Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema subtitrari DM7025s

    Daca a reusit cineva sa vada subtitrarile DVB de la Boom sau Digi pe 7025 (cu card original, of course ), il rog sa-mi spuna si mie cum a facut, ca mi-am prins urechile cu 2sub2lang. Pluginul asta idiot pare sa vada numai subtitrarile setate de user ca preferred language (in felul asta, pe Viasat, de exemplu, subtitrarile merg brici), smecheria e ca la setarea preferred language nu exista optiunea "Romana", asa ca subtitrarile respective sunt, elegant, ignorate...
    Ideas, anyone?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poi subtitrarile merg din start cand selectezi tasta galbena (audio) si dedesubt vei vedea "no subtitles" si in acel cadran cu sageata "dreapta" vei selecta romanian si "ok"
    chestia e ca se vad chiar si negre cateodata sau cateodata deloc
    acuma ma chinui si eu cu gsub_v1[1][1].08

    Living an analog lifestyle in a digital world

  3. #3
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nope... la enigma2 tasta galbena porneste time shifting-ul, iar la tasta audio apar doar track-urile audio si atat . Este un plugin (2sub 2lang) care afiseaza subtitles (dvb sau teletext), dar are problema de mai sus.
    Am incercat sa-l prostesc, editandu-i fisierele de configurare, dar m-am trezit cu o frumusete de ecran albastru, mai ceva ca ale lu' nea Gates.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Merlin
    nope... la enigma2 tasta galbena porneste time shifting-ul, iar la tasta audio apar doar track-urile audio si atat . Este un plugin (2sub 2lang) care afiseaza subtitles (dvb sau teletext), dar are problema de mai sus.
    Am incercat sa-l prostesc, editandu-i fisierele de configurare, dar m-am trezit cu o frumusete de ecran albastru, mai ceva ca ale lu' nea Gates.
    Ai reusit cu subtitrarea?

  5. #5
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da man, merge perfect cu 2sub_2lang ver.2.03, cu niste mici editari. Instalezi pluginul,inlocuiesti in /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/2SUBConf/ fisierul "subtitleSettings.py" cu cel alaturat in arhiva si stergi "subtitleSettings.pyc", dupa care dai un reboot si in meniul pluginului selectezi romanian la primary language. E super ca pluginul ramane activ chiar dupa deep standby sau reboot, si nu mai trebuie selectate subtitrarile de fiecare data cand schimbi canalul.

    pluginul si fisierul modificat aici:

    http://rapidshare.com/files/4186553/..._7025.rar.html

    Multumiri lui Gruffy, autorul acestui plugin!
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e valabil si pentru 7020s?.o alta problema stie cineva de ce ramane blocat pe imagine digi cu 7020s

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci @Merlin! "Vrajitoria" ta a fost excelenta

    Mi-am permis a-i face un copy/paste si l-am pus la "Sticky" ... a se vedea mai usor

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru DM500 nu se poate adapta acest plug in ?
    E destul de enervant sa apara doar portiuni de subtitrare.. sau sa fie neagra...

  9. #9
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rrrazvan
    Pentru DM500 nu se poate adapta acest plug in ?
    E destul de enervant sa apara doar portiuni de subtitrare.. sau sa fie neagra...
    Din pacate, problemele astea apar si pe 7025 . Pentru dm500 exista GSub, dar sincer nu l-am incercat, deoarece l-a instalat un prieten si a zis ca i-a facut probleme la stabilitatea imaginii.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man,
    Gemini 2.0 sau 1.9 ai in meniu Subtitles selectezi si gata.

  11. #11
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by VIAGGI456
    Man,
    Gemini 2.0 sau 1.9 ai in meniu Subtitles selectezi si gata.
    Chiar

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13
    Quote Originally Posted by VIAGGI456
    Man,
    Gemini 2.0 sau 1.9 ai in meniu Subtitles selectezi si gata.
    Chiar
    Man ai incercat?
    Inca ceva,ma refer doar la subtitare ro pt programele din pachetul Boom.
    Succes

  13. #13
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Boom n-am incercat ... fiindca n-am ce sa incerc
    Insa pe Digi nu merge sigur

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by Merlin View Post
    Daca a reusit cineva sa vada subtitrarile DVB de la Boom sau Digi pe 7025 (cu card original, of course ), il rog sa-mi spuna si mie cum a facut, ca mi-am prins urechile cu 2sub2lang. Pluginul asta idiot pare sa vada numai subtitrarile setate de user ca preferred language (in felul asta, pe Viasat, de exemplu, subtitrarile merg brici), smecheria e ca la setarea preferred language nu exista optiunea "Romana", asa ca subtitrarile respective sunt, elegant, ignorate...
    Ideas, anyone?
    Man Gemini 2.0 Menu/Subtitles ok

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rrrazvan View Post
    Pentru DM500 nu se poate adapta acest plug in ?
    E destul de enervant sa apara doar portiuni de subtitrare.. sau sa fie neagra...
    PT DM 500 instalezi gSUB si modifici in /var/tuxbox/config/gSUB/gSUB.conf

    Language rom

    SecondLanguage rum


    La mine dupa chestia asta merge foarte bine si nu se mai inegresc subtitrarile...... dar in schimb apar probleme cu meniurile care se vad ca draku .

    O sa mai sap sa vad daca se pot corecta .
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subtitrari
    By ciolpan in forum DREAMBOX
    Replies: 30
    Last Post: 28th April 2006, 21:34
  2. Intrebari DM7025s
    By Merlin in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 21st February 2006, 05:44
  3. Subtitrari?????
    By adant in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th June 2005, 13:28
  4. Problema subtitrari la Tevion DR2004
    By nrares in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 1st February 2005, 16:46
  5. subtitrari DVD
    By maxx in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 19th September 2004, 18:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top