Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Sf.Gheorghe
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Am luat plasa cu Echolite 880

    Am avut un Kaon 570 si l-am dat optind pentru un Echolite 880,acesta din urma avind carcasa mai mica si meniul in lb.romana.Din pacate am realizat pe urma ca alegerea mea a fost una gresita.Kaonul se misca destul de repede fara a se restarta din cind in cind ca Echolite 880 iar atit softuri cit si patch se gaseau din belsug pe internet pentru Kaon.Pentru Echolite 880 intr-un an de zile a aparur doar un patch si softcam.key din doua in doua saptamini.Vad ca in ultimul timp au aparut ceva patch-uri pentru Echolite 770 si 790 dar pentru 880 este inca mare intuneric.Pacat!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default AM un ECHOSTAR DSB-880

    Ce stii despre Echolite 880 este similar cu ECHOSTAR 880 pe care il am eu,se poate pune un patch identic, de unde iau patchul si chei unde gasesc, exista vreun site care da noutati despre Echostar
    multumesc!

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: AM un ECHOSTAR DSB-880

    Quote Originally Posted by BLD
    Ce stii despre Echolite 880 este similar cu ECHOSTAR 880 pe care il am eu,se poate pune un patch identic, de unde iau patchul si chei unde gasesc, exista vreun site care da noutati despre Echostar
    multumesc!
    nu face confuzie intre echolite/echosmart 880 si ECHOSTAR 880 sunt 2 receivere diferite

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si mare greseala in legatura cu softcamurile , ele sunt identice pentru orice model de echolite , poate sa nici nu fie pentru echolite softcamul respectiv, daca are o dimensiune de bun simt ~~ 25Kb e ok . cat despre soft , nici nu trebuie actualizat atat de des, pentru ca momentan aduce imbunatari minime , pentru ca atunci cand au fost imbunatatiri majore sa sti ca au aparut si pentru eco 880.
    bafta !
    PS e foarte posibil sa poti folosi cu brio soft pentru 790 sau 770 , dar o sa pierzi posibilitatea de a folosi cele 2 ci-uri pana cand vei baga soft pentru 880, in rest s-a inteles ca sunt ~~ identice modelele intre ele .
    bafta!
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. De ce MAX TV nu e luat in calcul?
    By psich0 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 1st October 2006, 22:51
  2. am luat o placa ss2.
    By cosmina in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 14th March 2006, 11:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top