Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Ecran negru de la 11900 in sus

    Mi se intampla ceva foarte straniu la Skystar 2. Acu 2 saptamani cam am umblat la cablul de semnal si cred ca cele doua fire sau lipit intrucat s-a simtit miros de ars de la ea. Asta a durat un minut maxim pana mi-am dat seama, insa de atunci frecventele de la 11900 indiferent de polarizare nu mai functioneaza (ni signal ) Am incercat cu reinstalare de drivere, windows, insa nimic. Ce as putea sa mai fac altceva in afara de a-mi cumpara alta placa noua. Problema mare e ca nu mai pot sa folosesc SkyNet-ul.
    Athlon64 3800+ with Skystar 2 watched on an 19" wide Benq FP92wa | Strong SRT 4155 | Digi TV(1160NA) | 2xDolce | 1.2m Fe | 2x0.9m Al
    Dell Inspiron 1501 | Turion64 X2 TL-56 1,8Ghz | 2Gb RAM | 160Gb HDD | ATI X1150
    +many more

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu un alt lnb.

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din doua una: ori ti s-a ars lnb-ul ori vrea componenta la tuner-ul placii

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Dupa mine ...

    Dupa mine defectiunea este in tunnerul SS2 ! el nu mai selecteaza HI band ( freq > 11730 ) ... din pacate la receptoarele clasice un scurt in cablu este rezolvat ca un incident banal ...la SS2 ...cred c-a fost dramatic !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este vorba de o bobina pe ferita pe care scrie 102 ,are spire in scurt din cauza scurtcircuitului.Schimb-o! are valoarea de 1mF.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by moroder View Post
    Este vorba de o bobina pe ferita pe care scrie 102 ,are spire in scurt din cauza scurtcircuitului.Schimb-o! are valoarea de 1mF.
    Ok moroder am gasito (102) DAR, cea care se vede cu spirele afumate e cea pe care scrie 220, cea mai mica bobina sau ce o fi ea.
    O sa incerc la un electronist ceva.
    Athlon64 3800+ with Skystar 2 watched on an 19" wide Benq FP92wa | Strong SRT 4155 | Digi TV(1160NA) | 2xDolce | 1.2m Fe | 2x0.9m Al
    Dell Inspiron 1501 | Turion64 X2 TL-56 1,8Ghz | 2Gb RAM | 160Gb HDD | ATI X1150
    +many more

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digital + ecran negru
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th January 2006, 19:56
  2. 1160 ecran negru !
    By dantruck in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 29th December 2005, 20:42
  3. ecran negru
    By K-storu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 12th August 2005, 21:10
  4. digitv.........ecran negru???????
    By catalinn in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 5th May 2005, 23:46
  5. TPS FRANCE -ecran negru
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 1st March 2005, 10:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top