Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default De ce am CPU usage peste 90% cu ProgDVB4.76.2 ?

    De ce cu ProgDVB4.76.2 am in medie cu 30% mai mult CPU usage decat cu versiunea mai veche 4.72.7 ? Toate masuratorile facute pe aceleasi canale, cu acelasi emu, doar elecardul difera. Sa fie chiar asa o diferenta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cpu -versiune...si ce filtre ai bagat?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-ti faci un alt grapf:

    Pasii de urmat pentru crearea unui graph mpeg2 in ProgDVB:

    1) Se inregistreaza de pe un canal cateva secunde cu ProgDVB.
    2) Se deschide graphedit din folderul progdvb (nu alta versiune).
    3) La graph>insert filters>direct show filters, se alege File Source (async.) (prin dubluc clic sau insert filters din dr sus). In acest moment se cere fisierul pe care il randeaza. Se da fisierul salvat mai sus.
    4) La graph>insert filters>direct show filters se alege demultiplexorul mpeg. Alegeti Elecard mpeg demultiplexer sau Mainconcept mpeg Splitter (pe care il prefer eu). Evident ca aceste filtre tr sa fie instalate.
    5) Legati prin sageata sursa aleasa la punctul 3) cu intrarea la demultiplexorul de la 4). Efectiv puneti mausul pe iesire, tineti apasat si trageti la intrare.
    6) Acum urmeaza filtrele de decompresie video si audio pt sirul de transport mpeg2. Dupa preferinte. De ex puteti alege (tot la graph>insert filters>direct show filters) Cyberlink Video/SP_Decoder pt video si Cyberlink_audio_decoder pt audio. Le legati la iesirea de la demultiplexor prin aceeasi metoda.
    7) Metoda de randare video si audio. Cel mai simplu dati clic dreapta pe iesirile de la Cyberlink si optiunea render pin. Se va alege automat cele mai convenabile.
    8) Se da File>Save as XML in folderul ProgDVB>FilterGraphs iar ca denumire se alege tv.grafulmeu.xgr
    9) Se deschide ProgDVB, apoi Settings>Audio and Video>DirectShow. La TV Channels se alege graful facut anterior iar la randare alegeti Video Renderer sau VMR9. Aici puteti experimenta. De ex cu decodoarele de la nvidia imi merge doar pe VMR9.
    10) Pentru a vedea filtrele in timp ce se urmareste un program se da in ProgDVB la File>Property. Prin dublu clic pe un filtru se pot seta anumiti parametri ca de ex accelerarea hardware.

    Succes!
    Teacher

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mr Prog a incurcat iar sticla de vodca cu cocteilul molotov
    Ce diferenta este intre vers Prog cu alt filtru ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi pare bine ca tu l-ai ajutat mai mult pe Kroky.
    Teacher

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Ca termen de comparatie ...

    Ca sa ai un termen de comparatie ar merita sa incerci AltDVB ...mai simplu, mai previzibil si infinit mai rapid in reactii ! merita sa incerci ...eventual da si tu o adresa de mail prin PM si-ti trimit unul plin de ...tot ce ai nevoie !

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    Imi pare bine ca tu l-ai ajutat mai mult pe Kroky.
    Am scris pt Kroky , daca te-ai referit la ce-am scris :
    - mr.Prog este rus - kroky cred ca si-a dat seama ca am spus ca mai scoate buguri introducind altele cind mai updateaza playerul .
    - Daca a folosit un anume codec elecard la o versiune si altul la alta versiune poate sa fie si din codec dar si din player .Incercind si cu alt codec ( acelasi ) poate sa elimine varianta player .
    Daca este ceva ce nu'ntelegi intraba pur si simplu .

    @Mihaip - se vede ca esti din .... Cluj . Prevad ca in pasul urmator il pui sa ia DM 500 ( pt el va dezvolta sw AltX nu ?! )

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @smv167

    1) Trebuia sa precizezi ca este pt kroky.
    2) Eu stiu ca daca raspunzi imediat si nu precizezi user-ul inseamna ca te referi imediat la cel anterior.
    3) Si la tine se vede ca esti oltean.
    Teacher

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    Si la tine se vede ca esti oltean.
    Daca esti si tu oltean atunci sti ca este un compliment
    Kroky este ... austriac ....
    Mihaip este din Cluj ca si AltX .Si tocmai ( cca 2 luni in urma ) a luat DM500 , si a promis ca va face AltDVB pt DM500 .
    Mai traduc .... ?
    @kroky merge graful , te descurci ?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi baieti, o sa incerc de indata ce am timp si va spun ce am facut.

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kroky este ... austriac ....
    corect:Lacustriac

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baieti, mi-a iesit un graf, sa-mi traiasca. Am facut cum a scris florinbss2 si cand am ales "graful meu", s-a stins ProgDVB-ul! Bine ca nu s-a oprit curentul pe toata strada! Cred ca am gresit pe undeva la crearea grafului fiindca nu am gasit Cyberlink Video/SP_Decoder pt video si Cyberlink_audio_decoder pt audio (am deinstalat Cyberlinkul mai demult) si am ales cam la intamplare ceva din elecard). Nu m-am bagat pana acum la grafuri (si rau am facut), am ales ce era mura-n gura si gata. Dar acum mananca f. mult din resursele computerului (oricum trebuie sa-l schimb ca e cam puturos, are peste 2 ani). Asa ca folosesc versiunea mai veche si gata.
    Probabil tot din cauza asta (grafuri) am probleme cu AltDVB, dureaza 5 secunde ca sa schimbe un canal (ProgDVB-ul le schimba normal). I-as fi recunoscator lui mihaip daca imi trimite un AltDVB complet, ca pentru prosti ca mine.
    Multumiri de ajutor.

  13. #13
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kroky
    Tu cind o sa treci pe HDTV o sa ai consum vreo 160 la suta din procesor, o sa vedem screenshoturi pe la funpic.com d'alea cu PC-uri explodate.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kroky

    Nici o versiune full de AltDVB no o sa te ajute in problema cu filtrele si graph-urile. Asta pt ca tr sa coincida atat filtrul bagat in graph cat si locatia lui pe hard unde e inregistrat filtrul. Altfel o sa-ti dea eroare cand vrei sa utilizezi un graph. Singura solutie fara gres e sa-ti faci propriul graph cu filtrele care le ai instalate tu si pe care leintroduci in graphedit Desi la AltDVB odata cu versiunea 2 este mai simplu fiindca le poti alege direct din interfata programului pe calea settings>video/directshow>DVB-Main(tabu de jos)>Automatic iar acolo alegi filtrele de decodare video-audio cat si cele de randare.
    Teacher

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    Nici o versiune full de AltDVB no o sa te ajute in problema cu filtrele si graph-urile. Asta pt ca tr sa coincida atat filtrul bagat in graph cat si locatia lui pe hard unde e inregistrat filtrul. Altfel o sa-ti dea eroare cand vrei sa utilizezi un graph. .
    DVBplayer ul are posibilitatea de a inregistra grafurile . Conteaza numai ,, acordul " intre codecurile existente in sistem si cele apelate de graf .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rds.TEL peste 550.000 abonati
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 19th September 2006, 18:26
  2. Retransmisie peste 6 ore/zi
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 09:35
  3. Negru peste tot
    By SAFETRON1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 20th June 2006, 21:06
  4. peste 10.000 abonati
    By zaiclopz in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 17th November 2005, 15:30
  5. Epg peste tot
    By jerkoffsky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 10th August 2005, 18:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top