Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default De ce MAX TV nu e luat in calcul?

    Am si eu o intrebare pt membrii acestui forum:
    De ce desi este pe locul 2 ca nr de abonati in 90% dintre discutii nu este mentionat?
    Nu sunt probleme tehnice care sa fie reclamate public?

    Am asistat la o discutie interesanta intr-un magazin, un client intreband despre Max, argumentand ca la el semnalul este mai slab ca sta la tara, dar din 300 de programe poate prinde si el macar vreo 50... As presupune ca targetul lor de clienti este exact acesta.

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai MAX cu conectarea lor intergalactica nu cre ca e interesant pentru cineva.....si mai ales pus in discutie

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MaxTV - un DTH mic, facut de oameni inimosi, printre care se numara si cativa fosti colegi. Scopul lui principal era sa ofere programe pentru firmele de TV prin cablu mici, din toata tara, firme care altfel nu ar fi putut obtine drepturi de retransmisie al unor canale care vor neaparat ca acele firme sa aibe "n" clienti.

    - Despre Max nu vorbesc poate si datorita faptului ca nu consider ca este o alternativa viabila, o forta in stare sa detroneze suprematia Digi; in fiecare clipa ma astept sa fie preluati sau cumparati de alt DTH...
    - Ii stimez enorm pe baietii de acolo, trebuie sa recunoastem ca au fost cei mai fair-play, oferind un sistem, Viaccess care poate fi vazut pe foarte multe receptoare, la liber; conteaza si faptul ca sunt singurii care ofera cartela la liber, fara obligatia de a cumpara receptorul.
    Nu-mi place faptul ca s-au intins pe mai multi sateliti...

    Si, nu in ultimul rand, faptul ca nu au in spatele lor o putere mare financiara, ca s-au descurcat cu putin si ca abonamentele lor sunt decente, aceste lucruri m-au facut sa-i respect si sa nu-i critic in anumite privinte.

    Din partea mea, Respekt Suprem, MaxTV!
    Salut Prieteni!


  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai chiar asa,max nu prea face vilva,isi vede de treaba>Cit despre conectarea intergalactica,ea isi face foarte bine treaba.Important e sa pui suportul antenei perfect vertical,lucru care la o antena single LNB nu prea are importanta(daca e cit de cit vertical merge).
    La mine in zona(Beclean jud BN)Max este cam 40% fata de digi,pt ca oamenii pot lua kitul pe loc.Acuma cu oferta de la digi,o sa mai vedem daca isi mai iau multi max.
    Si apropo de max,la kitul cu Opentel si com.disecq echosmart la scanare dupa ceva timp pierde semnalul.Daca scanez pe direct,fara comutator,merge bine.Dupa scanarea tuturor satelitilor,am pus comutatorul la loc si merge bine,problema e numai la scanare.Dca ati patit careva asa ceva,va rog sa-mi spuneti ce credeti,sau stiti ceva fi comutatoru sau Opentelu are ceva pe partea de disecq?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Banie
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate Max inca mai percepe o taxa de neinteles la conectare 50RON
    ROMANI prin nastere,OLTENI prin gratie divina!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai percepe taxa de activare daca se ia si receptor (in custodie sau cumparat).
    Alexa

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2 cuvinte: 3 sateliti ...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca am vazut si o "bomba" cu DIGI 300 canale! Toate pe Intelsat?

  9. #9
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow
    Quote Originally Posted by alexa
    Parca am vazut si o "bomba" cu DIGI 300 canale! Toate pe Intelsat?
    nu, lnb in plus pentru hotbird
    Pai asa puteau pune o "bomba" cu 'jdemii de canale la Digi. Tot ce trebuie e doar un HH si un receiver capabil sa-l comande...
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cica vor sa mai bage 2 TP-uri pe 62°E.Atunci sa va vad...

  11. #11
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: De ce MAX TV nu e luat in calcul?

    Quote Originally Posted by psich0
    Am si eu o intrebare pt membrii acestui forum:
    De ce desi este pe locul 2 ca nr de abonati in 90% dintre discutii nu este mentionat?
    Nu sunt probleme tehnice care sa fie reclamate public?

