Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default instalare soft 430 si 440 la ss2

    nici cum nu pot instala unul din soafte.
    imi cere la nesfarsit sa restartez si nu instaleaza nimic. Tot vrea sa dezinstaleze si restart. i-am dat de 5 ori la rnd si nimic. Versiunea 428 o pot instala fara probleme. Am curatat registrii.

    Some help?


    Thanks!

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este suficient să copiezi SkyNET.sys în Windows/system32/drivers, după care dai restert la PC sau dezactivezi SS2 după care o reactivezi. Ar trebui să meargă fără probleme.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intai in device manager dai disable la placa, apoi copii skynet.sys in drivers, restart si apoi enable la placa. Asta-i ordinea!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen
    Este suficient să copiezi SkyNET.sys în Windows/system32/drivers, după care dai restert la PC sau dezactivezi SS2 după care o reactivezi. Ar trebui să meargă fără probleme.
    fara server4pc nu imi muta antena hh-u.

    @skycleaner imi e la indemana treaba asta cu skystaru (desi imbatranesc pana aflu totul despre ea) dar curiozitatea mea consta in faptul cala instalarea versiunilor 428 si 432 nu am probleme si numai la 430 si 440.

    PS M-am dat batut.

    O seara faina.

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    fara server4pc nu imi muta antena hh-u
    Păi, care e poanta?
    Bagă 428 şi apoi doar SkyNet.sys de la 430/440. Aşa vei avea şi server4pc.
    Faptul că nu le ia din install e o problemă legată de PC-ul tău şi e greu de rezolvat de la distanţă.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar am observat de-a lungul timpului ca fiecare calculator se comporta in felul lui. Am constatat din postarile de pe forumuri si de la mine. De exemplu la mine cu 440 cand incerc sa mut antena din AltDVB/tools/diseqc trebuie sa dau click de 4 ori ca sa se miste H-H -ul.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sote..

    trebuie sa procedezi in felul urmator...

    - dezinstalezi TechniSat DVB din Adaugare sau eliminare programe (am win in romana)
    - in Device Manager la Network adapters cauti Technisat DVB-PC TV si ii dai click dreapta/Uninstall

    -iei noul driver pe care vrei sa-l instalezi si-l dezarhivezi
    - apoi tot in Device Manager dai Scan for hardware changes sau selectezi direct placa SS2 si-i dai locatia exacta sa faca Update Driver direct din driverul dezarhivat anterior..
    - apoi te duci iar in driverul dezarhivat si undeva in subfoldere ai Setup ...si instalarea va decurge normal....(nu stiu care e structura exacta a subfolderelor pt driverul 4.40...eu m-am oprit la 4.30 pt ca e ultimul SkyNet.sys patchuit de MiBi pt a lucra cu HHul...in 4.30 dupa dezarhivare e 1018(daca si acesta e sub forma de arhiva faci dezarhivare si aici/TS430/Install/Setup...[/b]
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yanq

    asa am facut da ramasese ceva agatat ca nu voia sa se dezinstaleze nici cum.
    Oricum am reinstalat windowsul ca era cam incarcat.
    Am reusit sa instalez pana la urma 430 cu patch-ul de la Mibi.
    Motorul ramane incapatinat pe Astra 19.2 si nu se misca de acolo nici cu Altdvb nici cu Progdvb. Am pus ss2diseqc1.9 si 1.6 cu listele de satellites aferente precum si coordonatele mele..
    Nu stiu ce imi scapa.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    tg-jiu
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai instalat 430 si merge instaleaza 440a driverele si in loc de skynet.ini din diseq 1,9 copiaza de pe www.dvbskystar.com pach-ul de 440
    copiaza skynet.ini de acolo in windows in locul celuilalt skynet.ini , restarteaza calculatorul
    la mine merge perfect cu 440 dupa cum ti-am aratat
    popescu

  10. #10
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus 430 dar numai misca de pe astra nici cu cheia de 13.

    ps numa reboot visez urmatoarele 2 saptamani... si inca nu am gatat

  11. #11
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Motorul nu misca de pe astra spre W, doar spre E. Poate fi o problema soft sau o mucit motorul?

    PS pot ajunge la motor doar luni (nu am cheia de la iesirea pe bloc).

    Multam.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    Motorul nu misca de pe astra spre W, doar spre E. Poate fi o problema soft sau o mucit motorul?

    PS pot ajunge la motor doar luni (nu am cheia de la iesirea pe bloc).

    Multam.
    Trebuie sa resetezi hh-ul,linga led are o gaurica mica cu un ac sau cevasubtire apesi usor pina clipeste ledul spre rosu, hh il lasi fixat pe astra,pornesti softul de disecq si apesi unde scrie auto goto xx pentru aputea lua ca satelit de referinta astra, in acest moment hh isi stabileste coordonatele celorlalti sateliti in functie de acesta,pentu cellalti sateliti dai comanda send sau goto xx, dar trebuie neaparat sa resetezi hh.

    Bafta


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4155 - imposibilitate instalare soft de fabrica
    By maricmanu in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 26th March 2006, 15:38
  2. Instalare CAM
    By Mave in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 9th February 2006, 18:17
  3. Instalare soft!?!
    By johnny-m in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 6th February 2006, 21:15
  4. strong 6355 - instalare soft
    By raresx in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 2006, 08:51
  5. Instalare Alt-DVB
    By tabaluga in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 8th September 2004, 11:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top