Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default al 2-lea LNB la digi

    salut.

    cum as putea sa imi pun un al 2 LNB la o antena DigiTv sa pot prinde cele 300 de canale straine
    trebuie introduce ceva frecvente ?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai nevoie de o sina pentru multifeed,nu ar fi rau o antena de calitate si daca se poate de un diametru mai mare.un receiver adevarat ti-ar aduce
    stabilitate si posibilitatea de a vedea anume programe care stau sub lacat.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: al 2-lea LNB la digi

    Quote Originally Posted by niku_1988
    salut.

    cum as putea sa imi pun un al 2 LNB la o antena DigiTv sa pot prinde cele 300 de canale straine
    trebuie introduce ceva frecvente ?

    mai bine uita ce te-ai saturat de pratech si otv ?

  4. #4
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: al 2-lea LNB la digi

    Fusei luni la GIGITV Forum2000 sa iau al doilea LNB. Credeti ca au avut vreodata?
    Le-am spus ca-i fac de rusine pe RDI, casierul zambea si el.....daca nici la mama lor nu au, atunci unde? Noroc ca am avut si alte treburi in Buc ca altfel se lasa cu scandal...(am castigat un ceas elvetian la XtremPC, dragut), pantofii tociti de la podul Marasesti pana la Forum2000 cine-i pingeleste?
    Panarame ca astia de la GIGI or mai exista?

    Edit:
    - de la ora 05.00 ploua mocaneste....care-s cele mai noi stiri?
    - acum 08.30 tot ploua....
    - frumoase motorete pe EDUSAT
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: al 2-lea LNB la digi

    Quote Originally Posted by bibbicu
    Fusei luni la GIGITV Forum2000 sa iau al doilea LNB. Credeti ca au avut vreodata?
    Le-am spus ca-i fac de rusine pe RDI, casierul zambea si el.....daca nici la mama lor nu au, atunci unde? Noroc ca am avut si alte treburi in Buc ca altfel se lasa cu scandal...(am castigat un ceas elvetian la XtremPC, dragut), pantofii tociti de la podul Marasesti pana la Forum2000 cine-i pingeleste?
    Panarame ca astia de la GIGI or mai exista?

    Edit:
    - de la ora 05.00 ploua mocaneste....care-s cele mai noi stiri?
    - acum 08.30 tot ploua....
    - frumoase motorete pe EDUSAT

    vezi ca ai antena prost reglata ...

  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: al 2-lea LNB la digi

    Quote Originally Posted by armand25
    vezi ca ai antena prost reglata ...
    Pe site-ul GIGI ar trebui sa scrie:
    - atunci cand ploua, nu va impacientati, din cauza picaturilor de ploaie, reflectorul e lovit cu o forta X si semnalul cade, antena dereglandu-se.
    - cand se opreste ploaia, aburul emis de pamant indreapta antena la pozitia initiala...
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am convins-o si pe soacra-mea sa renunte la cablu , si sa treaca la digi , dar cand a vazut ca eu am pus a doua antena pentru Hot Bird , acum vrea si ea , dar varianta cu doua lnb (nu mai are loc de prindere pentru o alta antena pe balcon ).I-am pus un suport pt. doua lnb-uri , dar , au unghiuri fixe , si prinde Sirius.Cum sa il modic pentru Hot Bird , macar dati-mi niste date despre distantele , respectiv unghiurile dintre cele doua lnb-uri , si pozitionarea lor.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa poti prinde intelsatul si hotbirdul ai nevoie de un suport mai special.din informatiile mele acesta nu se gaseste prin comert.eu zic sa mai astepti.nici eu nu am vazut suportul minune
    boy2good

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa il modic pentru Hot Bird


    -daca detii un receptor care sa-ti arate semnalul in timp util atunci poti face asa ,este ciobaneste dar merge:
    - pune rec pe o frecv de pe hotbird
    - cu lnb-ul aferent cauti semnalul tinand-ul in mana
    - in pozitia in care i-ti intra semnal ,confectionezi un suport manual
    - chiar si cu suportul original de la max poti adapta hotbird pe el pt digi
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top