Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default Programele de peTP3

    Stie cineva ce se intimpla, la mine nu merge nici un program.
    O problema numai la mine?
    Mersi

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un factory reset sa scaneze iar transponderele.Daca nu e actualizat atunci vei avea si surprize

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut de n ori, nici macar nu le mai vede. No ProTV si...

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge. acum ma uit la protv . ce eroare iti da? daca da channel bnot runing atunci fa o rescanare, sau vezi daca ai semnal pe transponder...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Channel not running, semnal 93% pe 12643 dar nu gaseste nici un program. Am sa fac un scan cu alt Box.
    Mersi mult.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai, Humax vede tot, HHs 1120na nu vede Programele de pe 12643, are cineva o explicatie?

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o conserva asta este explicatia

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema este la LNB si nu la conserva... luati un LNB mai bun si mai vorbim. cu un LNB mai bun n-o sa mai vedeti nici "disparitii" misterioase a canelelor, nici mesaje stupide, n-o sa mai aveti probleme: veti vedea pentru ceea ce ati platit. Habar nu am cum sunt facute kkt-urile de Vector insa se stie ca LNB-urile Vector sunt niste LNB-uri de 2 bani. Probabil ca au primit cu 10.000 lei bucata ...

    eu nu am folosit DigiTV decat cu un LNB Gold care costa 300 mii lei si este semnificativ mai buna decat LNB-ul ce se da cu pachetul Digi. N-am vazut niciodata "alarme" de la receptor, nu a trebuit sa resetez niciodata receptorul pentru ca au disparut programe... ori am avut noroc cu acest receptor insa mai cunosc 2 oameni care au DigiTV (chiar 3) si nimeni dintre ei nu a avut probleme si mai precizez ca nici ei nu folosesc LNB-ul Vector ...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Peru- Maciupiciu:)
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Da are mare dreptate MrMxyzptlk! Problema este de la Lnb! Tocmai ieri am montat o antena Si ma frecat vreo 2 ore nu stiam care este treaba ! Aveam semnal full pe celelalte Transpondere si pe cel cu TVR1 s.a.m.d! aveam putin semnal!Am schimbat LNB-UL ! am pus un Lnb gold ,Si am semnal beton pe toate 3 frecventele!
    TGV,Antena 1.8 si 1.6
    Lnb Invacom,Cas2.Multiprog ,Humax 5400,5300!MM,titanium.UPC,+Dolby Digital Home Cinema Sony!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu folosesc LNB Vector, folosesc un invacom si pina acuma am fost multumit de el. In conserva am Softversion 1.09 si din cite am citit pe aici se pare ca am primit unul din primele Conserve. Se poate sa fie si o problema de Soft? sau locatie?
    Mersi

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de locatie nu prea cred. nu s-a intamplat ceva cu orientarea antenei pe care ai? cu software s-ar putea sa ai probleme ... poate ca ai o problema mai mare de la hardware insa nu vad cum: merg 2 transpondere si nu merge al treilea ... straniu. receptorul este legat prin loop sau este legat direct la antena? sau are ceva legat la el prin loop? oricum: scoate din loop fie ca e master fie ca e slave. sa fie singurel cu cablul spre LNB. vezi ce face. nu-ti zic sa dai factory reset pentru ca probabil ai facut-o deja de 20 de ori ... daca nu ajuta absolut nimic da un telefon la Serviciul cu clienti la numarul 031-4004000 - sunt niste oameni amabili poate reusesc sa te ajute ...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk
    Receptorul este legat prin loop cu un DVB-S din Calc.
    La asta nu m-am gandit, am sa incerc sa il las sa mearga odata singur pe fir si am am sa vad ce se intimpla, poate explica si acea " disparitie " a canalelor care facea necesar tot merul un rescan.
    Mersi mult ptr. ajutor.

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zice lumea de enshpe mii de ori ca LNB e de vina , si voi tot cumparati antena+lnb cu 15$ , ca e mai ieftin . Asa e , la banii astia LNB iti iasa gratis , dar si merge la fel cu unul care ar fi doar o carcasa goala .

    Cu 300-350.000 de lei in plus , scapati de nervi . Daca nici nu exagerati cu lunginea cablului , atunci ... veti avea o mica surpriza (in bine) . Hai ca e plina tara de MTI si sunt ieftine .

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema rezolvata
    Am dat factory reset fara succes ca deseori, am dat scan pe TP3 12643 semnal 93% nici un canal gasit, am modificat TP-ul pe 12641 si toate aici. Sa vedem cat. imi poate explica cineva de ce.
    Mersi @ all

  15. #15
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB!

    Incearca sa pui inapoi 12643 si sa umblii la oscilatorul local in LNB Configuration, sa jonglezi cu valori apropiate de 10600 si 9750! Eu zic ca OL nu e pe frecventa exacta.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Programele TPS sunt FTA pe HotBird
    By cipy_1982 in forum News
    Replies: 3
    Last Post: 12th December 2006, 07:04
  2. Fanta - pe cand programele noi?
    By iezuit777 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 8th September 2006, 01:29
  3. Programele MTV la Focussat?
    By aleksutz in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 52
    Last Post: 7th July 2005, 17:00
  4. Programele MTV
    By paduretu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th July 2005, 22:12
  5. Programele Tv pt Pachetul DTH
    By NaSiS in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 1st March 2005, 22:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top