Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Bug-uri la DIGI+II

    Cred ca trebuie deschis un astfel de topic pentru ca e jale...dupa bug-urile semnalate si de altii, iata inca unul foarte dragut:

    Acum cateva minute surpriza: " Nu sunteti autorizat sa vizionati acest program" - valabil la toate programele codate de la DIGI. Dupa un restart, scos cartela din el, scos din priza, am ramas doar cu ecran negru, fara mesajul de mai sus. In acest timp, programele FTA functionau binemersi. Dupa un timp de vizionare cu ecran negru, dintr-o data se restarteaza receptorul singur, apoi apare mesajul "Loading the application...0...100%" nu l-am retinut tot ca n-a durat decat vreo 3 secunde, apoi totul a revenit la normal

    Fratilor, degeaba ati dat receptoare Humax, daca softul e varza

    P.S.: Chiar trebuia sa va faceti de kko si de data asta

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Banie
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu Digi+1 nu are aceste baguri.Si pentru mine e o surpriza total neplacuta.
    ROMANI prin nastere,OLTENI prin gratie divina!

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un alt lucru ciudat observat azi: Am rezervat o emisiune de pe Antena 1. Inainte de a incepe emisiunea eram (din intamplare) pe un program de pe TP7. A trecut ora de incepere a emisiunii si nici vorba sa ma anunte daca vreau sa vizionez emisiunea rezervata. Nu stiu daca aceasta are vreo legatura cu faptul ca pe TP7, ora este cu un minut in urma decat pe celelalte TP-uri. Am repetat operatiunea si la fel...nici vorba de anunt...Mentionez ca in prealabil, rezervarea a functionat si functioneaza si acum, dar nu si in cazul in care esti pe un program de pe TP7 la ora inceperii emisiunii rezervate.

    Daca poate cineva sa confirme...

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Un alt lucru ciudat observat azi: Am rezervat o emisiune de pe Antena 1. Inainte de a incepe emisiunea eram (din intamplare) pe un program de pe TP7. A trecut ora de incepere a emisiunii si nici vorba sa ma anunte daca vreau sa vizionez emisiunea rezervata. Nu stiu daca aceasta are vreo legatura cu faptul ca pe TP7, ora este cu un minut in urma decat pe celelalte TP-uri. Am repetat operatiunea si la fel...nici vorba de anunt...Mentionez ca in prealabil, rezervarea a functionat si functioneaza si acum, dar nu si in cazul in care esti pe un program de pe TP7 la ora inceperii emisiunii rezervate.

    Daca poate cineva sa confirme...
    Se pare ca s-a rezolvat, ceasul a fost fixat si pe TP7 si culmea...functioneaza si rezervarea :P

  5. #5
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca zicea Fanta ca o sa apara cat de repede posibil noul soft pt a repara aceste greseli aparute pt acest receptor!Este foarte enervant ,pe cand te uiti mai bine la tv apare acea imgine neagra!Fanta asteptam un raspuns
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate, Humax Digi+ 2 a inselat asteptarile...si asta nu din punct de vedere al softului care, oricand poate fi "aranjat" ci a partii hardware...
    - instabil la variatiile tensiunii pe reteaua de 220V
    - nu are modulator, un mare handicap deoarece, in ultima vreme, "treaba cu caravanele la sate" se adreseaza mai mult mediului rural unde, se stie, tensiunea este fluctuanta...Sunt mari probleme la stabilizarea tensiunii, multi instalatori fiind sunati de clienti ca "li s-au intepenit cutiile si nu stiu ce sa faca"...
    - receptoarele se blocheaza si numai scose din priza si reconectate mai functioneaza; de multe ori decaleaza sunetul fata de imagine. Pentru un om de la tara, este un adevarat chin...si nu stie ce sa-i faca....
    - ca sa inchei: soft plin de bug-uri...

    Concluzie: un receptor mult peste conserva Hyundai, dar la care mai trebuie lucrat...
    Salut Prieteni!


