Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu esti singurul care a observat. Si am mai vazut ca dupa ce am pus noul soft nu mai merge Strongu meu in loop cu digi. pana acuma au mers perfect cele doua aparate impreuna. Astazi am zis sa fiu si eu in rand cu lumea si sa fac si eu update dar am ramas fara strong
    Am auzit pe un "instalator autorizat" cum ca dau si telefon pe reteua rcs. este adevarat? si daca da cum si cu cat?
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adi dupa-amiaza m-au sunat 2 prieteni care independent unul de altul s-au plans ca nu mai prind Pro TV si e meciul deseara... Dupa un factory set, canalele de pe transponderul respectiv nici nu au mai aparut in lista. Si cand te gandesti ca 12.643H era odinioara cel mai puternic transponder...

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai asa am pierdut juma din prima repriza aseara ca erau nori negri pe cer si am inceput sa ma gandesc serios sa schimb providerul . Fara digi pot trai dar fara meciuri ba .
    Ma gandesc daca pun o antena mai mare s-o fi schimband ceva in calitatea semnalului cand ploua ? Cred ca ar trebui 1,2 m si nici atunci nu cred ca esti sigur cu semnalul emis de digi .
    Mult noroc .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. semnal slab
    By paulino in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th November 2006, 21:37
  2. ProTv Int,ProTv Cinema,TvrCultural si DigiInfo?
    By valipopovici in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2006, 20:16
  3. Semnal slab pe freq. mai mari de 12GHz???
    By nakovn in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 11:50
  4. Semnal mai slab la Digi de cand a aparut Tp5 ?
    By ---®--- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2006, 12:07
  5. un soft pt semnal slab ?
    By mOBY2 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 6th August 2004, 03:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top