au venit cu patch pe ele si nu cred ca mai stiu ce softuri au pus pe ele si de obicei nu au probleme de soft aceste rec . mergi si vezi ce zic ei , eventual pune si tu versiunea 1.77de pe croteam si mergi cu el .
    daca nu incearca sa vezi ceai pe partea de hard in el .
    bafta
    ,,,,cum adica sa vad ce am pe partea de hard in el ?explica si mie .

  9. #9
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum cand il dau pe radio nu se mai vede globu ala ci tot ecranu verde sau imagina de pe postul tv pe care l-am schimbat

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inceaerca sa pui softu de pe croteam care scrie creen menu repair , pentru ca e posibil sa ai probleme cu softul pana la urma .vezi ca ultimele softuri rezolvau aceasta problema.incearca sa pui softul care ti-am zis si apoi vezi daca mai ai probleme. nu toate receptoarele au avut aceasta problema , eu nu am avut probleme cu &softurile si le-am bagat rand pe rand cand au aparut pana la 1.93 unde m-am oprit si acum am pus ultiml soft 2....
    incearca asa si vezi ce zice , e posibil sa ai problema cu green menu si asta s-a rezolvat .
    bafta
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  11. #11
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliuta
    inceaerca sa pui softu de pe croteam care scrie creen menu repair , pentru ca e posibil sa ai probleme cu softul pana la urma .vezi ca ultimele softuri rezolvau aceasta problema.incearca sa pui softul care ti-am zis si apoi vezi daca mai ai probleme. nu toate receptoarele au avut aceasta problema , eu nu am avut probleme cu &softurile si le-am bagat rand pe rand cand au aparut pana la 1.93 unde m-am oprit si acum am pus ultiml soft 2....
    incearca asa si vezi ce zice , e posibil sa ai problema cu green menu si asta s-a rezolvat .
    bafta
    am gasit un softu dar nu pot sal pun da eroare
    daca ia altu da si mie

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica sa aiba dimensiunea corecta pentru ca am patit si eu , am dat jos softul , dar a fost incomplet si imi dadea eroare, si a trebuit sa il downloadezdin si apoi a mers . vezi ce versiune de soft au aici pe rdi .
    incearca sa incarci ultima versiune de soft si vezi cum iti merge .fara green menu .
    bafta
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  13. #13
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliuta
    verifica sa aiba dimensiunea corecta pentru ca am patit si eu , am dat jos softul , dar a fost incomplet si imi dadea eroare, si a trebuit sa il downloadezdin si apoi a mers . vezi ce versiune de soft au aici pe rdi .
    incearca sa incarci ultima versiune de soft si vezi cum iti merge .fara green menu .
    bafta
    aproape s-a rezolvat /cand nu e semnal sau e codat se vede negru ....dar cand intruu in meniu tot cu dungi se vede
    daca faci rost de softu ala trimitel si mie [email protected]

  14. #14
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusi multam tuturor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10th August 2006, 20:38
  2. DVB-T pe TV LCD Hyundai q 261 se vede bine?
    By yo3fuu3 in forum Terestrial & DVB-T
    Replies: 0
    Last Post: 7th June 2006, 09:02
  3. E MAI BINE ASA!?
    By marian13 in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 15th February 2006, 15:15
  4. Bine v-am gasit!!!
    By Fat_frumos in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 4th August 2005, 08:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top