Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: de ce?

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu numai fata de cablu au intarziere ci eu m-am uitat pe Realitatea de pe Sirius si Realitatea de pe Digi si tot asa are intarziere de 3.4 secunde, ce sa-i faci se pierde prin preluare

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe Sirius e decalaj chiar de vreo 7-8 secunde

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe amos mult mai mult

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    pe amos mult mai mult
    Pai acolo se traduce prima data in idis, se constata ca nu e nimic periculos sau denigrator si i se da drumul "in unda"

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Realitatea transmite pe satelitul Amos (momentan mai este si pe sirius dar se pare ca nu va mai fi mult timp)
    firmele de catv o preiau de pe amos si apoi o introduc pe cablu (cele din tara, nu stiu in buc), DTH-urile o vor prelua probabil tot de pe Amos si o retransmit in grilele proprii. Alta solutie ar fi ca cei din bucuresti sa o preia prin fibra si sa o introduca pe catv s/saui dth (poate uni dine ei o si fac, dar asta nu stiu)
    la orice transmisie prin satelit exista un timp de intarzaiere, daca ar fi preluata prin fibra si apoi transmisa de dth, intarzaierea intre transmisia dth-ului si cea de pe amos ar fi aceiasi, cum acest lucru nu se intampla se ajung la intarzaieri mai mari

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    undeva in bahamas ... as vrea eu
    Posts
    828
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: de ce?

    Quote Originally Posted by snow
    am si eu o curiozitate?
    de ce pe digi semnalul are o intarziere de 3-4 secunde fata de cablu tv?
    ( aseara nu stiam de ce-au strigat vecinii gol, pe urma, cand m-au auzit pe mine - dupa 4 secunde-, nu stiu ce-a fost in capul lor
    Eu am un idiot de politzai deasupra si el si fiul sau mari amatori dinamo. Nici nu tb sa ma uit la meciuri ca sar ei in sus de darama tavanu si am timp sa il vad live la mine.
    Mai nou sunt si fani rapid. Numai aseara nu stiam ce dracu au de sareau in sus cand ataca dinamo kiev. Imi vedea sa ma duc sa le sparg fata la amandoi ........... Nici eu nu sunt fan nici dinamo nici steaua nici rapid dar sa ti cu dinamo kiev e dovada de idiotenie tipic romaneasca ........
    Deci aceeasi intarziere sila focus de 3- 4 secunde ......

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai treaba cu intirzierea e ca decodarea si codarea la loc in sistemul lor ia ceva timp, si plus de asta au un buffer de siguranta,pt compensarea erorilor si a caderilor scurte de semnal.Si nici drumul inca o data pina sus la satelit si inapoi nu e chiar de neglijat(desi e mic)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top