Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se poate intampla asa ceva?

    deleted

  2. #2
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa ne precizezi si zona (regiunea, judetul) unde s-a intamplat chestia asta ?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ,frumoasa treaba ,cu asa meseriasi sa tot faci treba ,au auzit cumva de busola meseriasi aia , cum sa te chinui 6 ore sa montezi o antena. Tot asa o firma care vinde echipament digi pe teren .prin com BOLDESTI-GRADISTE , PRAHOVA , la inceput facea omul contract si primea chitul complet , antene pe care le putea monta chiar si propietarul,ori alt montator "autorizat'' . Acum s-au jmecherit la semnarea contractului clientul primeste doar receptorul, antena si LNB ul le primeste cand vor veni montatorii .Si asteapta omu cu receptorul in casa ,pana cand or veni , si nu vin chiar asa de repede.Oare o fi corect

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din pacate nu , mi-as pierde locul de munca

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cateva lamuriri:
    abonatul primeste la semnarea contractului doar receptorul.asta din cauza problemelor de aprovizionare si din faptul de a nu instala el sistemul care ulterior sa fie o sursa de necazuri
    instalarea antenelor se face de catre firme in baza unui contract intre digi si firma.in situatia de mai sus nu digi este de vina ci firma montatoare care nu si-a specializat personalul
    btw nu trebuie neaparat busola pt a monta o antena digi
    boy2good

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie neparat busola la montat o antena ? .Cate antene ai montat pe ceata si sa mai aiba si o gramada de pomi prin curte ca sa poti gasi o fereastra printre pomi sa sti exact unde sa montezi suportul , fara busola nu ai sa faci asta prea usor.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am instalat antene fara nici o busola doar cu satfinderul dupa stele noaptea, ziaua dupa muschi si dupa pozitia soarelui si data. Busola chiar te incurca si nu te ajuta deloc. Aia care nu au un satfinder cat de cat sunt incepatori.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cred ca satfinder au incepatorii, eu am digisat micro+ ,si montez antene cam din 1991,asta nu ca lauda dar daca tu stai sa cauti muschii pe copac lasa sa scot eu busola si in 20 de sec am gasit locul potrivit .
    Cu stima,
    Siviu

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa-ne ca busola e numai orientativa ca Nordul geografic nu coincide cu cel magnetic si plus daca in fata ai un zacamant de fier sau ceva de fier busola nu iti indica corect nordul. Asa ca scuteste-ma de alte argumente ca nu am chef sa iti mai raspund.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca instalezi digi , nimic nu e prea mult . ai nevoie de orice ajutor ( busola , finder , sefram , ... ) . pentru boom e si mai problema ..... insa pentru amandoua un kaon de la focus+ un finder sunt de ajuns ...

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ........... baietii nu au nici o vina ..probabil au fost angajati cu un salariu minim( sau la negru) fara experienta si au plecat la treaba fara aparate de masura,busole ( totusi suntem in 2006, nu mai este cazul sa ne orientam dupa stele ,soare... )

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cable
    ........... baietii nu au nici o vina ..probabil au fost angajati cu un salariu minim( sau la negru) fara experienta si au plecat la treaba fara aparate de masura,busole ( totusi suntem in 2006, nu mai este cazul sa ne orientam dupa stele ,soare... )
    pai tocmai ca baietii au vina.nu au fost atenti la ce li s-a explicat.totusi din ce am citit entuziasm exista.
    nu intodeauna ai nevoie de busola.in ultimul timp mai sunt antene instalate la vecini
    boy2good

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cum se poate intampla asa ceva?

    Quote Originally Posted by subacoperire
    Am facut un user nou pt ca nu puteam sa scriu astea cu nick-ul vechi .
    ASTEPT PARERILE VOASTRE !
    Curajosule
    Totusi ai semnalat aspectele acestea celor din firma care au atributii in ,, zona " ?
    Din fericire si din pacate clientii isi formeaza prima impresie despre FIRMA in care lucrezi privind ca si tine - la ciumpalaci .
    curajosule

  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De busola au nevoie incepatorii,profesionistii NU.
    Nu conteaza daca ai doar un satFinder sau un Promax,sculele doar te ajuta ,munca nu o fac singure;si inca ceva cine a instalat "la greu" doar cu satFinder se descurca si noaptea,pe ceata,pe ploaie sau pe viscol de zapada,cine doar cu aparatura sofisticata+busola,in conditii extreme clacheaza.Spun din experienta si nu doar de dragul tocirii al tastaturii.
    Ca cineva a inceput de "jos" si a ajuns "sus" este cu totul altceva!

    Si inca ceva,nu sculele sunt totul.. degeaba , daca in cap nu ai cunostinte de baza.

    Apropos nu instalatorii lui peste din Oradea de la Comp*serv au fost?
    Am vazut cateva "lucrari" de m-am crucit!Ei dau anunturi ca angajeaza personal cu clase cat trenul,cunostinte in domeniu nu sunt necesare,dar daca ai masina personala bine de distrus atunci join in the army.
    Dai in vileag de ce te abtii?verigile slabe trebuie excluse din sistem!
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din pacate profesionistii in instalari nu sunt usor de gasit .. si angajat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 9th October 2006, 01:29
  2. Va rog ceva ajutor daca se poate
    By K-storu in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 30th June 2006, 00:32
  3. CAM Aston ver. 1.5 - se mai poate face ceva cu el
    By snowy in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2005, 15:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top