    Am asistat la o discutie interesanta intr-un magazin, un client intreband despre Max, argumentand ca la el semnalul este mai slab ca sta la tara, dar din 300 de programe poate prinde si el macar vreo 50... As presupune ca targetul lor de clienti este exact acesta.
    MaxTv ...am instalat sute de sisteme , la inceput cu 2 lnb, acum cu 3 lnb, intradevar se receptioneaza peste 500 programe tv si programe radio, probleme tehnice majore nu am intimpinat. Problemele apar atunci cand instalarea antenei se face necorespunzator......la noi toti se pricep la antene.... probleme apar si atunci cand apelati la '' instalatorii ''Digi pentru a monta MaxTv. Apropo...am fost sunat zilele trecute de o firma ce instaleaza Digi '' profesionisti'' ce sa spun , care au solicitat sa le trimit Kit-uri Max, intrucat nu au Digi, au spus ca le monteaza si cu antena Digi ( mica ), la ei nu sa aflat inca ca Maxtv foloseste 3 lnb pentru receptia 3 sateliti
    Deci revenind la probleme tehnice, nu am intimpinat , daca reglajul este ok, totul merge bine. Am trinis prin curier in toata tara kit MaxTv cu instructiuni de montaj si am observat ca 90% au reusit sa pozitioneze corect si sa receptioneze sute de programe, eventual cu un simplu telefon au fost indrumati si au pus in functie sistemul.....deci se poate .
    Incercati sa sunati la Digi, GARANTIE ? , raspuns, rezolvare
    Avantajul la Maxtv este ca se pot folosii multe tipuri de receptoare, clientul poate cumpara cartela cu abonament.
    Nu stiu de ce nu se abordeaza mai mult acest subiect, probabil nu sunt probleme tehnice, sau instalatorii care monteaza MaxtV cunosc meserie. Dar avem pe forum nemultumitii ...DigiTv
    Ps. Ar fi interesanta o rubrica despre pataniile instalatorilor.......ce vezi nu poti sa crezi, dar.....mare e gradina.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si in combinatia com.disecq echosmart+opentel n-ai avut problema sa-ti dispara semnalul in timpul scanarii?repet:daca se scaneaza pe direct totul e ok.si daca se freaca mai mult si repede opentelul cu zappingu mai dispare semnalul.Ieri iar am patit-o cu un kit si nu stiu ce sa cred.O fi comutatoru',sau softul sau chiar opentelu'?

  13. #13
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by muresan
    Si in combinatia com.disecq echosmart+opentel n-ai avut problema sa-ti dispara semnalul in timpul scanarii?repet:daca se scaneaza pe direct totul e ok.si daca se freaca mai mult si repede opentelul cu zappingu mai dispare semnalul.Ieri iar am patit-o cu un kit si nu stiu ce sa cred.O fi comutatoru',sau softul sau chiar opentelu'?
    La semnal slab se blocheaza! Ar fi multe de spus.......la combinatii Ecosmart - Ecosmart o singura antena , un card apar multe, dar cu rabdare se rezolva.....semnal, setari, trebuie sa ai cunostiinte sau rabdare pentru a rezolva si a merge ok.
    Exemplifica, ce ai patit mai exact.......

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default max tv

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    2 cuvinte: 3 sateliti ...
    Vezi numai partea goala a paharului Pentru cei care au o antena motorizata, faptul ca transmit pe trei sateliti este un dezavantaj, pentru ca apar timpi mari cind se comuta intre programe aflate pe sateliti diferiti.
    Dar pentru cei care au cumparat kit-ul original, este un avantaj pentru ca receptioneaza trei sateliti, stiind ca receptoarele MAX nu sint receptoare restrictive In acest ultim caz comutarea intre programe aflate pe sateliti diferiti este instantanee! Ceea ce astept eu de la MAX este: o rezolutie mai mare a imaginii macar pe o parte din canale (pe programe precum Etno,TVRM, OTV, Alfa-Omega nu este cazul), teletext pe mai multe canale si daca nu sint prea pretentios EPG. In rest RESPECT MAXIM MAX TV[/color]

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnalul e ok:86 pe sirius si hotbird,84 pe w2,dar am luat legatura cu dl.Frandes de la Maxtv Ardeal si mi-a zis ca intr-adevar disecq-urile echosmart sunt de vina ,au avut probleme cu ele(cam jumate din lot).Si ce-am mai observat:daca dai comanda de deplasare a motorului (desi nu are dar am fost curios sa vad ce face)dispare semnalul.Deci nu va recomand disecq-uri echosmart,sau luati mai multe si poate nimeriti unul bun

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. am luat o placa ss2.
    By cosmina in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 14th March 2006, 11:41
  2. Formula de calcul al distantei focale
    By satenicu in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 28th June 2005, 11:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top