Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor la uploadul pe un srt 6130 va rog

    urmaresc de ceva vreme forumu dar fara sa ma bag in discutzii dearece nu prea ma pricep

    m-am hotarat acuma vreo 2 luni sa imi cumpar si eu o instalatie
    deci am asa

    Strong SRT 6130
    la info apare
    Model SRT 6155 FTA with MOD
    Firm 2.02 Sep 9 2005
    Boot 4.6.7ps

    antena 1.3M AL cu H-H

    pana acuma toate bune shi frumoase am reusit sa al dereglez de cateva ori dar am shi refacut in mare parte ce am stricat

    problema e ca nu reusesc nici cum sa uploadez keys.bin

    am citit tutorialu de pe frocus.net dar nu iese nici cum

    am facut cred ca 2 greseli nu stiu cat de grave

    1. am bagat cablu (serial null modem) in timp ce mergea aparatu (si calc shi reciver) shi din cate am citit cica nu prea e voie
    2. o data am reusit sa pornesc fereastra aceea la inceput Bootloader daca nu gresesc. nici atunci nu am reusit sa uploadez nimica asa ca l-am scos din priza. de atunci nu am mai reusit sa pornesc aceea fereastra

    ma poate ajuta cineva ? cum sa fac pas cu pas uploadul la lista de programe shi la key

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare
    dupa cum i-ti arata la sistem info receptorul este deja patchuit.
    Intra pe pagina lui Frocusat la sectiunea upload .
    In momentul asta vezi vreun prog codat
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok acuma am ajuns la acel ecran verde al bootloaderului dar tot nu reusesc sa urc nimica

    se poate sa fii ars portu serial la reciver cand am bagat cablu shi era pornit shi reciveru shi calculatorul ?

    sau defapt cum pot testa in primul rand daca exista conectivitate intre calc shi reciver

    cablu cred ca este bun ca acuma l-am comandat de pe net de la vitacom shi eu am comandat null modem

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce te documentezi descarca patch-ul astahttp://upl.frocus.net/index.php?lng=en&get_id=442 key list-ul asta http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&get_id=525 iar ca unelte din tolba asta http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&get_id=493 lucrezi cu patch loader ,toate dezarhivate , succes
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Desfa mufele la cablu si verifica sa fie conectati pini astfel 2-3,3-2,4-6,6-4,5-5,7-8,8-7 daca sunt in ordine conecteazal la pc si la rec cu ele oprite , dale drumul cand apare meniul verde porneste patch loader la setari alege portul com corect si baga patchul gasesti tu butonul , daca nu incepe sa incarce softul atunci mai intreaba , succes
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult de tot pentru ajutor si promptitudine
    am rusit sa urc tot ce vroiam shi key shi patchul dat de tine shi lista canalelor

    nu stiu daca zic o prostie dar sar putea sa fii fost de vina directia cablului desi vad ca sunt invers firele deci nu prea ar trebuii dar cand am schimbat capetele a mers

    cred ca ma duc dincolo la garsoniera sa vad ce am facut ca acolo am antena shi aici acasa calculatorul :P

    apropo mai exista ceva ce as putea pune pe el sa al mai tunez ?
    stiu eu ceva pachuri ? parca incepe sa imi placa
    cre ca sapt viitoare mu atena aici shi imi iau ss2
    defapt in primu rand merita ? este vreun avantaj fatza de rec-u asta ?
    ma intereseaza daca se poate face cumva ca ss2 sa ia keyle de TPS direct dp net cand expira cele vechi ?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Felicitari , indiferent cu ce capat bagi trebuie sa comunice intre ele , eu cred ca portul com pe care il foloseai nu era cel corect ales ,fii cu ochii pe pagina lui FROCUSAT pt un viitor patch sau key liste , pt ca el este cel mai prompt la capitolul asta pt Strong , mai bine tuneaza-ti masina decat rec. Eu am si placa skystar ss2 (2.6d) ,care stie sa actualizeze keyle de pe net pt pachetul TPS , care deschide anumite pachete fata de Strong ex Sex wieve ,Mtv ...) care stie sa faca sharing , si multe alte lucruri stie sa faca aceasta placa , problema este ca uneori asi arunca calculatorul cu totul de
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru sfat si pentru tot
    cred ca luna viitoare imi voi cumpara shi o placa ss2
    dar din cate am inteles ss2-ul nu stie sa manuie HH-ul
    se poate folosi rec-u pe post de pozitioner ?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca i-mi calci pe urme dupa cum vrei sa faci pe viitor, placa ss2 poate singura sa comande motorul h-h cu un driver patchuit de MIBI dar nu este recomandat ( viata scurta pt ss2 si pozitionare aiurea uneori ) ,uite cum sa faci :
    -din mufa sat out duci semnalul in ss2
    -comanda catre montura h-h o face Strongul
    -pot aparea mici conflicte cand sunt pornite amandoua
    -restul il vei afla la momentul oportun , salutare
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam la asa ceva ma gandeam shi eu numa ca nu stiam daca este posibil
    am citit intr-un post ca sunt ceva probleme cu polarizarea cum ca rec-u ar fii ca un filtru
    dar mai am cam o luna pana iau iarashi salaru :P dupa va mai stresez
    mersi inca o data

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar cand sunt pornite amandoua odata!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 6130
    By vexxato in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 28th April 2006, 04:34
  2. STRONG 6130
    By istvan in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 24th August 2005, 15:12
  3. Srt 6130 ?! Patch ?!
    By Pĺcalĺ in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 22nd August 2005, 22:36
  4. Strong 6130 keys
    By damfa in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th July 2005, 23:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top