Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default COLTUL INCEPATORULUI

    AM URMATOAREA PROBLEMA : sistem de receptie format din antena 1,15 m ,lnb 0.2 titanium ,motor hh strong dm 2100 ,digibox strong ,receptor dreambox 500 s ,receptor strong 6355 ,receptor hss 1160 na pt. digi tv . NU stiu in ce configuratie sa pun receptoarele ,am incercat strong 6355 >dreambox 500 s>receptorul pt. digi tv dar nu imi intra unele canale pe dreambox (nu e semnal suficient) - in timp ce pe strong 6355 se pot vedea unele canale ,pe dream nu . CE ma sfatuiti ,vreau sa le pun in loop dar nu stiu in ce ordine . rog asistenta tehnica pt. setari pt. dreambox 500 s pt . shering , trebuie sa lucreze la capacitate e pacat de capacitatile lui nefolosite .mersi anticipat pt.ajutor si sfaturi .bafta

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default (HH)

    Waoooooooo !...... ce misto !
    Quote Originally Posted by savin stelian
    . rog asistenta tehnica pt. setari pt. dreambox 500 s pt . shering
    Oare exista vre-o asistenta tehnica ?

    Ca sa fol. Dream-ul la maxim il pui primul legat la Lnb((HH) , in situatia asta nu vad la ce sa mai fol. strong-ul , pe urma loop dream in spliter 2x(1-powerpass+1-pasiv ) , power pt. dream si pasiv pt. Digi .
    HH-ul il controlezi cu Dream-ul .


    Succes !
    Toate cele bune !

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar nu imi intra unele canale pe dreambox
    explicatia este simplarimul receiver se comporta ca un filtru,permite urmatoarelor receptia doar pe aceeasi polaritate h respectiv v.daca vrei
    independenta foloseste un quad lnb.

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: COLTUL INCEPATORULUI

    Quote Originally Posted by savin stelian
    AM URMATOAREA PROBLEMA : sistem de receptie format din antena 1,15 m ,lnb 0.2 titanium ,motor hh strong dm 2100 ,digibox strong ,receptor dreambox 500 s ,receptor strong 6355 ,receptor hss 1160 na pt. digi tv . NU stiu in ce configuratie sa pun receptoarele ,am incercat strong 6355 >dreambox 500 s>receptorul pt. digi tv dar nu imi intra unele canale pe dreambox (nu e semnal suficient) - in timp ce pe strong 6355 se pot vedea unele canale ,pe dream nu . CE ma sfatuiti ,vreau sa le pun in loop dar nu stiu in ce ordine . rog asistenta tehnica pt. setari pt. dreambox 500 s pt . shering , trebuie sa lucreze la capacitate e pacat de capacitatile lui nefolosite .mersi anticipat pt.ajutor si sfaturi .bafta
    Bun sa o luam pe rand:

    Digibox-ul il dai deoparte pt ca nu isi are rostul , si strong-ul si dream-ul stiu sa faca treaba acestuia si inca mult mai bine.Dream-ul il pui primul si cu acesta comanzi si H-H-ul ,strong-ul il dai deoparte ca nu-si mai are rostul dupa care legi in loop Digi-ul , si totul ar trebui sa fie ok (mai ai putin de lucru cu setarile dream-ului pt H-H si restul.

    bafta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste inca odata postul lui Nirolf.
    In oricare configuratie vei vedea pe celelalte receptoare TP-urile din polaritatea in care este primul receptor din lant.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are dreptate @bajomedia , eu am 1.receiver si 2. SS2 , iar polaritatea este afectata de frecventa pe care este receiverul . Trebuie sa opresc receiverul ca sa vada si H si V . Bafta!
    Bety

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Singurul care permite un loop bun este HUMAXU!S-a mai vorbit de asa ceva si nici dreamu nici neamu nu il face bine.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, aceeasi problema o am si eu, cu un EmTech care comanda actuatorul (no Diseq for me, iar bani de convertor care costa peste 100 de euro n-are sens sa arunc) si un DM500 pus in loop.

    am vazut si mai sus, dar sa fiu sigur: cu un LNB cu 2-4 iesiri mai exista problema 'filtrarii polarizarii'?

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vazut si mai sus, dar sa fiu sigur: cu un LNB cu 2-4 iesiri mai exista problema 'filtrarii polarizarii'?
    nu,ai rezolvat problema.
    fii atent,ai nevoie de quad si nu de quatro

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Lungime suport

    Ce lungime trebuie sa aiba de la perete suportul de antena offset de 1,2 in cazul utilizarii unei monturi h-h?

  11. #11
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Liviu_S View Post
    Ce lungime trebuie sa aiba de la perete suportul de antena offset de 1,2 in cazul utilizarii unei monturi h-h?
    Cel putin 70 cm. Ideal ar fi 1m.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    am achizitionat si io recent un optibox ultra pvr ready si as vrea sa stiu dc nu imi merge subtitrarea dvb pt hbo, cinemax etc. pe bulsatcom. precizez ca sunt un incepator. multumesc

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cite stiu io nu merge pt ca nu au

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. COLTUL INCEPATORULUI!!
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 1778
    Last Post: 4th December 2017, 18:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top