Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: skysat usb

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default skysat usb

    am posibilitatea de a cumpara skysat usb
    se poate face ceva pt a vedea ce se mai poate mai vede acum?ec

    Multumesc
    Noroc la toata lumea

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 usb

    E in regula cutia. O folosesc ocazional pe acoperis pentru situatiile delicate. Are aceleasi functii si caracteristici ca SS2-ul intern - ma rog, cu limitarile impuse de diferenta slot PCI/USB -.
    Nu omite din vedere ca functioneaza doar ca tuner pentru un PC sau laptop.
    In principiu deschide tot -asezonand corespunzator-.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok multumesc pt raspuns.
    Dar cind il folosesti trebuie alimentator sau merge doar cu cablul usb (in situatie mai dificila cum zice-ai te)
    Multumesc inca o data
    Noroc la toata lumea

  4. #4
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scula respectiva ti se livreaza cu alimentator care se baga la 220 , cablu usb pentru conectare la computer si cd pt.instalare soft si aplicatie , eu am de ceva timp sunt multumit de el , se face cu el exact ce se face si cu un ss2 intern , se folosesc aceleasi aplicatii , doar ca este ceva mai stabil nefacandu-ti probleme cu tipul de placa de baza , este putin mai sensibil la tuner si bineanteles putin mai scump iar daca nu ai ce face cu banii sau nu vrei sa-ti iei totusi un "demeu" cu care poti face mult mai multe , poti sa ti-l iei ca se merita...

    S'altare si s'ucces !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar scula asta e cu telecomanda ca eu am citit dar nu scrie nimic
    Multamm
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  6. #6
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , si chiar functioneaza !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. skysat 2 un ajutor
    By stelrob in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 16th November 2006, 06:53
  2. SkySat Receiver
    By sahi in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th February 2006, 20:52
  3. Skysat 9900 Upgrade help
    By muffy in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 2006, 23:52
  4. I need help about jtag for SkySat SS201
    By adaroubala in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 09:57
  5. All skysat software here
    By belloonline in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th June 2005, 17:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top