Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Va mai merg Humaxurile?

    Deja a inceput sa ma scoata din sarite merge 5 minute si se blocheaza imaginea ,i-l scot din priza i-l pun iarasi iar mai mere 5 si tot asa cele FTA merg,trebuie umblat la soft

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De 5 ori am facut asa azi scos din priza si pus inapoi

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Culmea e ca al meu merge de cateva zile perfect.Daca probleme aparute continua du-te la casierie pentru schimbare.

    Din cate stiu zilele astea urmeaza sa fie trimis update de soft pentru acest receiver.

    Bafta !
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh
    De 5 ori am facut asa azi scos din priza si pus inapoi

    man ce ti-am zis mai inainte o sa imi pun telecomanda la priza ca sa ii tot dau restart, ca ma-am saturat sa il tot scot din priza Exact la fel imi face si mie dar de vreo 3zile!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  5. #5
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    Culmea e ca al meu merge de cateva zile perfect.Daca probleme aparute continua du-te la casierie pentru schimbare.

    Din cate stiu zilele astea urmeaza sa fie trimis update de soft pentru acest receiver.

    Bafta !
    FANTA cred ca este prea de tot sa aiba aceasi anomalie la mai multi acest receptor Eu zic ca este problema de sofft!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    Culmea e ca al meu merge de cateva zile perfect.Daca probleme aparute continua du-te la casierie pentru schimbare.

    Din cate stiu zilele astea urmeaza sa fie trimis update de soft pentru acest receiver.

    Bafta !
    Vre-o 2 zile nu s-a blocat niciodata de azi a inceput blocarea mai des am mai patit acu vre-o 4 zile dar numai o data pe zi ,astept softul iar daca nu i-l pot duce

  7. #7
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh
    Quote Originally Posted by Fanta
    Culmea e ca al meu merge de cateva zile perfect.Daca probleme aparute continua du-te la casierie pentru schimbare.

    Din cate stiu zilele astea urmeaza sa fie trimis update de soft pentru acest receiver.

    Bafta !
    Vre-o 2 zile nu s-a blocat niciodata de azi a inceput blocarea mai des am mai patit acu vre-o 4 zile dar numai o data pe zi ,astept softul iar daca nu i-l pot duce
    Pe orice post ti se blocheaza?
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi in interval de 20 de min s-a blocat de min 3 ori pe posturi aleatorii....

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu s-a blocat iar si pe realitatea si pe antena 3 chiar acu cand scriu s-a blocat la meciul de tenis.Plec acu la 100 km sa-l schimb nu stiti i-mi da pe loc sau astept mai multe zile

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca cel putin azi e problema generala.....pt ca pina azi chiar nu s-a intamplat asa de des si la asa de multi utilizatori. Eu inclin sa cred ca nu e neaparat numai Humaxul de vina azi.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Beleaua e mare am sunat la caserie Suceava si au spus ca nu au primit asa ceva,am sunat la Botosani au spus la fel,ba au spus sa plec la Bucuresti ,probabil la Bucuresti nu au nici acolo am 1000km pana acolo .
    Ce facem cu ele

  12. #12
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh
    Beleaua e mare am sunat la caserie Suceava si au spus ca nu au primit asa ceva,am sunat la Botosani au spus la fel,ba au spus sa plec la Bucuresti ,probabil la Bucuresti nu au nici acolo am 1000km pana acolo .
    Ce facem cu ele
    Man eu zic sa mai asteptam pana apare noul soft pt ele daca si daca nu se rezolva le trimite-mi inapoi sa ni le schimbe !
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De blocat se blocheaza doar pe Tp-urile Digi, FTA-urile merg fara nici o problema. WTF ?

  14. #14
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richardm27
    De blocat se blocheaza doar pe Tp-urile Digi, FTA-urile merg fara nici o problema. WTF ?

    Mie nici pe protv nu se blocheaza! Si bineinteles pe cele fta!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum si la mine sta pe TVR1 de juma' de ora si merge brici ! Daca facea asa aseara la meci nu prea cred ca rezista unui impact de la etajul 5 !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce pachete mai merg?
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 72
    Last Post: 13th March 2009, 03:52
  2. Cu ce merg,daca merg , Cyf*a si PoL*at
    By eugen055 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 14th July 2006, 02:52
  3. mai merg?
    By titiniu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 27th June 2006, 13:11
  4. MAI MERG TURCII???
    By dan in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 19th June 2006, 06:33
  5. Mai merg Tps-urile ??
    By scary in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 26th May 2006, 04:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top