  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana acum la mine nu are nici un bug...functioneaza aproape non-stop
    Nu sunt fan DIGI dar asta este realitatea...este drept ca stau in Bucuresti si ca am antena de 1.1m si de 1.5m si ca stiu cum se "butoneaza" un receptor. Nu va contrazic ca se blocheaza ( mai ales la tara..) dar cati dintre cei ce apasa pe butoanele la telecomanda fac diferenta intre un receptor si un TV? adica cum se misca un receiver sat. si un tv...
    In fine pe de alta parte daca il iau repede la zapping chiar si pe Dream intepeneste mai repede decat orice alt receptor...deci? abia astept sa imi faca o figura sa vad de unde ar putea fi buba...este drept ca nici eu nu abuzez si ii dau ocazia sa o faca.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gepeto
    Din pacate, Humax Digi+ 2 a inselat asteptarile...si asta nu din punct de vedere al softului care, oricand poate fi "aranjat" ci a partii hardware...
    - instabil la variatiile tensiunii pe reteaua de 220V
    - nu are modulator, un mare handicap deoarece, in ultima vreme, "treaba cu caravanele la sate" se adreseaza mai mult mediului rural unde, se stie, tensiunea este fluctuanta...Sunt mari probleme la stabilizarea tensiunii, multi instalatori fiind sunati de clienti ca "li s-au intepenit cutiile si nu stiu ce sa faca"...
    - receptoarele se blocheaza si numai scose din priza si reconectate mai functioneaza; de multe ori decaleaza sunetul fata de imagine. Pentru un om de la tara, este un adevarat chin...si nu stie ce sa-i faca....
    - ca sa inchei: soft plin de bug-uri...

    Concluzie: un receptor mult peste conserva Hyundai, dar la care mai trebuie lucrat...
    Din cate am citit, @gelu_DTH, are UPS si tot i se blocheaza, asa ca nu fluctuatiile de tensiunii sunt de vina pt blocarea receptorului

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Quote Originally Posted by gepeto
    Din pacate, Humax Digi+ 2 a inselat asteptarile...si asta nu din punct de vedere al softului care, oricand poate fi "aranjat" ci a partii hardware...
    - instabil la variatiile tensiunii pe reteaua de 220V
    - nu are modulator, un mare handicap deoarece, in ultima vreme, "treaba cu caravanele la sate" se adreseaza mai mult mediului rural unde, se stie, tensiunea este fluctuanta...Sunt mari probleme la stabilizarea tensiunii, multi instalatori fiind sunati de clienti ca "li s-au intepenit cutiile si nu stiu ce sa faca"...
    - receptoarele se blocheaza si numai scose din priza si reconectate mai functioneaza; de multe ori decaleaza sunetul fata de imagine. Pentru un om de la tara, este un adevarat chin...si nu stie ce sa-i faca....
    - ca sa inchei: soft plin de bug-uri...

    Concluzie: un receptor mult peste conserva Hyundai, dar la care mai trebuie lucrat...
    Din cate am citit, @gelu_DTH, are UPS si tot i se blocheaza, asa ca nu fluctuatiile de tensiunii sunt de vina pt blocarea receptorului
    Da am UPS si nu-i de vina fluctuatiile de tensiune dar specific ca de vre-o 3 zile nu s-a mai blocat niciodata. Si nu-i de vina antena caci am un bibelou de antena,am calitate100% si putere 80% iar LNB-ul e in focarul 2
    in focarul 1 am 100% pe ambele.Antena este de 2,0x1,8

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Banie
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afara de patratele de pe NationalTV acest receiver merge ireprosabil si vreau sa-i multumesc inca odata lui Fanta pentru ajutor.
    Locatia este in sudul tarii si antena de 1.1m.
    ROMANI prin nastere,OLTENI prin gratie divina!

  11. #11
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca o sa va uitati atent la calitatea semnalului in momentul aparitiei acestor blocari o sa observati ca acesta dispare si apare rapid. Am incercat pe alta antena cu alt LNB. Aceasi situatie.
    Asa ca problema nu cred ca este din receptoare (humax sau hyundai), antene sau tensiuni de alimentare. Fenomenul este aparut de curand (3-4 saptamani) si mai degraba este de la origine din aparatura de transmisie sau presupun ca de frica decodarii schimba permanent ceva coduri pe care receptoarele le proceseaza greu
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  12. #12
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afara de a se bloca rec , ati mai patit urmatoare problema ? In timp ce vizionezi un anumit post sa iti apara imagine neagra si sa nu isi revina numai daca schimbi postul,fara al scoate din priza?
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  13. #13
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cri25
    In afara de a se bloca rec , ati mai patit urmatoare problema ? In timp ce vizionezi un anumit post sa iti apara imagine neagra si sa nu isi revina numai daca schimbi postul,fara al scoate din priza?
    Da, acesta a fost primul bug observat de mine. L-am semnalat mai demult intr-un alt topic

    Dar iata ce spune cineva pe un alt forum: "Azi am vrut sa mai imi iau un receiver Humax. Am deja un Hyundai si vreau sa iau si un Humax in custodie. M-am dus la sediu si mi-au spus ca nu mai au Humaxuri pe stoc si ca nici nu vor mai primi de acum incolo. Cel de acolo mi-a spus ca au fost introduse pe piata de test si ca nu ar fi trecut testul. Voi stiti ceva de asta?"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top